Hvala cure 😘
👩 38 🧔42
2017. spontana trudnoća, biokemijska na kraju
👩 Endometriomi na oba jajnika (<3cm), bez smetnji, miom 2.4 cm intramularno, ne dira unutrašnjist maternice, Hashimoto od 2008., TSH pod terapijom 1.7, AMH 22pmol/l, ostali također uredni
🧔 Normozoospermija 2/2021, u postupku 6/2021 rekli nesto lošiji pa radili ICSI
1. IVF st. 6/2021, 12 js, 10 zrelih i oplođenih, 2 dosle do 🌻🌻, transfer obje, 13 dpt beta 25.06, 17dpt beta 56
Ja sam danas 11+2. Iduci cetvrtak imam uzv i nifty. Nadam se da ce bit i meni sve dobro🙏 Neku vecer sam od 1 do 3 ujutro sidila kraj wc skoljke jer sam mislila non stop evo sad cu. I nikako. Skuzila sam kad izade vanka na terasu da mi bude bolje. Moguce da mi se od kuce više diže želudac😂😂😂😂😂😂😂
Držim fige da sve bude dobro! 🤞🤞🤞❤️
I meni je pomagalo nekad kad izađem vam, a sad kako su bile sparine i vrućine ni to mi ne pomaže.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Magnolia a joj! Znači tebi još traju. 😟 I ja nekad imam osjećaj da mi bude bolje kod svekrve kad npr. odem na ručak i da tamo više mogu pojesti nego kod kuće. Već sam razmišljala, zašto mi vlastita kuća više smeta. Valjda zato što me već tu sve podsjeća na mučnine i povraćanje... Nemam pojma.
Beba4321 🤞🤞🤞🤞🤞
Nikolina86, Asli čestitam! 🎉🎉🎉🎉
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Cure, čestitke na lijepim vijestima!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Ima i blizanaca. 😍😍😍😍 Baš vesele vijesti. 💪💪
Ja sam danas loše jer ovaj mj sam trebala ponovno u postupak, sa stimulacijom i nadala sam se i transferu, ali menga uopće nije došla. Moja dr kaže da još čekam. Dani idu, u klinici su otišli na go, ja sam koma. Dosta mi je tog čekanja. U 6 mj napravila sam 2 inseminacije. Znam da to sporo ide, treba biti strpljiv, ali pokušavamo i nadamo se već 2 godine i dosta mi je razočaranja svaki mjesec. Žao mi je što unosim svoj pesimizam među ove vesele i lijepe vijesti. Nemam kome drugom reći.
Oh pa ti si Eustahije Brzić za mene^^ 😅😅 dvije inseminacije u dvije godine 💪💪🤭🤭 i mene ubija ta vremenska komponenta 😔😔😔 ali stići ćemo mi do cilja 🤗😉😉
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Drage cure,jutros sam dobila nalaze Qualifieda (radila sam taj neki srednji,180,po preporuci doktora P.), stize nam jedna zdrava bebica i to curica 🥰🥰 bas sam sretna zbog nalaza,usla sam u 12.tjedan i vec nekako lakse disem 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Pozdrav drage žene, čitam vas vec dugo, odlučih se javiti, cure s teme poslije embriotransfera me uputiše i na ovu temu 🙂. Ukratko, mm i ja pokušavamo već 3-4 g.( kod nas je to i dulje jer smo pola g samk skupa zbog njrgovog posla) doći do trudnoće, uspjeli smo do jedne biokemijske i ništa.
Uglavnom, nakon svih pretraga ušli smo u postupak u 6/2021,
29.6.je bio transfer dvije blastice. 13. dan nakon beta je 25,06. Onda je krenula menga i nakon 4 dana, 17.dpt beta 56. Ja u čudu, nis mi je jasno mislim jasno mi je da nije dobro, ali eto… Po svemu što sam iščitala to je biokemijska, sad ispraćam betu, al koje mučenje vadit stalno a znas da nije ok. Već sam u glavi u drugom postupku, nema nažalost smrzlića ali mi ne pada tesko drugi postupak jer ovaj je sto se stimulacije tiče išao školski (rast folikula, endometrij, dobili smo 10 j.s.)
Malo o nama: ja 38, mm 42 ( malo nas je odvuklo što smo samo pola g.skupa, pa smo mislili dogodit ce se ali sto je tu je).
Ja imam ok AMH, 22 pmol/L, endometrioticne ciste na oba jajnika manje od 3 cm koje mi ne rade nikakve probleme ( ja svr nesto naopako, kao imam endometriozu koja ne boli, Hashimoto a hormoni uredni pod minimalnom terapijom i 59 kg). Ciste kazu ne treba dirati zbog rezervi (oko 2cm), hormoni svi ostali super. Ovo nam je prvi postupak (u Petrovoj smo) i bas mi je razočaranje ova beta jer je cijeli postupak bio ok- baš sam se nadala…
Uglavnom htjela sam čuti od vas kakva je politika u Petrovoj sto se tice sljedeceg postupka nakon stimuliranog, kad se može najranije?
Čitam vas i pratim, želim svakoj što si i same želite i hvala što postoji ovaj forum…
Sorry na podužem postu💗
Hvala što si se javila i dobrodošla, a još bolje otišla na forum Trudnica🤗🤗 ja isto vječito imam neke endometriotične cistice, jednom je bila preporuka operirati, ali je doktorica na Humanoj to zaustavila, isto kao i kod tebe, radi sačuvanja jajnika, i preporučila da popijem turu kontracepcijskih pilula Claxi 3 mjeseca (one baš na endometriozu dobro utječu) i unatoč tome da te ciste ne prolaze takvim liječenjem, meni je ona prošla (bila je 5cm) i ostao je samo njezin trag i to je sasvim ok...^^ od srca želim puno sreće u sljedećem postupku 😍❤️🤞
👱♀️ 31
Hormoni ✔
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Drage cure,jutros sam dobila nalaze Qualifieda (radila sam taj neki srednji,180,po preporuci doktora P.), stize nam jedna zdrava bebica i to curica 🥰🥰 bas sam sretna zbog nalaza,usla sam u 12.tjedan i vec nekako lakse disem 😊
Čestitam!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️
👱♀️ 31
Hormoni ✔
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Cestitam 🥰💖
👩🏽34god
Drage žene, ja sam prvi put tu. Ako ovo nije prava tema molim vas usmjerite me.
Već sam očajna.
Nakon 5 spontanih od čega 3 zastoja srca ploda sam inzistirala na kariotipizaciji ploda i došao nam je nalaz auneplodija kromosoma x (turner). Pri testiranju nas dvoje došao je nalaz da postoji šansa 6 % da djete ima auneplodiju kromosoma x. Jel moguće da je svaki put to uz tako mal postotak? Poslana sam na human reprodukciju sada.
U svakoj trudnoći je poduzeto sve, u zadnjoj sam dobla heparin koji sam sama kupila jer mi bolnica u trudnoći prije nije htjela dati odmah iako imam nalaz internist gdje piše da moram dobiti.
Od dijagnoza imam:
Mutaciji na PAI-1 i MTFR homozigot
polyarthargiu
Sumnja na kolagenozu
problemi s jetrom (imunološki)
Je li netko imao sličnu situaciju s turnerom, koje su opcije sada? Ne bi htjela zatrudnjivati do besvjesti i živiti više u neizvjesnosti hoću li na sljedećem uzv ponovno vidjeti otkucaje ili ne ili saznati kasnije u trudnoći da djete ima turner.
Koje su opcije, čitam da Hrvatska nema testiranje prije implatacije, jel moguće uopće dobiti uputnicu za van u našem slučaju?
Imam curicu staru 8 godina i pretpostavljam da će sad morati proći testiranje da vidimo jel ima taj sindrom 😭😭😭.
🙋♀️1984
2013 djevojčica
2017 biokemijska
2018 zadržani pobačaj (stalo srce) - kiretaža
2018 zadržani pobačaj (stalo srce)
2020 hospitalizacija, biokemijska trudnoća
2021 zadržani pobačaj (stalo srce) - kiretaža - kariotipizacija (auneplodija kromosoma x-turner)
Hormoni ✔️
Korotipizacija partnera ✔️
Trombofilija - PAI 1, MTHFR homozigot
Čestitaaam 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji