Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    20. Srpanj 2021. 10:12

T_Ivy baš mi je drago, držim fige da sve dalje ide uredno 🥰❤️🥰❤️🥰
    Sretno svim ostalim curama.
    Sofi Sofi i ja sam u dobitnom postupku dobila decortin 😉
    Sara ma ići ćeš ti u posjetu njima gore isto kao i ja 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ma2013 👣
    20. Srpanj 2021. 10:18

Sunny, da, mi moramo sve preispitivati milijun puta. 😅 Ma ja se osječam spremnom, sad čekam dogovor 09.08 da vidimo što dalje. 🤞
    T_ivy, predivno. Neka bude i dalje sve dobro i da se bebica razvija. 🥰🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Lorena3009
    20. Srpanj 2021. 10:23

Upitnica_st

Cure, posebno one koje su godinama u mpo vodama, kad ste se opustile i uživale u trudnoći?
    Ja sam nakon 3 god trudna 11tj. Prvi put ikad trudna, do sad sve veniši i negativne bete. I sad nekako mehanički odrađujem preglede i sve, al imam osjećsj da sam u grču i ne veselim se. Ako me kužite. 😁 a stvarno sam sretna i do sad je sve bilo ok. Napredujemo školski, a preglede čekam kao strijeljanje 😶

Ti si ka i ja🤭 Non stop sam u grcu i nevjerici. Evo sutra sam u 12 tjednu i preksutra mi je pregled. I samo mi je u glavi a sta ako mi kaze ovo a sta ovo. Nikako da se opustim više. Straj me ako se opustim i krenem bit happy da ce me nesto plesnit.Nadam se da ce mi u cetvrtak na pregledu bit sve ok i da cu se onda napokon malo opustit i u svojoj glavi stavit ok, trudna si, da, dogodilo se i tebi.... Tako da se nadam da ce i tebi bit isto tako. Drzim nam fige🤞🤞🤞🤞

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Joka95
    20. Srpanj 2021. 10:24

Pami od srca iskrene cestitke! Premeden je Luka🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍 
    T_Ivy bas sam sretna zbog tebe! Nek sve bude po skolski🥰🥰🥰 

Ostale cure sretno u svemu! ❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

petra30
    20. Srpanj 2021. 10:31

Cestitke hrabrim mamicama!❤️❤️❤️❤️❤️ Mazite se i pazite, želim vam brz oporavak 🥰! 
    T_Ivy ajme jako mi je drago da je sve kak treba biti, nek se i nastavi tako!❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Upitnica_st
    20. Srpanj 2021. 11:02

Lorena3009

Upitnica_st

Cure, posebno one koje su godinama u mpo vodama, kad ste se opustile i uživale u trudnoći?
    Ja sam nakon 3 god trudna 11tj. Prvi put ikad trudna, do sad sve veniši i negativne bete. I sad nekako mehanički odrađujem preglede i sve, al imam osjećsj da sam u grču i ne veselim se. Ako me kužite. 😁 a stvarno sam sretna i do sad je sve bilo ok. Napredujemo školski, a preglede čekam kao strijeljanje 😶

Ti si ka i ja🤭 Non stop sam u grcu i nevjerici. Evo sutra sam u 12 tjednu i preksutra mi je pregled. I samo mi je u glavi a sta ako mi kaze ovo a sta ovo. Nikako da se opustim više. Straj me ako se opustim i krenem bit happy da ce me nesto plesnit.Nadam se da ce mi u cetvrtak na pregledu bit sve ok i da cu se onda napokon malo opustit i u svojoj glavi stavit ok, trudna si, da, dogodilo se i tebi…. Tako da se nadam da ce i tebi bit isto tako. Drzim nam fige🤞🤞🤞🤞

Meni pregled u petak na 11+3 ;) pratim te 

33👩‍❤️‍👨32

Samara
    20. Srpanj 2021. 11:07

Women_name naravno da nisam stigla uhvatit sliku ali drago mi je da sam uhvatila da si se javila. Baš sam se bila zabrinula kad si rekla da ostajete duže u bolnici i nisi se više javila. Drago mi je da je sad sve ok i da mi snahica raste ☺️ evo mi skoro 6 kg 🤭
    Nadalica, klinci su ti med medeni 💕
    Pami, čestitam na malom dečkiću držte se
    Nisam stigla polovit ali po komentarima Miss treba roditi ili je rodila? Wohoo to mi je jako brzo prošlo. Želim svu sreću svijeta ❤️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Anči 💕
    20. Srpanj 2021. 11:18

Samara

Women_name naravno da nisam stigla uhvatit sliku ali drago mi je da sam uhvatila da si se javila. Baš sam se bila zabrinula kad si rekla da ostajete duže u bolnici i nisi se više javila. Drago mi je da je sad sve ok i da mi snahica raste ☺️ evo mi skoro 6 kg 🤭
    Nadalica, klinci su ti med medeni 💕
    Pami, čestitam na malom dečkiću držte se
    Nisam stigla polovit ali po komentarima Miss treba roditi ili je rodila? Wohoo to mi je jako brzo prošlo. Želim svu sreću svijeta ❤️

Zadnje znamo od jučer poslje podne da je Miss u rađaoni ☺️ kako se vi snalazite? 🤗

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Samara
    20. Srpanj 2021. 11:33

Mi smo super.. Malac je baš velik i čvrst i svaki dan neka nova fora s njim ☺️ prvo se neki dan počeo smijat na glas, pa se sad već i okreće pomalo a danas je otkrio pimpača pa ga dira svaki put kad otvorim pelenu 😆

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Nada 🍀
    20. Srpanj 2021. 11:41

Čestitam mamama 🥳🥳
    Miss mislim na tebe, nadam se da je sve dobro prošlo ❤️
    T_Ivy navijam i dalje za tvoje malo čudo, samo neka nastavi rasti 🙏🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.