Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    31. Srpanj 2021. 12:02

Nakapakica

Evo ja da prijavim smedje tj kafeno na obrisu… kakav samar 😔 znaci ciklus probija nego utrici sprecavaju nema sta drugo, u ponedeljak cu eto poci da izvadim da bi im javila i to je to… svaki put je sve teze i teze prihvatati neuspjeh

Ja sam 9dnt blastice krenula smeđarit i išla vadit betu 10dnt samo da potvrdi 0. Prva beta 36, nakon toga je samo rasla (vidi u mom potpisu 😊). Smeđarenje moze biti znak da dolazi menga, ali moze biti i znak da ti je progesteron nizak. Nemoj ptekidat terapiju nego izvadi sutra betu i progesteron i neka i kod tebe bude kao kod mene 🙏🤞😘 sretnoooo 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

ma2013 👣
    31. Srpanj 2021. 12:05

nika0302

ma2013 🌺🌺

Sunny, sretno. 🍀 Kad budu rezultati bete?
    Sanjass, meni je kasnila nekih 7 dana i kak veliš bez ikakvih naznaka da bude došla (osim kaj sam živčana bila 😅).
    Nika0302, jel ti pije partner neke suplemente?
    A ja sam super, trebalo je da se maknem od svih i svega i sad guštan na moru. 😉

Pije, sve ono sa prve 3 stranice…
    Mislim da je kod njega posao problem jer radi na visokim temperaturama 😵😪
    I mi u nedjelju gibamo na jadran, jedva cekamo maknuti se od svega i svih 😊

Nika, onda pretpostavljam i di radi, jer i mm isto radi na visokim temp. 😒
    Uživajteeee. 🤗😍

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Nakapaka
    31. Srpanj 2021. 12:09

Sunny_

Nakapakica

Evo ja da prijavim smedje tj kafeno na obrisu… kakav samar 😔 znaci ciklus probija nego utrici sprecavaju nema sta drugo, u ponedeljak cu eto poci da izvadim da bi im javila i to je to… svaki put je sve teze i teze prihvatati neuspjeh

Ja sam 9dnt blastice krenula smeđarit i išla vadit betu 10dnt samo da potvrdi 0. Prva beta 36, nakon toga je samo rasla (vidi u mom potpisu 😊). Smeđarenje moze biti znak da dolazi menga, ali moze biti i znak da ti je progesteron nizak. Nemoj ptekidat terapiju nego izvadi sutra betu i progesteron i neka i kod tebe bude kao kod mene 🙏🤞😘 sretnoooo

Sad sam bas i usla da pitam ima li ijedna da je smedjarila pa da je bilo ok… hvala ti, pratila sam al sam zab ono kad ti je krenulo smedjarenje, nemam je dje izvaditi do poned al sam bas potonula jer mi lici na pocetak ciklusa, prosli ivf nije bilo nista do neg bete pa kad sam prekinula ono standardno sam dobila 3,4 dan ali sad mi lici na ciklus… uzas 😞

👩🏽34god

Sunny_🐣
    31. Srpanj 2021. 12:14

Nakapakica

Sunny_

Nakapakica

Sad sam bas i usla da pitam ima li ijedna da je smedjarila pa da je bilo ok… hvala ti, pratila sam al sam zab ono kad ti je krenulo smedjarenje, nemam je dje izvaditi do poned al sam bas potonula jer mi lici na pocetak ciklusa, prosli ivf nije bilo nista do neg bete pa kad sam prekinula ono standardno sam dobila 3,4 dan ali sad mi lici na ciklus… uzas 😞

Samo nemoj prekidat terapiju prije bete 😊 moje je isto izgledalo kao menga, oplakala cijeli vikend 😅 meni je nakon smedarenja bas krenula krv i mislila sam da nema sanse da beta raste, al evo nekako raste 🤷‍♀️ meni je sa prvom betom progesteron bio 44 i dr je rekao da bi mogao bit veci i uz utrice mi uveo dodatne injekcije progesterona. Znam da je tesko uz smedarenje, al pokusaj izgurat pozitivu do bete 🤞🤞🤞🤞 navijam jako

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Nakapaka
    31. Srpanj 2021. 12:20

Sunny uh citacu ovaj tvoj post svako malo da se tjesim 🥰😘

👩🏽34god

• Ivevk
    31. Srpanj 2021. 12:29

Lita.1234

Tinaa moram vjerovati onda!! Hvala ti!!!! ❤️💪
    Ivevk ti i ja uvijek u nekim istim govnima 😂😂,, nedamo se❤️

Ahahhaha izgleda 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    31. Srpanj 2021. 12:31

Lita.1234

Ivevk moze pitanje, zasto nisi vracala dvije? Meni su oni odmah predlozili da vratim dvije jer da sumnjaju da ce vani preziviti do petog dana i da imaju u meni ouno vece sanse, i da smiju da bi mi vratili i tri

Zato sto su kod mene popucali unutarnji savovi od carskog i drzi se maternica na 1/3
    I boje se ako vratim dvije i primi se da ne bi do rastezanja i maternica pukla.. Onda ode sve u vrazju mater🥴

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Asli 🌱
    31. Srpanj 2021. 12:31

Nakapakica izdrži do bete, držim fige da bude sve ok 🤞🏼🥰🥰

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Nakapaka
    31. Srpanj 2021. 12:33

Asli 🌼

Nakapakica izdrži do bete, držim fige da bude sve ok 🤞🏼🥰🥰

Hvala 😘

👩🏽34god

Sunny_🐣
    31. Srpanj 2021. 12:37

Nakapakica

Sunny uh citacu ovaj tvoj post svako malo da se tjesim 🥰😘

Ne zelim ti davati laznu nadu, samo eto smedarenje ne mora nuzno biti znak da je sve gotovo. I stvarno treba terapiju uzimati sve do bete 🙏❤ navijamo s tobom do ponedjeljka 😊❤

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.