Hvala vam cure 🥰🥰
Nisam baš uspjela pročitati zaostatke jer koristim svaku priliku da i sama odmorim dok on spava.
Nadam se da ste mi sve dobro. Javit ću se ja kad god stignem, navijam od ❤ za svaku od vas.
Anchy tvoj postupak posebno čekam, da i ti napokon kreneš po svoj smotuljak sreće 💟❤
Puno pusa vam šalje moj mali sin
https://ibb.co/RvjBGvb
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Hvala vam cure 🥰🥰
Nisam baš uspjela pročitati zaostatke jer koristim svaku priliku da i sama odmorim dok on spava.
Nadam se da ste mi sve dobro. Javit ću se ja kad god stignem, navijam od ❤ za svaku od vas.
Anchy tvoj postupak posebno čekam, da i ti napokon kreneš po svoj smotuljak sreće 💟❤
Puno pusa vam šalje moj mali sin
https://ibb.co/RvjBGvb
Šećer mali 😍😍
Jooj hvalaa..nadam se da ce bit 🤞🤞🤗❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
T_Ivy ma preprepredivno 🤗🤗🤗 tvoje malo čudo ❤️ jako navijamo za vas 🥰
Pami Luka je meden 🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pami čestitam! Luka je prepremeden
T_Ivy 🙏 da se malac cvrsto drži i razvija!
Sretno curama danas!
Miss nadam se da ti je porod bio lak i kratak ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke moje evo mene sa pregleda. Imamo malenu gestacijsku vrecicu i ono čime je doktor jako zadovoljan - imamo zumanac!!Gestacijska je malena i mališa kasni, ali za sada doktor kaže da su stvari tamo gde bi trebale da budu. Naručio me na sledeći pregled 3. avgusta, jer ne želi da bude suviše rano, tada bi već trebalo sve da se vidi.
Za mene je ovo već vanserijsko čudo. Hvala vam svima sto ste uz mene i sto toliko navijate ❤️❤️❤️ Bez vas ne bih mogla
Jooooj super 🥳🥳 držim fige da sve bude u redu 🤞🏼😄
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Pozdrav svima 🌸
Evo ja sam imala danas pregled i zatvorena sam i dalje. Sad slijedi cekanje i hoce li se nesto pokrenuti. 💪🏻 Javim se s novostima kad ih bude.
.
Sretno svima.
Zao mi je zbog svih losih rezultata i sretna sam zbog dobrih.
😊😊
Pami cestitam, predivan je Luka!!
T_Ivy lijepe vijesti, vjerujemo u tvoje cudo!!! ❤️
Miss 💖
👩🏽34god
Dobro jutro cure 😊
Evo kratko da vam se javim dok stignem. Prošli tjedan bila sam na pregledu i doktorica mi je rekla da sam već 3cm otvorena i da porod može početi uskoro. Cijelu noć sa srijede na četvrtak sam imala kontrakcije, iako ne jako bolne. Ujutro sam ipak otišla do bolnice i tu su mi na pregledu utvrdili da sam već 9cm otvorena. Poslali su me direktno u rađaonu i nakon samo 2,5 sata u rodio se moj mali sin Luka 💙💙💙 Porod za poželjeti, rezali su me da olakšaju izgon pa me jedino sad taj rez boli, ali proći će i to. Mi smo sad doma, uživamo i hvatamo polako ritam.
Želim vam svima puno sreće u kojoj god fazi bile i da što prije dođete do cilja! 🍀💚🤞🍀💚
Moj mali sin i ja vam šaljemo puno pozdrava 💋😘💋
Čestitam od srca.. Uživajte sa malim anđelom🙏💓
Brz oporavak Vam želim 🥳😘
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Svim curama sretno danas, za loše rezultate mi je zao, drzite se🙏.. Ja bih navodno danas trebala znati kad ce aspiracija.. 🤔
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Cure, posebno one koje su godinama u mpo vodama, kad ste se opustile i uživale u trudnoći?
Ja sam nakon 3 god trudna 11tj. Prvi put ikad trudna, do sad sve veniši i negativne bete. I sad nekako mehanički odrađujem preglede i sve, al imam osjećsj da sam u grču i ne veselim se. Ako me kužite. 😁 a stvarno sam sretna i do sad je sve bilo ok. Napredujemo školski, a preglede čekam kao strijeljanje 😶
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji