Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadalica
    19. Srpanj 2021. 18:53

anchy321

Hope, GPgirl, Twetty hvala 🥰
    Sara, Bajo, Womenkako ste nam vi? 🥰
    MTB, Bobo, Lucka šaljem zagrljaj 🤗
    Twetty da nisu nam se dugo javile 🤞 nadam se da je sve ok i da im ide po njihovom planu 🙏
    Pami, Lana3, ruby22, točkica, miss nase trudnice pri kraju trudnoće, veliki pozdrav za vas 🤗🤗

I da miss nam je u radjaoni, navijamo da sve prodje uredno, javit ce se pami i miss i same sigurno 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Anči 💕
    19. Srpanj 2021. 18:54

Nadalica

anchy321

Twetty da nisu nam se dugo javile 🤞 nadam se da je sve ok i da im ide po njihovom planu 🙏
    Pami, Lana3, ruby22, točkica, miss nase trudnice pri kraju trudnoće, veliki pozdrav za vas 🤗🤗

I da miss nam je u radjaoni, navijamo da sve prodje uredno, javit ce se pami i miss i same sigurno

Ajme pa predivnooo 🥰🥰🥰🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

GPgirl
    19. Srpanj 2021. 18:55

anchy321

GPgirl

WinkyTheElf

Cure molim vas pomoć, idem sada prema ljekarni… Savjet za q10 - koji i koliko mg? Vidim na prvim stranicama da se specificiralo da ne uzmemo ubiquinone…
    Hvala unaprijed na pomoći 🧐🧐🧐

i jos jedno pitanje - zasto neubiquinone? Ono sta sam nasla na netu govori da nije znanstveno dokazana razlika od ubiquinola kod ivfa pa me zanima od kuda taj info. Hvala.

Evo cure ja koristim ovo..kupim u dm-u po 100 kn..nemam pojma ni koji je oblik ni nista 🤷🏽‍♀️

tnx, ma kupila sam i ja od Fellera (100 mg), ali je ubikinon. Procitala na uvodnom postu da ne taj pa me zanima zasto (naravno nakon sta sam ga vec kupila🤡). Isto kao i WinkytheElf me zanima koliko mg dnevno. Na netu sam nasla od 100-300mg, a negdje se spominje cak i do 600mg.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

NanaJ
    19. Srpanj 2021. 18:55

Josipab

Pozdrav Nanaj, dobrodošla. Meni se nalaz tvog muza ne cini dramaticno lošim,dapace,vjerujem da se dosta moze poboljšati suplementima i stilom zivota. Nas nalaz je slican,prvi je bio katastrofa,a drugi nakon zalijecene ureaplasme i uzimanja suplemenata-astenozospermia. Dakle,samo su sporiji. I u nasem nalazu je bilo oko 22 milijuna, vecina zdrave morfologije,samo malo sporiji. Netom prije potpomognute,ostala sam prirodno trudna, nadam se da ce sve biti u redu,trenutno sam 11+4. U potpisu pise sta sam iskombinirala svom dragome da uzima,pio je sve navedeno 3-4 mjeseca. Sto se tice profertila, mišljenja su podjeljena,nekome super pomogne,nekome nista. Neka proba s njim ili nekom drugom kombinacijom i novi spermiogram za 3 mjeseca da vidite na cemu ste. Konačna dijagnoza ne moze biti jedan spermiogram +on dosta moze varirati.

Sto se tice stila zivota tu nemamo sta, ne pije ne pusi, hranimo se ralitivno zdravo, evo jedino je taj njegov psorijaticni artritis koji kako koji dan malo stagnira pa pukne i tako u krug. Sto se tice tog profertila procitala sam sastav to je ubiti tableta sa dosta vitamina i minerala, a kosta ko svetog petra kajgana ali dobro za zdravu bebicu sve. Predlozeno nam je IVF kao krajnja solucija jer sam nazalost imala 2 uzastopna spontana iako su to bile trudnoce iz prvog pokusaja, ali mi je dr objasnio sve tog je nalaz spermia takav najvjerojatnije da ce doci do spontanog posto su spermici takvi kakvi jesu. Nadam se da ce se uloviti do 10 mj prirodno i da ce 3 put biti napokon sve ok 🤞🏻

Cestitam ti na trudnoci drzim palceva i na rukama i na nogama da sve bude ok 😘

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Nadalica
    19. Srpanj 2021. 18:59

anchy321

Nadalica

anchy321

Ajme pa predivnooo 🥰🥰🥰🥰

Da tako sam sretna radi njih ❤️ i piccola je jutros rodila duplice, mogu misliti koja sreca, neka svi docekaju ❤️

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

Anči 💕
    19. Srpanj 2021. 19:01

Nadalica

anchy321

Nadalica

anchy321

Ajme pa predivnooo 🥰🥰🥰🥰

Da tako sam sretna radi njih ❤️ i piccola je jutros rodila duplice, mogu misliti koja sreca, neka svi docekaju ❤️

Daa za Piccoli je Ruska javila 🥰  
    Koji divan dan na forumu ❤️❤️ pravi baby boom 💙💙 čestitke nasim curama i želim im brz oporavak 💙💙 
    Miss mislim na tebe 🙏💙

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• *.Women_name.*
    19. Srpanj 2021. 19:02

Anchy evo dobro smo. Hvala što si nas se sjetila. Curka je bila prekjučer na prvom pregledu, ima 4300 i 54 cm 🥰 papa ko velika. Ja sam malo na antibioticima jer sam dobila mastitis (nebi to bila ja da je sve glatko 🙈). Kako si ti?
    Cure u postupcima želim puno sreće u one koje ga čekate 🤞🙏
    Nadam se da ima dosta novih trudnica 😁
    Svima želim dobre uzv, bete, trudnoće 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    19. Srpanj 2021. 19:05

Women hvala sto si se javila ❤️ mislim na tebe odkad si javila da malena ima žuticu i tako to..drago mi je da malena napreduje 🤗 jooj valjda ce i ta upala kod tebe brzo proć 🙏 ja sam dobro..pripremamo se za deveti mjesec i nadamo se uspijehu 🤞 kad uhvatis vremena javi nam se ponekad 🤗❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• *.Women_name.*
    19. Srpanj 2021. 19:08

https://ibb.co/jMXj5L2
    Evo pozdrav od Tie. 😁 Da, ostali smo tjedan dana u bolnici, držalo ju je dugo i doma. Bila je baš umorna, počela je gubit na kilazi pa smo je morali budit svaka 2,3 sata (citwj bilo nemoguće 🤦🏻‍♀️). Onda smo uveli ipak do hranu i kombinirala s dojenjem, onda je sve počelo ic na bolje 🥰

Želim ti svu sreću, da i ti dobiješ svoju mrvicu uskoro ❤️❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nadalica
    19. Srpanj 2021. 19:10

anchy321

Nadalica

anchy321

Nadalica

anchy321

Ajme pa predivnooo 🥰🥰🥰🥰

Daa za Piccoli je Ruska javila 🥰
    Koji divan dan na forumu ❤️❤️ pravi baby boom 💙💙 čestitke nasim curama i želim im brz oporavak 💙💙
    Miss mislim na tebe 🙏💙

Hvala sto nas se sjetis, mislim i ja na tebe i cekam 9 mjesec da pratimo ne sumnjam lijepe vijesti ❤️ mi azoo cure si dajemo podrsku ❤️ a ne citam vise tak forum, skicnem malo i to je to, nisam vidjela da je ruska javila za piccolu ❤️ sunny kad je beta ?

10/19 promjena klinike
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.