Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    17. Srpanj 2021. 16:11

Nakapakica super 🤩 jos malo pa si PUPO 🤞🏻🍀
    Josipab preeedivno, cestitam na curki, uzivaj ❤

Ana draga, jako mi je zao, ne znam sto drugo reci. Drzi se nekako i javi nam se ako ti bilo kako budemo mogle pomoci. ❤💪🏻

💛🧡

• Josipab
    17. Srpanj 2021. 16:17

Draga Ana, pa ne mogu virovati, ovo nisam ocekivala 
    Stvarno mi je zao kroz sta si prosla i kroz sta prolazis trenutno, nemam rijeci utjehe,ne znam sta da ti kazem, ne mogu ni zamisliti tvoju patnju…tu smo sve za tebe, bilo sta da ti zatreba, zelim ti puno snage da se izboris za dalje i da preživiš ovu tragediju
    Drzi se,uzasno mi je zao 😓😓😓😓❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Anči 💕
    17. Srpanj 2021. 16:26

Ana26

Cure, nisam se javljala par dana, kod mene su jako loše vijesti. Još uvijek sam u šoku. Počela sam krvariti i išla na hitnu i na kraju spontani pobačaj. Bojala sam se tableta pa sam tražila da idem na kiretažu,ali su me doktori uspjeli odgovoriti i na kraju sam pristala na tablete. Uspjela sam se očistiti od prve 2 tablete, sve je izašlo. Bolilo me oko 1.5h kao jaki menstrualni bolovi, ali neusporedivo naspram ove boli i praznine.
    Ne znam hoće me sad dr slati da kakve pretrage , budući da sam već imala 1 spontani. Najviše se bojim da nije nešto genetski i da se opet ne ponovi. Ne znam hoće li mi dr htjeti dati uputnice za kariogram i ostale pretrage ili moram imati 3 spontana.
    Malo ću se maknuti s foruma dok se ne oporavim i ne krenem dalje u borbu. Baš kako su cure rekle, ovo je pravi maraton.
    Svima želim svu sreću i što više urednih trudnoća. ❤️

Jako mi je zao 💔 drzi se...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Nirvana2024
    17. Srpanj 2021. 16:30

Drage cure, malo mi je glupo da upadam sa svojom objavom u vaše priče, a opet, s druge strane, glupo da ne pišem jer sam provela dosta vremena na ovom forumu.

Noćas se rodila moja Leia, konačno je došla na svijet ♥️ ima 4100 g, 54 cm dugačka 💜

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Sunny_🐣
    17. Srpanj 2021. 16:39

Ana26

Cure, nisam se javljala par dana, kod mene su jako loše vijesti. Još uvijek sam u šoku. Počela sam krvariti i išla na hitnu i na kraju spontani pobačaj. Bojala sam se tableta pa sam tražila da idem na kiretažu,ali su me doktori uspjeli odgovoriti i na kraju sam pristala na tablete. Uspjela sam se očistiti od prve 2 tablete, sve je izašlo. Bolilo me oko 1.5h kao jaki menstrualni bolovi, ali neusporedivo naspram ove boli i praznine.
    Ne znam hoće me sad dr slati da kakve pretrage , budući da sam već imala 1 spontani. Najviše se bojim da nije nešto genetski i da se opet ne ponovi. Ne znam hoće li mi dr htjeti dati uputnice za kariogram i ostale pretrage ili moram imati 3 spontana.
    Malo ću se maknuti s foruma dok se ne oporavim i ne krenem dalje u borbu. Baš kako su cure rekle, ovo je pravi maraton.

💔 pa ne mogu vjerovat. Jako mi je žao. Nadam se da cete uspjet dobit neke odgovore. Uzmi si vremena i vrati kad budes spremna. Drži se lavice ❤

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    17. Srpanj 2021. 16:40

Nirvana2020

Drage cure, malo mi je glupo da upadam sa svojom objavom u vaše priče, a opet, s druge strane, glupo da ne pišem jer sam provela dosta vremena na ovom forumu.

Noćas se rodila moja Leia, konačno je došla na svijet ♥️ ima 4100 g, 54 cm dugačka 💜

Čestitam mama 😊 💞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    17. Srpanj 2021. 16:40

Nirvana2020

Čestitaaam 🥰 nek je ziva i zdrava, a tebi brz oporavak 💜

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

WinkyTheElf
    17. Srpanj 2021. 16:49

anchy321

Winky kako si ti? Kesi odlučila kad piškiš test 🤭🤭

Evo tri testa su kupljena i strpljivo čekaju u ormaru, oko 20. ću piškiti^^... Simptoma nažalost nema, čak mi je intuicija počela govoriti da ništa od ovog pokušaja, kao da sam osjetila da vještica stiže 😡😡😡 ali vidjeti ćemo 🤞🤞🤞

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

WinkyTheElf
    17. Srpanj 2021. 16:49

Ana26

💔💔💔💔 Drži se!! 💔💔💔💔

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Srpanj 2021. 16:50

Joooj Ana jako mi je žao... Ne znam što da ti drugo kažem. Svu snagu svijeta ti želim da prebrodriš ovo.. I snagu da ideš dalje 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.