Winky pa evo ne znam sta bi ti rekla..a ovo za cijepljenje mi je tolko glupo...znaci prvo nas uvjeravaju da se ne smije cijepit pa sad kao da bude uvijet..maaah 🙄 nadam se da nece to uvest pa da moram odgadat 😣 prvo odgodi cijepljenje zbog postupka pa onda sad da moram postupak zbog cijepljenja 🙄🙄 nadam se da je to samo neka neprovjerena informacija iz cekaonice...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
TinkaBalinka, razigrana hvala vam ❤
Anđela ti si uzimala pilule? Kad si ih prestala uzimati? Meni je menga dosla 3 dana nakon zadnje pilule i bila je dosta slabašna.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny jesam, i prestala sada vec ima osam dana. Ali ne znam to je bilo svetlo smedjarenje , krvi nigde. I par sati.
Meni je trajala par dana, ali isto samo smeđe i kad bi se obrisala malo svježe krvi. Ako si prestala prije 8 dana ja bi rekla da ti je to bila menga 🤷♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure, menge jos nema. Drzite 🤞 za sutra. 😊
Bas mislim na tebe i veselim se tvojoj beti sutra 🥰💪🏻
💛🧡
T_Ivy 🤞🏻🍀 da bude to to 🧡
TinkaBalinka dobrodošla! Zao mi je radi neuspjesnog postupka. Mnoge curke ovdje prolaze razocaranja kao i ti i tu smo zato da se podržimo. Svu srecu ti zelim i da ti se uskoro ostvari zelja 🧡.
Andela najbolje pitaj doktoricu sto misli o time, sad pisi mail ili zovi sutra. Odgovorit ce ti brzo ❤
Maslacak 👀🧡
💛🧡
Bokić cure, danas sam bila na folikulometriji .. na desnom jajniku folikul već 19mm , a tek sam 8DC, pa kaže da je možda endometrion… A na lijevom jajniku puno malih folikula… Koji vrag oni meni uvijek spominju možda je endometrion?! Ugl, dr je bila apsolutno nedorečena .. trebala bi ići na IVF iz prirodnog postupka, ali po njoj je ili ovaj folikul prevelik i nećemo stići odraditi postupak, ili se sutra neće povećati pa je to endometrion, ili ćemo, ako se sutra poveća, moći ići na inseminaciju u srijedu… Ali isto tako, možda bi mogli pratiti male folikule u lijevom pa ići na IVF iz prirodnog -.-" uopće ne znam šta da mislim. Dodatno, cura u čekaonici je potegnula pitanje cijepljenja, je li istina da se najavljuje da će preduvjet za MPO postupke biti cijepljenje?! 😱😱😱Ja to nigdje nisam niti čula niti pročitala, možda je to samo rekla-kazala po čekaonicama 😒 voljela bi se riješiti cijepljenja, ali mi je teško strpiti se 3 mjeseca nakon druge doze do sljedećeg postupka, pa sam za sada cijepljenja odgađala 🧐
Meni su u Vinogradskoj rekli prvo postupak, pa ako ne uspije onda cijepljenje,. Nikako obratno
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sunny ja sam štopericu u trbuh.
Razigrana 🤞za dobru betu sutra! 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Koliko treba te cikle i ananasa dnevno? Malo mi postaje mukica 🤭😅
Mozda 1-2 dcl soka i kolut ananasa...kolko ti je ono bio na kontroli?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Tweety hvala 🙂
Sunny ja sam većeras išla u bolnicu da mi ju daju, dobila sam u guzu.
Lindsay imaju li punkcije prednost na upisu ujutro na šalteru? Neki dan su bila 4 para i prošli su naprijed. Danas pitam na šalteru imamo li prednost da znam u srijedu i gledaju me obje blijedo, kao ne. Nek dođemo u 7 pa čekamo do pola 8. I ja im kažem da muž donosi uzorak od kuće i da će to onda biti dulje od sat vremena i one mene pitaju jesam li ja sigurna da može donjet od kuće. Pa za poludit. Evo uopće ne znamo kada da dođemo ni kako da iskombiniramo da budemo prvi, a da ne prođe dulje od sat vremena
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Anchy, carice, sretno na poslu sutra 😊Ruskaaa ♥️♥️
Jesi ti rodila u Petrovoj? Moze pliz savjet? Jel bolje imat kofer ili torbu? Imam oboje, samo bih htjela cuti s prakticne strane i ima li u ormarima mjesta za kofer
Pa imas svoj ormaric. Alo ti je lakse kofer ako budes ti morala sta pomicat.. Iako ti sestre pomazu. Ja sam imala ona kofer srednje velicine i ruksak u koji sam si spremila stvari za box:spavacicu, papuce(ja sam nosila adidas slape pa sam u njima isla i pod tus i po sobi), vodu, dokumentaciju svu i mob. Laksw mi je bilo neg da moram po koferu trazit stvari za presvuc se. I dobila sam i pilates loptu! Nije nest puno pomogla ali mi je bilo lakse neg da sam lezala cijeli vrijeme..Ako ti jos sta treba, pitaj 🥰🥰🥰
Joj, hvala ti 🤗
Ne znam koliko je potrebno uzeti Vir i Chicco ulozaka 🤷♀️ i onih blazinica za dojenje 🤔
I pretpostavljam da spavacicu u kojoj rodim mogu odmah baciti?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji