Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    20. Srpanj 2021. 11:44

T_ivy, do neba navijam za tebe i da se sve nastavi razvijati kako treba!❤️❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Anči 💕
    20. Srpanj 2021. 11:44

Samara

Mi smo super.. Malac je baš velik i čvrst i svaki dan neka nova fora s njim ☺️ prvo se neki dan počeo smijat na glas, pa se sad već i okreće pomalo a danas je otkrio pimpača pa ga dira svaki put kad otvorim pelenu 😆

Hahahahahah 🤣🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Beba4321
    20. Srpanj 2021. 11:49

Joj cure, baš mi je drago kada čujem dobre vijesti, a čini mi se da ih je dosta u posljednje vrijeme 🥰🥰 nadam se da ćemo ih svi uskoro dočekati 🤞🤞

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Nakapaka
    20. Srpanj 2021. 12:02

Cure ako koja zna odg, sad me zvala embriol. i kaze sjutra transfer i da je jedna vec morula i bice blasta sjutra, ostale kasne, nije ni jedna propala al vidjecemo ujutru 🤔  ako znate sta ako te ne stignu do blaste sjutra je li se one unistavaju? A samo ako je blasta moze se zamrznuti, bas mi taj dio nije jasan pa brinem… prisli put samo dvije su bile pa su 3. Dan ih vratili pa nisam ni stigla do ovoga zato ne znam 🤯

👩🏽34god

Sunny_🐣
    20. Srpanj 2021. 12:13

Avocado ❤️❤️❤️ nadam se da si u krivu ❤️
    Nakapakica super je što se sve i dalje razvijaju. Ako 5. dan ne dođu do blastice onda ih puste još dan ili dva. One će se onda ili prestat razvijati ili će doći do blastice koje će onda zamrznuti. sretnooo 🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Kacusha
    20. Srpanj 2021. 12:50

TIvy divne vijesti 🥰😘❤️ Mare jako mi je zao 😔 kad bi isla u iduci postupak? 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Nakapaka
    20. Srpanj 2021. 12:51

Sunny_

Avocado❤️❤️❤️ nadam se da si u krivu❤️Nakapakica super je što se sve i dalje razvijaju. Ako 5. dan ne dođu do blastice onda ih puste još dan ili dva. One će se onda ili prestat razvijati ili će doći do blastice koje će onda zamrznuti. sretnooo🤞

Hvala puno na odg, sad mi je malo lakse 🥰

👩🏽34god

Asli 🌱
    20. Srpanj 2021. 12:58

Nakapakica

Cure ako koja zna odg, sad me zvala embriol. i kaze sjutra transfer i da je jedna vec morula i bice blasta sjutra, ostale kasne, nije ni jedna propala al vidjecemo ujutru 🤔 ako znate sta ako te ne stignu do blaste sjutra je li se one unistavaju? A samo ako je blasta moze se zamrznuti, bas mi taj dio nije jasan pa brinem… prisli put samo dvije su bile pa su 3. Dan ih vratili pa nisam ni stigla do ovoga zato ne znam 🤯

Moje nisu stigle do blastociste iako je bio 5. dan i imala sam transfer 2x, jedna malo bolja i jedna lošija i primile su se. Ne znam kako se zovu kad se ne razviju u blastocistu, oba puta sam od uzbuđenja zaboravila pola informacija koje su mi rekli.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Mare0208
    20. Srpanj 2021. 13:05

Kača 🌺

TIvy divne vijesti 🥰😘❤️ Mare jako mi je zao 😔 kad bi isla u iduci postupak?

Ne znam još.. u četvrtak idem na odjel pa ću vidjet što dr kaže. Tu u Os znam da su upisivali za 11.mj. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Mare0208
    20. Srpanj 2021. 13:06

Asli 🌼

Nakapakica

Cure ako koja zna odg, sad me zvala embriol. i kaze sjutra transfer i da je jedna vec morula i bice blasta sjutra, ostale kasne, nije ni jedna propala al vidjecemo ujutru 🤔 ako znate sta ako te ne stignu do blaste sjutra je li se one unistavaju? A samo ako je blasta moze se zamrznuti, bas mi taj dio nije jasan pa brinem… prisli put samo dvije su bile pa su 3. Dan ih vratili pa nisam ni stigla do ovoga zato ne znam 🤯

Moje nisu stigle do blastociste iako je bio 5. dan i imala sam transfer 2x, jedna malo bolja i jedna lošija i primile su se. Ne znam kako se zovu kad se ne razviju u blastocistu, oba puta sam od uzbuđenja zaboravila pola informacija koje su mi rekli.

Morula? Moje su bile morule na 5.dan. Rekla mi je embriologinja da je to predstadij blastice

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.