Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    11. Srpanj 2021. 13:55

Avocado

Mare0208

Jel koju od vas nakon aspiracije bolilo u leđima? Meni je to krenulo na sam dan aspiracije. Jedva sam sjedila, kao bubrezi da su me bolili. Poslije mi se smirilo, no evo sad me opet boli. Preko noći sam išla piškit i dok nije krenulo me baš bolilo, od mjehura pa skroz iza prema leđima. Ne znam jel to puni mjehur pritišće jajnike pa se reflektira bol 🤷‍♀️

Mene boli donji dio leđa 😕 u petak je bila aspiracija.
    I isto kad mi se piški me baš sve počne bolit.

🤕
     Ja sutra imam transfer. Još se tu u OS leži 2 sata nakon transfera. Pa ja ću krepat od bolova s punim mjehurom toliko dugo

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Tweety88🐞
    11. Srpanj 2021. 13:59

Avocado

Pitanje za cure koje su u Beti… oni su meni nakon 24 h javili kakva je situacija i kad se planira transfer… dal će mi se sutra opet javiti kakva je situacija? Ili da zovem?

Meni nisu nista vise javili, samo jednom da se oplodila stanica. Tako da zovi ako te zanima 😉

💛🧡

Anči 💕
    11. Srpanj 2021. 14:10

Mare0208

Avocado

Mare0208

Jel koju od vas nakon aspiracije bolilo u leđima? Meni je to krenulo na sam dan aspiracije. Jedva sam sjedila, kao bubrezi da su me bolili. Poslije mi se smirilo, no evo sad me opet boli. Preko noći sam išla piškit i dok nije krenulo me baš bolilo, od mjehura pa skroz iza prema leđima. Ne znam jel to puni mjehur pritišće jajnike pa se reflektira bol 🤷‍♀️

Mene boli donji dio leđa 😕 u petak je bila aspiracija.
    I isto kad mi se piški me baš sve počne bolit.

🤕
    Ja sutra imam transfer. Još se tu u OS leži 2 sata nakon transfera. Pa ja ću krepat od bolova s punim mjehurom toliko dugo

Staaaa..dva sataa s punim mjehuroom?? Bozeeee 😣😣
    Ja cu im se popiskit tamo hahahah 🤣🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

nika0302
    11. Srpanj 2021. 14:29

Avocado

Tweety88🐞

Avocado

Pitanje za cure koje su u Beti… oni su meni nakon 24 h javili kakva je situacija i kad se planira transfer… dal će mi se sutra opet javiti kakva je situacija? Ili da zovem?

Meni nisu nista vise javili, samo jednom da se oplodila stanica. Tako da zovi ako te zanima 😉

Ajmeee pa moram, ne mogu docekat 🙈 strah me da su propale 😔
    Dal se lezi kod njih nakon transfera?

Ne lezi se kod njih nakon transfera, cak i nemoras punog mjehura biti, ideš piškit prije transfera 😊

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Tweety88🐞
    11. Srpanj 2021. 14:33

Avocado

Tweety88🐞

Avocado

Ajmeee pa moram, ne mogu docekat 🙈 strah me da su propale 😔
    Dal se lezi kod njih nakon transfera?

Nisam, odmah sam se digla i isla doma. I ne moras imati pun mjehur. 

💛🧡

• T_Ivy
    11. Srpanj 2021. 15:02

Tweety, Maslacak fantastične vesti!!! Pratila sam svaki vas post. Tweety, tvoja beta je odlična!!! Sutra vidim ja već da će biti oko 500  Maslačak tvoja crta je brutalna! Ti skoro pa već mozes na UZ direktno 
    Ja vas sve pratim iz prikrajka i čitam uredno, ali kod mene je situacija zivotna toliko trenutno komplikovana, da mi bas treba snage da preguram dan. Na sve to ovi testovi me izludjuju skroz. Poslednja tri dana dobijala sam jasne pozitivne trakice, ali nikako da potamne. Evo danas tek značajnije potamnela, tako da sam se usudila da uradim i CB digital. Sve je to još dosta nisko, tako da sam i zbog toga pod priličnim stresom. Sutra ću posle bete svakako biti pametnija.
    https://ibb.co/LYmyWP9
    Sve vas vrlim mnogo, mnogo!!!
    Anchy tebi posebno svaka čast kako nas sve pamtis i kako se setis da pitaš i da nas motivises 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Tweety88🐞
    11. Srpanj 2021. 15:08

T_Ivy

Tweety, Maslacak fantastične vesti!!! Pratila sam svaki vas post. Tweety, tvoja beta je odlična!!! Sutra vidim ja već da će biti oko 500Maslačak tvoja crta je brutalna! Ti skoro pa već mozes na UZ direktno
    Ja vas sve pratim iz prikrajka i čitam uredno, ali kod mene je situacija zivotna toliko trenutno komplikovana, da mi bas treba snage da preguram dan. Na sve to ovi testovi me izludjuju skroz. Poslednja tri dana dobijala sam jasne pozitivne trakice, ali nikako da potamne. Evo danas tek značajnije potamnela, tako da sam se usudila da uradim i CB digital. Sve je to još dosta nisko, tako da sam i zbog toga pod priličnim stresom. Sutra ću posle bete svakako biti pametnija.
    Anchy tebi posebno svaka čast kako nas sve pamtis i kako se setis da pitaš i da nas motivises

T_Ivy vjerujem da ti nije lako i zao mi je radi toga, drzi se i ne daj se!
    Crtica tamni 😍😍😍 sto je obecavajuce i jako jako jako navijam da bude to to ❤. Veselim se tvojoj velikoj beti sutra 😘❤

💛🧡

Anči 💕
    11. Srpanj 2021. 16:15

T_Ivy

Tweety, Maslacak fantastične vesti!!! Pratila sam svaki vas post. Tweety, tvoja beta je odlična!!! Sutra vidim ja već da će biti oko 500Maslačak tvoja crta je brutalna! Ti skoro pa već mozes na UZ direktno

Crtica tamni a i ovaj digitalac daje nadu da ce bit dobra beta 🤞🤞 
    Trudim se da vas sve popamtim i pohvatam...znam kolko znaci podrska... ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tweety88🐞
    11. Srpanj 2021. 17:32

Andela111

Drage moje, molim vas PITANJE! Da li folikuli mogu puknuti i ako primam cetrotide? Ujutro mi je aspiracija a ja sam od sinoc u ovilacijskoj sluzi i blago me boli stomak kao pred ovulaciju… ja mislim da ce puknuti folikuli ako vec nisu, pa jel to moguce da sam takav baksuz? U Petak su mi bili 16 i 13mm u Subotu na vece isla stoperica, koristila Cetrotide zadnji u Petak.

Tako je i meni isto bilo i ista stvar me mucila kao i tebe. I nisu pukli. A mogu li uopce ili ne mogu, to ne znam 🤷🏻‍♀️. Sreeetno 😘🍀

💛🧡

Tweety88🐞
    11. Srpanj 2021. 17:35

Andela111

Hvala Tweety

Kad si sutra na programu?

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.