Matkisa bebica je zakon 🥰🥰🥰 drzim fige da sto prije mucnine i povracanje produ 🤞🏻🍀
Sretno svima koji danas poskrivecki imaju nesto 😉🤞🏻
Meni se cini da sam dobila mengu 🙄 (16 dc), odnosno ide mi svjeza krv i imala sam proslih dana spotting koji uobicajeno imam prije nego dobijem. Nista od moje planirane prirodne trudnoce ocito 😔....
7 dc mi je beta bila 5.8, a 12 dc pozitivna lh trakica. Nista mi nije jasno, nikad nisam dobila ovako rano... Moze li to biti posljedica biokemijske/vanmaternicne (ne znam koja je bila)? Je li se to dogodilo jos nekome?
💛🧡
Dobro jutro, evo moje buše i prijavljujem da imam sljedeći pregled ovaj utorak 😊
https://ibb.co/0cDKNWt
Čestitke svima, pogotovo Senni za blizance, wooow 😊👑
Sretno i ostalima, želim vam plusiće i super bete što prije 🎀
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ana26, roxy, sennisummer, Tweety88 hvala curke 🧡
Women_name ma proći će, i ti si se sama napatila sa bolovima i svime, uvijek mora biti nešto :) ali sve prođe, vidi tebe, još malo i druženje s bebolinom 💜💜💜
Lioraliora sad nisam upratila radi li se o alergiji i astmi.. Ja sam baš alergičar ali ove godine samo malo kišem i doslovno mi fiziološka bude dovoljna.
Ovo ti je popis lijekova koje smiješ za alergiju :
A ja sam dobila i nekakvu pumpu za astmu koja je sigurna u trudnoći, Tafen Novolizer 200qg inhalacijski prašak (budezonid) .
U svakom slučaju meni su rekli da može i Ventolin ako imam napadaj, jer su opasnije posljedice njega nego par udisaja lijeka :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Liora, Women name, mene je alergija unistila prosliednja 3 tjedna!!! Ubija me sta ne smijem popiti tabletu ua alergiju,rekli su mi ginekolog i pulmolog da to stvarnost treba izbjegavati uzimati...
Ono sta smijem uzimati je Budelin Novolizer (budenozid) i Singulair (Montelucast),ja imam alergijsku astmu. Tako da mi je ovaj period grozan,imam migrene od kolicine kuhanja i usi me bole...jedva cekam kupanje i da alergija popusti 😊
Matkisa, Seniremus, bas mi je drago da je sve u redu s bebicama 🥰 Tiki, saljem pozitivne vibracije da izdržiš jos malo...🌹
Pozdrav ostalim curama!❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Matkisa bebica je preee slatkaaa 🥰 zelim da ti mucnine sto prije produ oa da uzivas u trudnoci kako treba...
Nirvana divna ti je bušica 🥰
Women jao tu bebu su jedino sto mrzim kad zatopli..i uviiijek se pojavi neka muha koja ti ulazi u uši, nos, usta i neda ti spavat 😅😣
Mene je nocas u 4 probudila vjestica..nikad mi nije bila tolko bolna...do 5 do 7 sam povracala i plakala od bolova..bila sam na granici da odem na hitnu al mi je muž otišo po neke tablete pa su me one uspavale..uzaas 😣😣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Women name drzi se, znam kako su migrene gadne🧡
Nirvana ❤ preeedivna ❤
💛🧡
Mah mah.. otisle vi na novi vol..
Senisummer wow blizanci 🥰
Matkiša bebica 🤩 nadam se da će mučnine proći uskoro...
Anchy možeš me na sljedećoj listi prebacit na postupak u 6.mj. Pisala sam već, možda nisi vidjela..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Matkiša bebac je super 👏❤️
Nirvana evo i tebe u terminu jos mall,brojis sitno! Super si !
Leoni polakooo,osjecat ces se jos malo 😂😂
Women jedva cekam ,bitno da je sve ok!
Mene boli svaki dan, u danu izbrojim do 7-8 kontrakcija,najcesce su nocu kad se umirim, preko dana manje..lezim od 0/24 h i brojim dane 👏👏samo sanjarim kad cu moc bezbrizno u setnju bez boli i to sa svojim bebolinom! Pa eto,to me drzi!
Puse svima !!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure koje du prošle postupak u OS jedno pitanjce samo. Dr mi je rekao da trebam D1 uputnicu za postupak. Ali ja imam D1 jos od prvih konzultacija.
Pa kad sam mu rekla mi je isprintao sve one uputnice-za folikulometrije, anesteziologa, betu.. Ali na nalazu piše da treba D1. Jel trebam ipak novu uputnicu ili ne?
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure moje, ne stignem čitati, nije mi bas najbolje. Znaci do 7 ujutro sam sjedila na školjci, nije bilo smisla dizati se, toliko me tjeralo na piškenje. Nije to meni prvi puta, probat ću riješiti čajem od peršina. Ovulacija je sutra, kak da se keksamo!! 😭😭
Ima li tko kakav savjet od babe?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji