Ja sam jučer obavila prvi uzv.
Gestacijska vrećica je tu, plod se još ne vidi, doktor kaze da bi se trebao viditi i čut srce za tjedan dana, ali ja sam malo zabrinuta.
Trenutno sam 6+2 s tim da je punkcija bila tek 19. dc, a tranfer 22. dc
Kad ti je opet uzv? Drzim sve da bude ok ❤️🦋
Sljedeći petak, 16.07.
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Drage cure, cestitam svima, toliko sam dobrih vijesti procitala da ste me nadahnule ❤. Jednosravno ne mogu popamtiti nickove, ali bas dok sam citala zaostatke, puuuno je odlicnih vijesti 🥰
Mene je ova biokemijska satrala, nemam drugih rijeci, toliko se slabo osjecam, nisam ocekivala da ce biti ovako obilno 😢. Nadam se da ce proci sto prije. Drzim vam 🤞 za dalje!
Moj FET bit ce u rujnu 🍀
30 g. oboje
OTP 9.11.
https://ibb.co/NjzBhsB
Ja nisam uspila betu izvadit jer u krugu mene u jednom labu ne rade betu subotom, u drugom ne radi aparat.
Pa sam napravila test i prvi put u životu vidila drugu crtu.. Doslovno sam tražila da muž prouči upute i provjeri jesu dvi kontrolne možda na ovom testu hahah
Ugl nisam još nimalo ushićena, u pon idem vadit betu pa ću onda mislit šta dalje.
Sorkač nisam čitala 2 dana, svugdi me bilo od posla. A sad sam upala ko grom iz vedra neba 😂
Sad ću čitat sve :)
Kakva divna crtaaa 🥳🥰 vjerujem da ce bit i odlična beta 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
aircon kad ti je beta
19.07. ☺️ Ali ja sam malo sramezljiva haha ja sam ona frendica sa strane koja sve promatra, ali ne priča previše, tak da ne zamjerite sto tu i tamo upadam. Izvijestit cu vas o ishodu ☺️ inače sam u Os, vidim da si i ti, za sada prepreprezadovoljna svime, pogotovo dr P koji je moj junak i kojeg cu uvijek cijeniti i hvaliti na sva zvona jer me covjek spasio. Kako god da ovo zavrsi, ne bojim se ičega iza jer znam da imam tamo uz sebe ljude koji daju maksimum od sebe!
Rekla bih po priči da smo čavrljale u čekonici ako si išla kod profa nedavno 🙂
Ma da??? Hahaha, da da bila sam kod njega na pocetku folikulometrija! Nadam se da si ti dobro, drzim najveće fige za dobar ishod 😇❤️!!!
Onda jesmo pričale, sjedila sam kraj tebe. 🙂
Danas sam bolje. Bolilo me dosta sve, napuhana bila.. hvala ti, strah me ponedjeljka, nadam se da će me dočekati barem jedna mrvica za transfer 😓
Jao pa da da naravno sjećam te se!!! Sve znam kako ti je, vikend je, lijepo uspori i odmori, ja to bas nisam shvaćala kao nešto ozbiljno dok nije aspiracija prosla, onda kad su bolovi krenuli ajme majko 😔 a napuhnutost mi je trajala jos kojih desetak dana…mislim ne mozes vjerovati s obzirom da sam kako ja volim reći imala "samo dva jajca" 😂 Kakva ti je situacija s brojem dobivenih oocita, koliko ih se oplodilo? Ne sekiraj se, evo kod mene samo jedna jedina bila, a bila sam u full stimulaciji (mislim da sam pricala u cekaoni taj dio…), pa evo ta jedna mrva nadamo se i daljeda ce biti dobitnai zelim taj stav ostaviti do zadnjeg dokle god ima nade :)!!! Isto to i tebi i svim curama od srca zelim 💕
Ja sam na kraju imala 17 folikula. Od toga 6 jajnih stanica, 5 oplođenih. Transfer je za 5.dan dogovoren.
Ti si rekla da si bila u hiperu baš ili? Zašto nisi imala transfer?
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Koliko lijepih vijesti 🤩🤩🤩
Čestitam svima!!
Mene zanima od kojeg dana u pravilu krece terapija, tj pikanje? 💉
I ima li neka od vas da je tik do postupka bila na kontracepcijskim pilulama?
Ja uzimam Yaz zbog endometrioze i dr. mi je rekla kako ce mi maknuti Yaz tik pred postupak
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Kača, Sofi, razigrana, Nakapakica, Andela ❤😍
Andela naravnooo, navijam i drzim fige i za tebe i za sve ostale curke 🥰❤
💛🧡
Drage cure, cestitam svima, toliko sam dobrih vijesti procitala da ste me nadahnule ❤. Jednosravno ne mogu popamtiti nickove, ali bas dok sam citala zaostatke, puuuno je odlicnih vijesti 🥰
Mene je ova biokemijska satrala, nemam drugih rijeci, toliko se slabo osjecam, nisam ocekivala da ce biti ovako obilno 😢. Nadam se da ce proci sto prije. Drzim vam 🤞 za dalje!
Moj FET bit ce u rujnu 🍀
Suosjećam s tobom.. Isto biokemijska, dobila mengu u nedjelju, a još i danas curim, 6.dan😵🤯.
Curke s lijepim vijestima, čestitam!!
Držim fige da sve ostane u najboljem redu.. Sretno!
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Koliko lijepih vijesti 🤩🤩🤩
Čestitam svima!!
Mene zanima od kojeg dana u pravilu krece terapija, tj pikanje? 💉
I ima li neka od vas da je tik do postupka bila na kontracepcijskim pilulama?
Ja uzimam Yaz zbog endometrioze i dr. mi je rekla kako ce mi maknuti Yaz tik pred postupak
Ja sam bila na pilulama prije samog postupka ali samo 1 ciklus jer u toliko se sve to odigralo...nisam imala nikakvih čekanja sgo se stimulacije tiče...
Znači bila na njima i čekali smo da dobijem M i 3dc sam trebala krenuti sa bockanjem ali kod mene M nije stigla i dogovor je jop ako ne stigne ,čekamo još 2 dana i svejedno krećemo sa stimulacijom....stigla mi je negdje oko 4. Ili 5. dana bockanja ali zbog plula vrlo oskudna...
Nije ometalo terapiju, dobila sam 23js od toga se 18 oplodilo...
U pravilu se kreće tako 2,3 do 5 dana maksimalno.. :) 😀
endometrioza
Moj FET bit ce u rujnu 🍀
Suosjećam s tobom.. Isto biokemijska, dobila mengu u nedjelju, a još i danas curim, 6.dan😵🤯.
Curke s lijepim vijestima, čestitam!!
Držim fige da sve ostane u najboljem redu.. Sretno!
Je li ti na 6.dan jos obilno ili je manje?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji