Jutro cure i sretno svima! 🤞
Nama danas javili da se oplodilo njih 8. Sutra se čujemo hoće li biti transfer 3 ili 5 dan. Mi navijamo da ovaj put bude 3. jer su nam inače do petog dana propali svi osim dva tako da nikad ne bi imalo ništa za zamrznuti
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Znaci u šoku sam 😱 inače uzimam 1000 j.d na dan…sta bi bilo tek da nista ne uzimam…jel mi moze opća praksa prepisat nešto jer ne znam kad cu moc kod svoje ginekologice 😣
Ja sam uzimala od Solgara tekući vitamin d 2500 na dan i u mjesec dana mi se sa 70 popeo na 117. To ti ne ide na recept
Hmm..pa ne znam bas kolko ce mi to pomoć..bas je ispod granice 🙄 kad se preporuča za MPO da je bar 90-100..nema sanse da se za dva mjeseca digne s tim na tolko…
Moj D vitamin je 51🙈
…..donja granica 50, gornja 250🙄
Doktorica mi prepisala od 100 000 jedinica D vital 3.ampule..
Sad se samo nadam da mi nece nista biti, odnosno da se necu predozirat jer je puno jedinica u kratkom roku..
Moj je 17, a 20 donja granica 🙄 mislim da se ne trebas bojat da ces se predozirat..jer nije to na duze vrijeme…
Uzimanje 10 puta veće količine od preporučenog dnevnog unosa vitamina D nekoliko mjeseci može dovesti do otrovnosti koje ima za posljedicu visoku razinu kalcija u krvi. Prvi simptomi otrovnosti vitamina D su gubitak apetita, mučnina i povraćanje, nakon čega slijedi prekomjerna žeđ, pojačano lučenje mokraće, slabost, nervoza i visoki krvni tlak
A pa onda sam mirna😂🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Cure sretno danas svima 🙏🤞😍
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sretno cure danas! 😊
Kolko prije treba prestat piti vitamin D da ga opet mogu izvaditi? :)
Hvala
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure sretno danas!
Razigrana 🤞🤞
Hrabrica držim ti fige da se primilo!
Arnoldica super!! 8 kom!! 🎆
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke ja sam danas 3dnt i vratila sam se na posao jer doma samo razmišljam o beti.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Arnoldica 😍 8 oplođenih super 💪💪
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure samo sam vas htjela sve pozdraviti. Ne tipkam cesto jer mi dosta teško pada pričati o ivfu ali stalno dolazim citati sto tipkate i veselim s svakom novom pozitivnom testicu i lijepoj beti ❤ Mi smo odradili FET i na kraju su se naše spore sestodnevne blastice nakon odmrzavanja nastavile savršeno razvijati (bar tako kažu u klinici) i sam transfer je prošao glatko. Doktorica si je dala puno truda (zaobilazila ožiljke od carskog, tražila najbolje mjesto unutra za malce i mene izvrtila na tom stolu dok me nije namjestila u milimetar kak je ona zamislila ) i jako je optimistična. Beta je u četvrtak i od simptoma nista (ni M ni T). Na dan transfera sam imala mini grčeve i iduci dan me jako boljela kicma i od tada je zatisje. 🤷♀️ Bilo je par mučnina i neki umor ali to sve može biti psihosomatski pa to ne racunam .. 🤷♀️
❤❤❤ navijam 😊🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
59,33
Nisam vidjela da je netko imao tako malo 😓
30 g. oboje
OTP 9.11.
59,33
Nisam vidjela da je netko imao tako malo 😓
Imala je Tiinaaa 20. Počako i za 2 dana opet ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji