Draga , nadam se…. neverovatno sam sluzava i bojim se da ce popucati….videcemo , hvala ti na odgovoru… nadam se da ce izdrzati.❤️❤️❤️
I ja sam imala sluzi prije aspiracije u oba postupka .. Nisu popucali..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Mene brine ta bol.
Ista stvar je bila kod mene, ujutro idem na aspiraciju a mene jajnici ubijaju, imala sam i iscjedak i bas sam osjetila ka da je nesto puklo. Sutra ujutro na uzv kaze dr ništa nije puklo svi su tu. Drzim fige da je i tebi tako🙏😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jel koju od vas nakon aspiracije bolilo u leđima? Meni je to krenulo na sam dan aspiracije. Jedva sam sjedila, kao bubrezi da su me bolili. Poslije mi se smirilo, no evo sad me opet boli. Preko noći sam išla piškit i dok nije krenulo me baš bolilo, od mjehura pa skroz iza prema leđima. Ne znam jel to puni mjehur pritišće jajnike pa se reflektira bol 🤷♀️
Mene boli donji dio leđa 😕 u petak je bila aspiracija.
I isto kad mi se piški me baš sve počne bolit.
🤕
Ja sutra imam transfer. Još se tu u OS leži 2 sata nakon transfera. Pa ja ću krepat od bolova s punim mjehurom toliko dugo
Sretno 🤞🤞🙏🙏🍀
Hvala!!
Nevjerojatno kako se razlikuju stvari u bolnicama/klinikama. Zavidim vama koje idete odmah doma nakon transfera 🙂
Andela sretno sutra! Držim 🤞 da su folikulići tu i da ćeš dobiti lijepa 🥚
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
https://ibb.co/cXZhMhT
Lh trakica, m kasni 7 dana, hcg negativni.
Jel moguće da za cca 7 dana bude opet O kao da je i bila m???
Nikad mi se nije dogodilo da m preskoči mjesec. 😓
Naravno, jer je nije bilo i ciklus je preskocen.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage Maslačak,Tweety, T_Ivy, sretno sutra s betama,iscekujem vase poruke! Draga Anđela, drzim fige da sutra bude uspjesno! Mislim na sve vas ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Mare0208 I Anchy ne znam je li se sjećate moje drame od petka, ali da u Os traze lezanje, iako ja sam zamolila sestru nakon vise od 1.5 h i rekla je da sve ok da se ustanem… Što se tiče punine mjehura, meni se baš fest piškilo na transferu, a meni sestra kaze ma taman vam je mjehur na pol pun nije prepunjen 😁 a sta ja mogu ja sam uzas osjetljiva na mjehur i inače imam jači nagon da idem piškiti, mozda bi nekome to bilo normalno 🤷♀️
Auuu 🤦🏽♀️ i ja imam isti taj ajmo rec problem..MM poludi jer uvijek kad negdje trebamo ic ja prvo moram piskit..i brzo mi se opet počne piškit hahahah..valjda imam takav mjehur...ja mislim da cu se ja popiskit kad dodem tamo i onda lagano pit pomalo vode da uspijem izdrzat...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mare0208 I Anchy ne znam je li se sjećate moje drame od petka, ali da u Os traze lezanje, iako ja sam zamolila sestru nakon vise od 1.5 h i rekla je da sve ok da se ustanem… Što se tiče punine mjehura, meni se baš fest piškilo na transferu, a meni sestra kaze ma taman vam je mjehur na pol pun nije prepunjen 😁 a sta ja mogu ja sam uzas osjetljiva na mjehur i inače imam jači nagon da idem piškiti, mozda bi nekome to bilo normalno 🤷♀️
Auuu 🤦🏽♀️ i ja imam isti taj ajmo rec problem..MM poludi jer uvijek kad negdje trebamo ic ja prvo moram piskit..i brzo mi se opet počne piškit hahahah..valjda imam takav mjehur…ja mislim da cu se ja popiskit kad dodem tamo i onda lagano pit pomalo vode da uspijem izdrzat…
Takva sam i ja. Pogotovo kad sam nervozna. Ja sam prije punkcije u bolnici piškila jedno 5 puta. A ništa pila nisam od večeri prije. 🙃
Ja namjeravam pitat sestru koliko ima punkcija pa da znam odprilike kad bih mogla doći na red. Ne namjeravam trpit od 7 sati do tipa 10. I onda još 2 h nakon toga. Pa ja bih se raspukla.
Aircorn koliko si ti vode popila? Ja ću upola manje 😀
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
Auuu 🤦🏽♀️ i ja imam isti taj ajmo rec problem..MM poludi jer uvijek kad negdje trebamo ic ja prvo moram piskit..i brzo mi se opet počne piškit hahahah..valjda imam takav mjehur…ja mislim da cu se ja popiskit kad dodem tamo i onda lagano pit pomalo vode da uspijem izdrzat…
Takva sam i ja. Pogotovo kad sam nervozna. Ja sam prije punkcije u bolnici piškila jedno 5 puta. A ništa pila nisam od večeri prije. 🙃
Ja namjeravam pitat sestru koliko ima punkcija pa da znam odprilike kad bih mogla doći na red. Ne namjeravam trpit od 7 sati do tipa 10. I onda još 2 h nakon toga. Pa ja bih se raspukla.
Aircorn koliko si ti vode popila? Ja ću upola manje 😀Anchy i Mare da vam skupa odgovorim, a i priznam nešto hahaha dakle meni je naša predraga embriologinja M ❤️ došla i rekla da će transfer za sat - sat i pol i da prestanem sad mokriti. Što bi bilo idealno da se ja nisam natankavala prethodna dva sata (u cca 8 je prijem)… Ugl da priznam ja sam piškila u tih sat i pol hmmmm pa jedno 5 puta 😂 i onda doslovce deset min prije nego sto su dosli po mene jos jednom se popiskila, popila tri guca vode i spustila se dolje i eto ti ga mjehur pun do pola, dakle kako 😭😭😭😭?!! A da onda je krenula agonija gore kad su me polegli na odjel…. Dalje znate 😂
Vjerovatno je tu i nervoza odradila svoje...super je sto ti kazu kad ce bit transfer..znaci taktik bi mogla bit kad dodem tamo nis ne pit nego samo piškit..i onda malo prije transfera popit 2 dcl i to je to 🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure sretno sutra 🍀🍀🍀🍀
T_Ivy na najace moguce navijam za lijepu betu 🥰🥰 grlim te i vrlim te ❤
Mare0208 sutra ides po svoje bebice 🥰🤞
Anđela sretno sutra 😊🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala vam cure svima ❤
Javim se sutra
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
Sortiraj odgovore
Najstariji