Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M_G💕
    10. Srpanj 2021. 18:00

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

M_G💕

Koliko lijepih vijesti 🤩🤩🤩
    Čestitam svima!!

Mene zanima od kojeg dana u pravilu krece terapija, tj pikanje? 💉
    I ima li neka od vas da je tik do postupka bila na kontracepcijskim pilulama?
    Ja uzimam Yaz zbog endometrioze i dr. mi je rekla kako ce mi maknuti Yaz tik pred postupak

Ja sam bila na pilulama prije samog postupka ali samo 1 ciklus jer u toliko se sve to odigralo…nisam imala nikakvih čekanja sgo se stimulacije tiče…
    Znači bila na njima i čekali smo da dobijem M i 3dc sam trebala krenuti sa bockanjem ali kod mene M nije stigla i dogovor je jop ako ne stigne ,čekamo još 2 dana i svejedno krećemo sa stimulacijom….stigla mi je negdje oko 4. Ili 5. dana bockanja ali zbog plula vrlo oskudna…
    Nije ometalo terapiju, dobila sam 23js od toga se 18 oplodilo…
    U pravilu se kreće tako 2,3 do 5 dana maksimalno.. :) 😀

Hvala ti na odgovoru 😊
    23 su izvadili? 😱 Je li to bilo bolno jako s obzirom na tu kolicinu?
     Woooow, 18 oplodenih stanica 🤩 stvarno zavidan broj!

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Srpanj 2021. 18:53

M_G💕

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

M_G💕

Koliko lijepih vijesti 🤩🤩🤩
    Čestitam svima!!

Mene zanima od kojeg dana u pravilu krece terapija, tj pikanje? 💉
    I ima li neka od vas da je tik do postupka bila na kontracepcijskim pilulama?
    Ja uzimam Yaz zbog endometrioze i dr. mi je rekla kako ce mi maknuti Yaz tik pred postupak

Ja sam bila na pilulama prije samog postupka ali samo 1 ciklus jer u toliko se sve to odigralo…nisam imala nikakvih čekanja sgo se stimulacije tiče…
    Znači bila na njima i čekali smo da dobijem M i 3dc sam trebala krenuti sa bockanjem ali kod mene M nije stigla i dogovor je jop ako ne stigne ,čekamo još 2 dana i svejedno krećemo sa stimulacijom….stigla mi je negdje oko 4. Ili 5. dana bockanja ali zbog plula vrlo oskudna…
    Nije ometalo terapiju, dobila sam 23js od toga se 18 oplodilo…
    U pravilu se kreće tako 2,3 do 5 dana maksimalno.. :) 😀

Hvala ti na odgovoru 😊
    23 su izvadili? 😱 Je li to bilo bolno jako s obzirom na tu kolicinu?
    Woooow, 18 oplodenih stanica 🤩 stvarno zavidan broj!

Bilo je bolno par dana pred punkciju i hodala sam pogrbljeno  od težine i napetosti dolje...Ali išla sam naravno pod opću anesteziolog pa sam postupak nisam osjetila ali sam imala zatezanja još do transfera i duže čak... taj mi postupak nije ni uapio jer je vjerojatno sve skupa bilo previše na izmučeno tijelo...
    Tako da mi je sad ostalo 16 🐧 jer sam stvarno imala sreću da mi se primio drugi embrij...
    Jedna je u fazi blastice i po nju ću ići vjerojatno za cca 2 god ...a ostale su u fazi oplođeno-smrznuto jer po načelima klinike za tu količinu ne smiju više od 3 puštati u daljnji razvoj neginu slučaju da prve 3 je uspiju, iu iduće 3 pa uzgajaju do blatice i tako po redu ...tako da taj zavidan broj nažalost neće biti sav iskorišten jer ruku na srce i da iz pola ostane od 16 ,nebih imala 8 djece 🙈
    Žao mi je što će velika većina nažalost propasti a pošto su već oplođene, ne mogu čak ni i donaciji razmišljati 🧐😥
    Tako da sve ima svoje prednosti i mane. 

endometrioza

• Mare0208
    10. Srpanj 2021. 19:10

aircon

Draga Mare0208 to je super rezultat, ja sam ti uz svu stimulaciju imala 2 stanice od cega na kraju jedna se razvila u blastocistu, dakle sigurno imas bolje i vece sanse od mene da u ponedjeljak bude vraćena minimalno jedna blastocista, a isto tako prognoziram i kojeg smrzlića, budi pozitivna jer ne bi za bezveze pustili da se svi razvijaju do petog dana da se vidjelo da su ekstra lose kvalitete! Drzim ti najvece fige i čekam što ćeš javiti u ponedjeljak 💕❤️😇🙏 A sto se mene tiče transfera nije bilo radi hipera vec nesto s progesteronom je bilo u deficitu, dr P je rekao nista sad, vec smo cekali ovaj ciklus! Za sada je sve bilo ok, ovulacija potvrdjena, endo na dan transfera 11mm i pozitiva u mojoj glavi kako god da bude bit ce dobro 😇🙏❤️

A da, spominjala si progesteron... Hvala ti! Trudim se biti pozitivna 🙂
    Držim fige za tebe, da se ta mrvica primi. 🍀

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

❤️J_0209_b😺
    10. Srpanj 2021. 19:19

razigrana

❤️J_b😺

razigrana

Drage cure, cestitam svima, toliko sam dobrih vijesti procitala da ste me nadahnule ❤. Jednosravno ne mogu popamtiti nickove, ali bas dok sam citala zaostatke, puuuno je odlicnih vijesti 🥰

Mene je ova biokemijska satrala, nemam drugih rijeci, toliko se slabo osjecam, nisam ocekivala da ce biti ovako obilno 😢. Nadam se da ce proci sto prije. Drzim vam 🤞 za dalje!
    Moj FET bit ce u rujnu 🍀

Suosjećam s tobom.. Isto biokemijska, dobila mengu u nedjelju, a još i danas curim, 6.dan😵🤯.

Curke s lijepim vijestima, čestitam!!
    Držim fige da sve ostane u najboljem redu.. Sretno!

Je li ti na 6.dan jos obilno ili je manje?

Upozorenje, nemojte čitat ak ste gadljive! 
    Prva tri dana jednako neko srednje krvarenje, 4.dan obilnije, (čini mi se da je tad izasao neki veci ugrušak, ma uzas kako je to izgledalo, sorry curke na detaljnom opisu,) 5. i 6. dan mi se čini ko da zajebava, tipa, evo još malo, nisi dosta krvarila.. Nikak da zavrsi.. A inace mi menga traje 3,4 dana

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

M_G💕
    10. Srpanj 2021. 20:03

Dada, naravno...najvaznije je da se jedna primila ida, koliko vidim po potpisu, lijepo napredujete 😊

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

GPgirl
    10. Srpanj 2021. 22:17

Maslačakxx

Avocado

Cure, jučer nakon aspiracije me nije baš boljelo… danas me puno više, kao menstrualna bol. Pretpostavljam da je to normalno?

Je, ja te bolove imam cilo vrime. Malo su se smanjili pa pojačali. Imala sam svaki put takve. ☺️

normalno nazalost

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    10. Srpanj 2021. 22:20

malala

Ali to bude 2. menga poslije postupka, ona prva uvijek bi došla na vrijeme.
    Pijem vrkutu 3 mj, da nije od nje? 🧐 Zovem u pon dr. Ne nadam se pomoći od nje, reći će da čekam još, ali bar ću pitati. 🤷‍♀️

A da izvadis betu pa da si 100% sigurna? Meni je prije nego sam krenula u MPO pricu ciklus bio u dan…od kada sam krenula (prije 8 mj cca) ciklus mi je katastofa - od 18 do 34dc  dodje M🙄

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

GPgirl
    10. Srpanj 2021. 22:21

Cestitam svi curama na divnim nalazima❤️❤️❤️

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

Anči 💕
    10. Srpanj 2021. 22:26

malala

Sutra će biti 5 tjedana od zadnje menge, nje još nema, a test bijel, bijel. 😓
    Cijeli život imam uredne cikluse. Poslije 1.aih došla 19.dc, sad poslije 2.aih kasni. Meni očito postupci smrdaju sve. 🤷‍♀️

Vidi ako ti je test bijel, jos ti jedino ostaje da izvadis betu..meni je ginekologica znala propisat neke tablete kad bi mi bas bas kasnila...svakako provjeri s njom...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

razigrana
    10. Srpanj 2021. 23:51

❤️J_b😺

razigrana

❤️J_b😺

razigrana

Drage cure, cestitam svima, toliko sam dobrih vijesti procitala da ste me nadahnule ❤. Jednosravno ne mogu popamtiti nickove, ali bas dok sam citala zaostatke, puuuno je odlicnih vijesti 🥰

Mene je ova biokemijska satrala, nemam drugih rijeci, toliko se slabo osjecam, nisam ocekivala da ce biti ovako obilno 😢. Nadam se da ce proci sto prije. Drzim vam 🤞 za dalje!
    Moj FET bit ce u rujnu 🍀

Suosjećam s tobom.. Isto biokemijska, dobila mengu u nedjelju, a još i danas curim, 6.dan😵🤯.

Curke s lijepim vijestima, čestitam!!
    Držim fige da sve ostane u najboljem redu.. Sretno!

Je li ti na 6.dan jos obilno ili je manje?

Upozorenje, nemojte čitat ak ste gadljive!
    Prva tri dana jednako neko srednje krvarenje, 4.dan obilnije, (čini mi se da je tad izasao neki veci ugrušak, ma uzas kako je to izgledalo, sorry curke na detaljnom opisu,) 5. i 6. dan mi se čini ko da zajebava, tipa, evo još malo, nisi dosta krvarila.. Nikak da zavrsi.. A inace mi menga traje 3,4 dana

Meni je toliko obilno krvarenje da nosim nocne uloske, a sinoc je probilo i posteljinu, cijeli sam dan imala upaljenu masinu jer sam sve zivo prala... uzas uzasa. Zbog toga sam se slabo osjecala i prelezala skoro cijeli dan. Koma.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.