https://ibb.co/jMXj5L2
Evo pozdrav od Tie. 😁 Da, ostali smo tjedan dana u bolnici, držalo ju je dugo i doma. Bila je baš umorna, počela je gubit na kilazi pa smo je morali budit svaka 2,3 sata (citwj bilo nemoguće 🤦🏻♀️). Onda smo uveli ipak do hranu i kombinirala s dojenjem, onda je sve počelo ic na bolje 🥰
Želim ti svu sreću, da i ti dobiješ svoju mrvicu uskoro ❤️❤️❤️
Majkooo milaaa ženooo paa ona je med medeniiii 😍 rastopila sam se 🥰 nosiććć 😍 mašnicaaa 😍
Zao mi je sto ste to moralo proć ali bitno da je to sad iza vas i da je sve uredu..
Hvala tii ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo pozdrav od Tie. 😁 Da, ostali smo tjedan dana u bolnici, držalo ju je dugo i doma. Bila je baš umorna, počela je gubit na kilazi pa smo je morali budit svaka 2,3 sata (citwj bilo nemoguće 🤦🏻♀️). Onda smo uveli ipak do hranu i kombinirala s dojenjem, onda je sve počelo ic na bolje 🥰
Koja je ona zavodnica ❤️ mis mali preslatki 🥰🥰🥰🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Women name ajme koja slatkica 😍😍😍😍😍
Pami i Piccola cestitke!
Miss navijamo za tebe i bebaca 💪🏻❤
💛🧡
Ajme baby boom 🥰🥰🥰🥰 koje divne vijesti 🥰
MISS navijamooooo 😊😊😊😊
Women ajme kako je slatkaaaaa 💞🤩
Nadalica ❤ beta u ponedjeljak 26og. Ako izdržim 🙈 kako si nam ti? Kako bebice? Jos malo pa slavite rođendan 😍😍
T_Ivy sretno sutra 🍀 stalno si mi u mislima, grlim te 💞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MISS navijamooooo 😊😊😊😊
Nadalica ❤ beta u ponedjeljak 26og. Ako izdržim 🙈 kako si nam ti? Kako bebice? Jos malo pa slavite rođendan 😍😍
A necu zaboraviti tad imamo vakcinu 😆 neces piskiti test, cekas betu ? Drzim fige za lijepe vijesti 🤞 Jao hvala dobro smo, ludilo opstih razmjera, hodaju, puzu, grizu 🤣🤣 da jos malo i 1 rodjendan 🥰 evo i nas ❤️
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
MISS navijamooooo 😊😊😊😊
A necu zaboraviti tad imamo vakcinu 😆 neces piskiti test, cekas betu ? Drzim fige za lijepe vijesti 🤞 Jao hvala dobro smo, ludilo opstih razmjera, hodaju, puzu, grizu 🤣🤣 da jos malo i 1 rodjendan 🥰
evo i nas ❤️
Zgodna mama 😍 medeni su 🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MISS navijamooooo 😊😊😊😊
A necu zaboraviti tad imamo vakcinu 😆 neces piskiti test, cekas betu ? Drzim fige za lijepe vijesti 🤞 Jao hvala dobro smo, ludilo opstih razmjera, hodaju, puzu, grizu 🤣🤣 da jos malo i 1 rodjendan 🥰
evo i nas ❤️
Zgodna mama 😍 medeni su 🥰🥰
Ouu mama ima jos 10 kg viska od trudnoce 🤣🤣 nema veze, skinut cemo nekad ❤️ neka su oni zivi i zdravi
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
MISS navijamooooo 😊😊😊😊
evo i nas ❤️
Ajmeeeee 😍😍😍 bas izgledaju kao jako zabavne bebe 🤣 vjerujem da imas pune ruke posla 😍 zgodna mamice 🥰🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nadalice na prvoj slici kao da se dogovaraju kakav rusvaj da naprave 😅😅 taman dok budes isla po 🐧🐧 skinut ces taj visak (koji ja ne vidim al nema veze 😅)
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Ja sam kao terapiju dobila i vitamin D nakon transfera. Samo ne znam nastavlja li se uzimati i nakon potvrde trudnoće
Mare0208 hvala ti na čestitkama :) navijam za tebe i tvoje dvije mrvice!!! Inače, mene je glava rasturila ovaj petak i jucer, danas isto, ali nesto manje. U petak i nedjelju sam popila lupocet 1000mg, pomoglo je.
Tako je, u Osijeku vit D i kasnije, meni je sad nakon potvrđeno bete terapija ista kao i od ovulacije… Mioinozitol s folnom, multivitamini, vit D, decortin, andol 100…
Koju dozu si dobila decortina, a koju vitamina d? I zbog čega u biti uzimaš deocrtin?
Vitamin D nema propisane doze, ali ja vec cca 1 godinu uzimam po 2000 i.j. dnevno pa sam nastavila. Decortin 5 mg, radi "spuštanja" imuniteta, da zametak tijelo ne prepozna kao strano tijelo. Mislim da to svi standardno propisuju netom prije i nakon transfera zar ne?
A koliko prije transfera si krenula s dekortinom? Ja sam ga dobila tek nakon što sam saznala za pozitivne NK stanice i tek nakon transfera. Ne dobiju to svi.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙