Anči vratila sam se u neku svoju rutinu pa sam sad skroz ok.
Malo sam pojačala vitamine pa se nadam i rezultatima drugi put. Jesi ti spremna? Sve bliže je i tvoj postupak. 😁
Mashkice taman sam htjela pitati kako si. Nego što nego na mjestu. 🤗😉
Ma2013, Domleon, Mrvicei sve ostale trudnice kako ste mi? Ima li što simptoma?
Draga Panda ja sam ti super bas uživam, trbuh raste ja puna energije. Vidim da se pripremas i savketujem ti da uzmes inofolik, držim fige za bolji uspijeh i da ti dr pogodi bolju terapiju💕
Mashkica super za UZV! Koliko si sad službeno TT?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Amelie, izvini, znam da si ranije vec pisala ali ne mogu naci sada te postove… vidim da si imala 2 missed ab kao i ja, ja sam u 8-oj i 12-oj sedmici, zanima me sta ste u obradi nakon toga od nalaza radili, ko vas je uputio na analize, znas li mozda koliko kosta PGD (znam da je kod vas dio ili sve bilo pokriveno od strane zavoda ali mozda znas koja bi bila “komercijalna” cijena)
Hvala unaprijed
Hej, na sve me uputila ginekologica, a radila sam testove na trombofiliju i kariotip. Provjeravala sam dodatno
štitnjaču i njene hormone mada su mi rekli da to ne bi smjelo utjecati. PGD je bio oko 7.000 eura s tim da je to bez lijekova za IVF i bez troškova puta/smještaja. Slobodno pitaj;)
Hvala mnogo ❤️ Mi smo uradili sve to osim kariograma/kariotipa ali obzirom da je suprug imao zracenje nakon operacije tumora i losu morfologiju na spermiogramu sada, plus kombinacija mojih godina kada kvalitet jajnih stanica opada i ponavljajucih missed abortusa, bez obzira na rezultat kariotipa mislim da kod nas ima smisla raditi PGD… hvala jos jednom, pitat cu i dalje ;)
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sunny mnogo mi je drago zbog tvoje bete, i zbog ostalih cura sa pozitivnim testovima i betama 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Stela iskreno ja sam trenutno odlicnoooo 😁😁 hvala draga sto pitas za mene, bas je lijepo vidjeti ❤❤❤ do 4. mjeseca odmaram i uzivam iskreno, a onda jedva cekaaam 😍 Kako si ti?
Samo da vam kazem cure pa ja nemam pojma koliki je moj AMH 🙄 a i ja sam imala dosta js i ne zelim to dijeliti u potpisu iz postovanja prema svim curama, mozda je glupo sto i pisem to ikako..
Isto tako, pa ja sam vas citala bar 3 mjeseca prije nego sam se prvi put javila i sve sam naucila tu od vas, ne od doktora, jako sam zahvalna zaista na vama cure i na ovom forumu ❤ sve vas grlim
Ja se slažem s tobom.. doduše sjećam se koliko je bio AMH i znam da je povišen, ali nemam baš više ideju kolike su bile točne doze mojih lijekova. I iskreno mislim da bi doktori to trebali voditi i znati za svaku od nas, a ne nas ispitivati. Jer čiji je to zapravo posao? Ja sam samo pacijent.. i kad sam ulazila u sve ovo nisam se htjela opterećivati previše s lijekovima i dozama jer sam se bojala baš toga da ću od pustog analiziranja poluditi. Nažalost, cure koje su u ovome dugo i ne mogu si pomoći i analiziraju i najbolje već poznaju svoje tijelo kako na što reagira jer ih je iskustvo na to primoralo. Da skratim priču, nismo sve iste, dijagnoze su različite, a bome i svaku iritira nešto drugo na neki drugi dan😁 Sve je to za ljude.. najte se svaditi;) Čopor se mora držati skupa💪Amelie, izvini, znam da si ranije vec pisala ali ne mogu naci sada te postove… vidim da si imala 2 missed ab kao i ja, ja sam u 8-oj i 12-oj sedmici, zanima me sta ste u obradi nakon toga od nalaza radili, ko vas je uputio na analize, znas li mozda koliko kosta PGD (znam da je kod vas dio ili sve bilo pokriveno od strane zavoda ali mozda znas koja bi bila “komercijalna” cijena)
Hvala unaprijed
Žao mi je, ovo je teško i čitati, a kamoli doživjeti 💔😢
Neka ti nove pretrage donesu odgovore i sreću koju zaslužuješ 🌈🤗
Hvala ti 🤗 i tebi mnogo srece PUPO, ako se ne varam❤️🤞🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Amelie, izvini, znam da si ranije vec pisala ali ne mogu naci sada te postove… vidim da si imala 2 missed ab kao i ja, ja sam u 8-oj i 12-oj sedmici, zanima me sta ste u obradi nakon toga od nalaza radili, ko vas je uputio na analize, znas li mozda koliko kosta PGD (znam da je kod vas dio ili sve bilo pokriveno od strane zavoda ali mozda znas koja bi bila “komercijalna” cijena)
Hvala unaprijed
Hej, na sve me uputila ginekologica, a radila sam testove na trombofiliju i kariotip. Provjeravala sam dodatno
štitnjaču i njene hormone mada su mi rekli da to ne bi smjelo utjecati. PGD je bio oko 7.000 eura s tim da je to bez lijekova za IVF i bez troškova puta/smještaja. Slobodno pitaj;)
Hvala mnogo ❤️ Mi smo uradili sve to osim kariograma/kariotipa ali obzirom da je suprug imao zracenje nakon operacije tumora i losu morfologiju na spermiogramu sada, plus kombinacija mojih godina kada kvalitet jajnih stanica opada i ponavljajucih missed abortusa, bez obzira na rezultat kariotipa mislim da kod nas ima smisla raditi PGD… hvala jos jednom, pitat cu i dalje ;)
Hej ann, ja imam 37. Jednu prirodnu trudnocu prije 2 god koja je zavrsila lose u 27tt, jedan missed u 8tt ivf i jednu biokemijsku ivf. Muz ima olig.ast.sp. Ja imam oštećene jajnike i nizak amh i hipotireozu. Prije tri mjeseca sam rodila zdravog djecaka koji je začet prirodnim putem između postupaka, tj. dok smo čekali fet. Trudnoca se dogodila u vrijeme kada smo trebali napraviti kariograme. Na kraju ih nismo ni napravili.
Tvoja prica je od onih koje nam svima daju nadu da ce na kraju sve biti dobro 🤗 obzirom da dugo vec citam ovu temu a samo sporadicno komentarisem, upoznata sam pricom vecine cura tu i veoma mi je drago zbog tebe sto ti se ostvarila zelja nakon svih patnji koje si prosla da dodjes do uspjesne trudnoce koja na kraju nije bila ni lagana (sjecam se da si tolom citave trudnice imala teske mucnine i povracanja).
Uzivaj sada u majcinstvu, zbilja si zasluzila, nadam se da cemo i sve mi ovdje jednog dana dozivjeti tu srecu❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Annboleyn jako mi je žao zbog tvog gubitka.. Nadam se da ćeš naći uzrok pobačaja... 🤗
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hvala unaprijed
Ma nema na čemu .. slobodno se javi i na mail 87amelie@gmail.com pa mozemo detaljnije o svemu sto te zanima. Nadam se da nećeš trebati.. nego da će se desiti ovako lijepa priča kao kod magnolije.. ali treba čovjek imati i neki plan B, s tim se skroz slažem.. 🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Mashkice baš mi je drago da je sve kako treba i da tako ostane do kraja. 🤗
Mrvice i treba da uživaš u blaženom stanju. Neka drobić pomalo raste. Poslušala sam tvoj savjet za Inofolic i za koji mjesec se nadam nekom rezultatu. 🥰
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Amelie hvalaaa ❤️❤️❤️
anneboleyn Jako mi je žao :(
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji