Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roxy ✨
    02. Lipanj 2021. 16:38

Manemoj bas je sladak mali trbuscic. I ja se slazem sa MaloTele i ja sam te zamisljala ko brinetu 😂

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

MISS
    02. Lipanj 2021. 16:39

Tiki predivna si,cuvaj se ❤️
    Manemoj tebi se jos nista ne vidi 😂 muz te laze 
    Tuma,Samara nadam se da ste dobro i da uzivate s bebicama 
    Ana26 ❤️❤️ super za srceko,! 
    Senni joooj, blizanciii 👏👏👏👏 cestitsm 
    Tia zao mi je! 
    Women kako si ti?kako provodis zadnje dane 2 u 1? 
    Roxy supeer se vidi,sretno dalje ❤️👏

Malotele, Nikita,Anchy,Aurora,MTB, puse svima ! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• *.Women_name.*
    02. Lipanj 2021. 16:42

Olivera

Women_name i ja sam pitala 3 doktora i od toga su dva stava da ove doze ne štete, a jedan je suzdržan. Ja ga isto pijem zbog blago povišenog d dimera, a ostatak koagulograma mi je uredan. Koliko tebi budu d dimeri sad u zasnjem tromjesečju?
    Ja sam danas bila na pregledu, mali mi je divljao pa u skladu s time i ctg, radili ga dva puta i stalno otkucaji preko 160. Sutra ujutro moram ići da još jednom ponove. Ostalo je sve kako treba biti, i konačno sam bar malo otvorena 1,5 cm.

Meni je zadnji bio 1,53 prije mjesec dana, rekli su mi da je to blago povišeno i također ostatak nalaza koagulacije je dobar. Tako da ga pijem kako su mi i preporučili jer očito znaju zašto 🤷‍♀️ sad ću ga opet vadit u ponedjeljak. Mene nisu ovaj put gledali, sljedeći put će. Nadam se da sam bar malo otvorena. Držim 🤞 da se kod tebe također pokrene što prije 😊😊  

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    02. Lipanj 2021. 16:43

Hahaha pa cure, ja plava da ne mogu biti plavlja, ne znam kako to niste skužile 😂😂😂
    A za trbuh... Evo dodje mi da mu kažem da me na sljedećem odmorištu opet slika 😂😂😂
    Dok nisam bila trudna nikad me nije znao uslikati da ispadnem mršavije nego jesam 🙄😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    02. Lipanj 2021. 17:00

*.Women_name.*

Olivera

Women_name i ja sam pitala 3 doktora i od toga su dva stava da ove doze ne štete, a jedan je suzdržan. Ja ga isto pijem zbog blago povišenog d dimera, a ostatak koagulograma mi je uredan. Koliko tebi budu d dimeri sad u zasnjem tromjesečju?
    Ja sam danas bila na pregledu, mali mi je divljao pa u skladu s time i ctg, radili ga dva puta i stalno otkucaji preko 160. Sutra ujutro moram ići da još jednom ponove. Ostalo je sve kako treba biti, i konačno sam bar malo otvorena 1,5 cm.

Meni je zadnji bio 1,53 prije mjesec dana, rekli su mi da je to blago povišeno i također ostatak nalaza koagulacije je dobar. Tako da ga pijem kako su mi i preporučili jer očito znaju zašto 🤷‍♀️ sad ću ga opet vadit u ponedjeljak. Mene nisu ovaj put gledali, sljedeći put će. Nadam se da sam bar malo otvorena. Držim 🤞 da se kod tebe također pokrene što prije 😊😊

I btw rekla bi da terapija ima učinka, jer su mi nakon covida početkom drugog tromjesečja u 12tt bili 1,38, a prije mj dana 1,53...nisu puno narasli, ovi u Petrovoj i u Vinogradskoj kardiolog i internist su rekli da je to ok i da tako nastavim 🤷‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ma2013 👣
    02. Lipanj 2021. 17:04

Skoljka, Dada, Nina92, hvala ❤️
    MaloTele, sad sam si odspavala dok me nisu bolovi probudili, relacija jedino wc krevet, boli dosta, ali bude prošlo 😊 najgore jop uz sve to stavljati si utriče 🙈.
    BugaDuga, daaaa onda si me sigurno vidla, mislim da smo bili četvrti par koji je ušao unutra 😊 držim palčeve da ipak uspije i desni jajnik aspirirati ❤️
    SeniSummer, kakve divne vijesti, dva mala čuda. 😍😍😍❤️❤️
    Tiki, samo miruj i dalje sve bude u redu. 😊❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

lioraliora
    02. Lipanj 2021. 17:09

Bok cureee, evo i mene. Konačno nisam povratila par dana yeeyy 🥳🥳. Evo i mi smo dogurali do 13 tjedna 😊. Inače čitam vas svaki dan, i vidim da sve više plusića i beta, samo da se tako nastavi niz ❤❤. Ima li koja trudnica da se kao i ja suočava s proljetnim alergijama? Inače baš mi je grozno jer inače koristim terapiju kortikosteroidima. 

👩👱
    IUIx2 (vm)
    IVF - 1/21 (missed ab.)
    Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
    3/21 čekamo curku 💗💣👶

https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png

Olivera
    02. Lipanj 2021. 17:15

*.Women_name.*

*.Women_name.*

Olivera

I btw rekla bi da terapija ima učinka, jer su mi nakon covida početkom drugog tromjesečja u 12tt bili 1,38, a prije mj dana 1,53…nisu puno narasli, ovi u Petrovoj i u Vinogradskoj kardiolog i internist su rekli da je to ok i da tako nastavim 🤷‍♀️

Meni zadnjih mjesec dana variraju oko 2, znači bili 2,3 pa pali na 1,97 na zadnjem nalazu za što i ginekolog i hematolog kažu da je normalno fiziološko stanje u trudnoći. Da su nastavili rapidno rasti bilo bi uveli dodatnu terapiju.
    I ja tebi želim da se što prije nešto pokrene, bebice su nam i više nego spremne pa nema potrebe da se više "patimo" čekajući. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

02. Lipanj 2021. 17:17

Ajme koji lijepi val dobrih vijesti ❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗
    Tiki ti i Miss cete garant imat premirne bebe cim vam je trudniva ovakva 😊😊 onda cete uzivat ❤️❤️ bit ce sve dobro u kraju ste 🍀🍀🍀

• BugaDuga
    02. Lipanj 2021. 17:20

ma2013

Skoljka, Dada, Nina92, hvala ❤️
    MaloTele, sad sam si odspavala dok me nisu bolovi probudili, relacija jedino wc krevet, boli dosta, ali bude prošlo 😊 najgore jop uz sve to stavljati si utriče 🙈.
    BugaDuga, daaaa onda si me sigurno vidla, mislim da smo bili četvrti par koji je ušao unutra 😊 držim palčeve da ipak uspije i desni jajnik aspirirati ❤️
    SeniSummer, kakve divne vijesti, dva mala čuda. 😍😍😍❤️❤️
    Tiki, samo miruj i dalje sve bude u redu. 😊❤️

ma2013 ❤
    SeniSummer cestitam! Bas lijepa vijest!
    Manemoj  muz te zeza! Ne vidi se trbuh. 

26.4. 7+1 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.