Manemoj bas je sladak mali trbuscic. I ja se slazem sa MaloTele i ja sam te zamisljala ko brinetu 😂
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Tiki predivna si,cuvaj se ❤️
Manemoj tebi se jos nista ne vidi 😂 muz te laze
Tuma,Samara nadam se da ste dobro i da uzivate s bebicama
Ana26 ❤️❤️ super za srceko,!
Senni joooj, blizanciii 👏👏👏👏 cestitsm
Tia zao mi je!
Women kako si ti?kako provodis zadnje dane 2 u 1?
Roxy supeer se vidi,sretno dalje ❤️👏
Malotele, Nikita,Anchy,Aurora,MTB, puse svima !
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Women_name i ja sam pitala 3 doktora i od toga su dva stava da ove doze ne štete, a jedan je suzdržan. Ja ga isto pijem zbog blago povišenog d dimera, a ostatak koagulograma mi je uredan. Koliko tebi budu d dimeri sad u zasnjem tromjesečju?
Ja sam danas bila na pregledu, mali mi je divljao pa u skladu s time i ctg, radili ga dva puta i stalno otkucaji preko 160. Sutra ujutro moram ići da još jednom ponove. Ostalo je sve kako treba biti, i konačno sam bar malo otvorena 1,5 cm.
Meni je zadnji bio 1,53 prije mjesec dana, rekli su mi da je to blago povišeno i također ostatak nalaza koagulacije je dobar. Tako da ga pijem kako su mi i preporučili jer očito znaju zašto 🤷♀️ sad ću ga opet vadit u ponedjeljak. Mene nisu ovaj put gledali, sljedeći put će. Nadam se da sam bar malo otvorena. Držim 🤞 da se kod tebe također pokrene što prije 😊😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hahaha pa cure, ja plava da ne mogu biti plavlja, ne znam kako to niste skužile 😂😂😂
A za trbuh... Evo dodje mi da mu kažem da me na sljedećem odmorištu opet slika 😂😂😂
Dok nisam bila trudna nikad me nije znao uslikati da ispadnem mršavije nego jesam 🙄😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Women_name i ja sam pitala 3 doktora i od toga su dva stava da ove doze ne štete, a jedan je suzdržan. Ja ga isto pijem zbog blago povišenog d dimera, a ostatak koagulograma mi je uredan. Koliko tebi budu d dimeri sad u zasnjem tromjesečju?
Ja sam danas bila na pregledu, mali mi je divljao pa u skladu s time i ctg, radili ga dva puta i stalno otkucaji preko 160. Sutra ujutro moram ići da još jednom ponove. Ostalo je sve kako treba biti, i konačno sam bar malo otvorena 1,5 cm.
Meni je zadnji bio 1,53 prije mjesec dana, rekli su mi da je to blago povišeno i također ostatak nalaza koagulacije je dobar. Tako da ga pijem kako su mi i preporučili jer očito znaju zašto 🤷♀️ sad ću ga opet vadit u ponedjeljak. Mene nisu ovaj put gledali, sljedeći put će. Nadam se da sam bar malo otvorena. Držim 🤞 da se kod tebe također pokrene što prije 😊😊
I btw rekla bi da terapija ima učinka, jer su mi nakon covida početkom drugog tromjesečja u 12tt bili 1,38, a prije mj dana 1,53...nisu puno narasli, ovi u Petrovoj i u Vinogradskoj kardiolog i internist su rekli da je to ok i da tako nastavim 🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Skoljka, Dada, Nina92, hvala ❤️
MaloTele, sad sam si odspavala dok me nisu bolovi probudili, relacija jedino wc krevet, boli dosta, ali bude prošlo 😊 najgore jop uz sve to stavljati si utriče 🙈.
BugaDuga, daaaa onda si me sigurno vidla, mislim da smo bili četvrti par koji je ušao unutra 😊 držim palčeve da ipak uspije i desni jajnik aspirirati ❤️
SeniSummer, kakve divne vijesti, dva mala čuda. 😍😍😍❤️❤️
Tiki, samo miruj i dalje sve bude u redu. 😊❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Bok cureee, evo i mene. Konačno nisam povratila par dana yeeyy 🥳🥳. Evo i mi smo dogurali do 13 tjedna 😊. Inače čitam vas svaki dan, i vidim da sve više plusića i beta, samo da se tako nastavi niz ❤❤. Ima li koja trudnica da se kao i ja suočava s proljetnim alergijama? Inače baš mi je grozno jer inače koristim terapiju kortikosteroidima.
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
I btw rekla bi da terapija ima učinka, jer su mi nakon covida početkom drugog tromjesečja u 12tt bili 1,38, a prije mj dana 1,53…nisu puno narasli, ovi u Petrovoj i u Vinogradskoj kardiolog i internist su rekli da je to ok i da tako nastavim 🤷♀️
Meni zadnjih mjesec dana variraju oko 2, znači bili 2,3 pa pali na 1,97 na zadnjem nalazu za što i ginekolog i hematolog kažu da je normalno fiziološko stanje u trudnoći. Da su nastavili rapidno rasti bilo bi uveli dodatnu terapiju.
I ja tebi želim da se što prije nešto pokrene, bebice su nam i više nego spremne pa nema potrebe da se više "patimo" čekajući.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ajme koji lijepi val dobrih vijesti ❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗
Tiki ti i Miss cete garant imat premirne bebe cim vam je trudniva ovakva 😊😊 onda cete uzivat ❤️❤️ bit ce sve dobro u kraju ste 🍀🍀🍀
Skoljka, Dada, Nina92, hvala ❤️
MaloTele, sad sam si odspavala dok me nisu bolovi probudili, relacija jedino wc krevet, boli dosta, ali bude prošlo 😊 najgore jop uz sve to stavljati si utriče 🙈.
BugaDuga, daaaa onda si me sigurno vidla, mislim da smo bili četvrti par koji je ušao unutra 😊 držim palčeve da ipak uspije i desni jajnik aspirirati ❤️
SeniSummer, kakve divne vijesti, dva mala čuda. 😍😍😍❤️❤️
Tiki, samo miruj i dalje sve bude u redu. 😊❤️
ma2013 ❤
SeniSummer cestitam! Bas lijepa vijest!
Manemoj muz te zeza! Ne vidi se trbuh.
26.4. 7+1 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji