Teja cestitke!!! Nema vece srece ❤️❤️❤️
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ivevk moze pitanje, zasto nisi vracala dvije? Meni su oni odmah predlozili da vratim dvije jer da sumnjaju da ce vani preziviti do petog dana i da imaju u meni ouno vece sanse, i da smiju da bi mi vratili i tri
9 oplodeno 🥰🤞
Dani ja živim u Dizeldorfu, a klinika mi je Green IVF u Grevenbroichu (20 minuta vožnje od Dizeldorfa). Ja sam klinikom zadovoljna. Nekada i oni udju u tu neku rutinu i pocnu da te gledaju kao broj, ali sam ja posle prvog
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
…otišla poruka pre nego sto sam završila pisanje
ja sam posle prvog neuspešnog postupka kod njih imala jednu vrlo direktnu raspravu sa doktorom gde sam tražila da me ne gleda kao broj i da mi se posveti. I stvarno je bilo bolje od tada. Tako da samo polako i ako ti se nešto ne svidja ili se osećaš nesigurno, imaš prava to da kažeš. Drzim ti fige jako jako!!!
Teja predivne vesti!!!! Čestitam od srca!!!!! Odmaraj sad, biće vremena za jurnjavu
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Elle
Upravo to su meni jucer rekli, da koliko god se oni trudili da laboratorijski uvjeti nisu ni 50% onog sto zametak ima u maternici i da su sanse barem 30 posto vece ako se vrati u maternicu. Zato su kao zurili i kod mene nisu cekali ni do treceg dana jer je njihova procjena da ako imam sanse onda imam sanse ovako. Ima logike i smisla. Moram se malo trgnuti i poceti vjerovati.
9 oplodeno 🥰🤞
Cure jebote oprostite na rijecniku, al trgnule ste me i vratili iz mrtvih!!! Evo!!!! Hvala!!! A ja odustala od svega!
9 oplodeno 🥰🤞
Uglavnom Ivevk poanta je da su ti i ove vratili u maternicu da postoji mogucnost da bi neki od njih prezivio!!! I zato treba vjerovati u ovu bubicu. Jer labos nema veze sa tvojom busom!
9 oplodeno 🥰🤞
Teja, cestitam na curici,uzivaj puno u svom smotuljke srece! ❤️
Tooo Lita, to je stav!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Miss Ivy 🤞🏻🍀 da nije korona i da neces morati cekati 🙄
Teja cestitam mamice ❤❤ uzivajte i zelim ti brz oporavak.
Ivevk zao mi je sto nemas 🐧, ali navijam da je mrvica u tebi tvoja bebica 🤞🏻🍀😉
T_Ivy kod mene samo sreca 😍❤. Nemam ni ja bas nekih izrazenih simptoma. Cice su mi osjetljive, ponekad mi se spava malo vise, povremeno me bolucka u donjem dijelu trbuha i rijetko ulovi neka blaga mucnina. Uglavnom, osjecam se normalno.
Veselim se kad cu opet vidjeti svoju bebicu ❤🥰. I skupa s tobom jedva cekam utorak 🥰😘
💛🧡
Evo ja da prijavim smedje tj kafeno na obrisu… kakav samar 😔 znaci ciklus probija nego utrici sprecavaju nema sta drugo, u ponedeljak cu eto poci da izvadim da bi im javila i to je to… svaki put je sve teze i teze prihvatati neuspjeh
👩🏽34god
Sortiraj odgovore
Najstariji