Napravit ćemo mi sebi grupu (fb ili whpp) kad se porodimo nas 10ak koje se pratimo ,pa ćemo tako lagano dodavati nove rodilje jer se sve znamo sa foruma. To planiram kad rodim tj tjedan dana prije, pa tko bude htio može se pridružiti :) 🤗❣
A na forumu na ovoj temi ćemo definitivno ostati da guramo ostale curke i savjetujemo ih svojim iskustvima...a tamo ćemo si slati slikice kakača i guzica i svega 🤣🤣🤣 što vjerojatno i vi radite :D
I pretpostavljam da svako iskustvo dobro dođe 🤗❣
endometrioza
Napravit ćemo mi sebi grupu (fb ili whpp) kad se porodimo nas 10ak koje se pratimo ,pa ćemo tako lagano dodavati nove rodilje jer se sve znamo sa foruma. To planiram kad rodim tj tjedan dana prije, pa tko bude htio može se pridružiti :) 🤗❣
A na forumu na ovoj temi ćemo definitivno ostati da guramo ostale curke i savjetujemo ih svojim iskustvima…a tamo ćemo si slati slikice kakača i guzica i svega 🤣🤣🤣 što vjerojatno i vi radite :D
I pretpostavljam da svako iskustvo dobro dođe 🤗❣
Slike kakača hahahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 znaci vristim od smijeha na ovo 🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ma2013 super broj! 🤞🏻
Tiki kako si lijepaaa 🥰🥰
Ana predivan osjecaj ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Tiki 🥰🥰🥰 prekrasna busa 🥰🥰🥰
Ana 🎉🎉🎉🎉 baš mi drago ❤️
Tia žao mi je, samo hrabro dalje ❤️
MaloTele evo baš mužu rekla da sam se zaboravila slikati pa mi je rekao da će me slikati kad stanemo na stajalištu 😂
I vrhunski ti je opis 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tiki ❤️
Kak u Podobniku nisam dobila termin odlucila sam cekat kod svog doktora pregled 14.6. To me za sad drzi. A mozda me pukne pa odem nekam iduci tjedan🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Tiki🥰🥰🥰 prekrasna busa 🥰🥰🥰
Ana🎉🎉🎉🎉 baš mi drago ❤️
Tiažao mi je, samo hrabro dalje ❤️
MaloTeleevo baš mužu rekla da sam se zaboravila slikati pa mi je rekao da će me slikati kad stanemo na stajalištu 😂
I vrhunski ti je opis 😂😂😂😂
Pazi samo da ne stavis njegov trbuscic umjesto svog 🤣 lijepo se provedite i pazi mi na malog Roka 🥰💕 (ako jos uvijek stoji Roko kao ime🤣)
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Malo tele Joj hvala ti za update 🥰Kako si ti, enzimi miruju ?
Trudnice odlično, sve super znači napreduje🥰 Dada mi tu imamo svevremenske bebe, šta ćeš na jesenskim😂. Nek se vi debljate, otići će sve to. Meni je 7 kg još ostalo, 9 otišlo...
Miss žao mi je zbog ponovnog mirovanja, ali sad si ti već dosta prešla, tako da budeš još malo izdržala. A i pomalo si u sigurnim tjednima🥰
Ana26 čestitam na ❤️ baš mi je drago🥰🥰 tata se priviknuo pomalo, evo uspavljuje curku da ja malo odspavam... 😅
Ribic ma bit će na idućem pregledu, rano je još 😊
Nina92 ipak curka nakon što je tata već na 1.pregledu pišu ugledao 😂 čestitam na curki🥰
Roxy čestitam na testicu🥰
Sunflower 🥰🥰 uživajte
Lucyinthesky za tebe posebno navijam❤️
Rebeka neka idući bude dobitni🤞🤞
Women_name spavaj, spavaj, spavaj dok možeš😂 to je sve što ću ti reći. Sretno 🥰
Javim se kad stignem, pokušat ću popratiti 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Zao mi je 😔
Zasto ste po dva zamrzavali?
Tako su oni u klinici
Nismo mi odlucivali
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Malo teleJoj hvala ti za update 🥰Kako si ti, enzimi miruju ?
Trudnice odlično, sve super znači napreduje🥰Dadami tu imamo svevremenske bebe, šta ćeš na jesenskim😂. Nek se vi debljate, otići će sve to. Meni je 7 kg još ostalo, 9 otišlo…
Missžao mi je zbog ponovnog mirovanja, ali sad si ti već dosta prešla, tako da budeš još malo izdržala. A i pomalo si u sigurnim tjednima🥰
Ana26čestitam na ❤️ baš mi je drago🥰🥰 tata se priviknuo pomalo, evo uspavljuje curku da ja malo odspavam… 😅
Ribicma bit će na idućem pregledu, rano je još 😊
Nina92ipak curka nakon što je tata već na 1.pregledu pišu ugledao 😂 čestitam na curki🥰
Roxyčestitam na testicu🥰
Sunflower 🥰🥰 uživajteLucyintheskyza tebe posebno navijam❤️
Rebekaneka idući bude dobitni🤞🤞
Women_namespavaj, spavaj, spavaj dok možeš😂 to je sve što ću ti reći. Sretno 🥰
Javim se kad stignem, pokušat ću popratiti 😊
Znam da sam zaboravila nekog ali stvarno se nisam mogla vise sjetit 🤦😅 ja sam okej, moj Jakov je aktivan sve vise i vise,ljubi ga majka, cak ga je i mm osjetio par puta 🥰 bila sam u pon na pregledu, sve je super, krv vadim iduci tjedan pa u srijedu idem na kontrolu,ako budu nalazi okej ostajem doma,a ako se povise morat cu na hospitalizaciju opet xD malo me danas kao vise svrbucka,ali nedam se 💪💪 ti samo uzivaj,drago mi je da si se javila i da je sve okej, nabaci nam neku slikicu ljepotice kad stignes 🥰 znas da mi ovdje volimo gledat tuđe bebe 🥰🥰💕 maloj lari šaljemo velike puse i nadamo se da Ce uskoro i po noci malo spavat 😘
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
ma2013 odlican broj! Danas sam te sigurno vidila medju onih 6 parova koji su isli na aspiraciju.
Ja sam bila na folikulometriji i sutra stoperica. Jedino sto mi je desni jajnik skroz iza i doktorica je rekla da pitanje hoce li ga moc aspirirat. Na lijevom imam jedan od 20 i 18, dva od 17 i vise manjih.
26.4. 7+1 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji