Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    05. Srpanj 2021. 20:51

Cure štopericu Brevactid 5000 si dajem u stomak ili?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

❤️J_0209_b😺
    05. Srpanj 2021. 20:53

razigrana

Cure, menge jos nema. Drzite 🤞 za sutra. 😊

Razigrana, držim ti fige najveće! 🤞
    Nikitta, obožavam tvoju pozitivu.. 💜

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

❤️J_0209_b😺
    05. Srpanj 2021. 20:57

TinkaBalinka

Bokić drage ženice.
    U zadnjih dva tjedna sam sve tu pročitala od početka do kraja. Lijepo od svih vas što podržavate jedna drugu. Zato sam i ja danas, nakon izvađene bete koja je nažalost bila doslovno 0 i nakon hektolitara suza dobila želju s vama podijeliti svoju priču.
    Početkom prvog mjeseca moj mužić i ja smo krenuli na Sv. Duh veseli i presretni, puni nade. Naime znali smo zašto moramo i svijesni situacije, prije 4 godine su mi rekli da moji jajovodi ne rade i da prirodno neću moći.
    Na kraju se to sve odužilo od prvog do šestog mjeseca, pa sad nevalja ovo pa ono, pa svaki ćas upala jajnika jer imam kroničnu upalu zdjelice.
    Bili su uvjereni da će biti puno jajnih stanica, na kraju izvađene samo tri, jedna je propala, jedna se nije oplodila i ostala nam je samo jedna točkica s kojom smo bili presretni. Embriotransfer je bio 21.06. Sve je prošlo super. I doktorica je baš bila optimistična, čime je i mene baš jako oraspoložila, baš je bila uvjerena da će sve bit dobro. Ali evo nažalost, danas sam izvadila betu i veliko razočarenje.
    Mada smo sami sebi rekli da se nećemo previše veseliti i nadati jer bi se mogli razočarati, dotuklo me je. Mogu samo bit zahvalna svom mužiću na takvoj ogromnoj potpori, pažnji, ljubavi, ma svemu, mislim da takvu stijenu od čovjeka rijetko tko ima.
    Oprostite na malo dugačkom tekstu, ali u kratkom se to sve nemože opisatti.
    I da znate baš ste mi sve divne i nadam se da ću i ja nekom moći pomoći kao vi meni!! 🥰🥰😍

Nedavno sam i ja imala istu situaciju s jajnim stanicama, skoro identicno ko ti.. I ja sam bila veliki optimist na početku, jer je bila A kvalitete.. I na kraju biokemijska, a prvi postupak bete nije ni bilo..
    Kako kažu cure, a postalo je i moj moto: ovo nije sprint, ovo je maraton! I doći će vaš trenutak, samo treba vjerovat, biti pozitivan i slušat savjete iskusnijih.. Želim tebi i mužu svu sreću! 😍

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

TinkaBalinka
    05. Srpanj 2021. 20:59

Evo, riješeno ukratko. :) 
    Hvala vam cure puno! :) :)

👩29 🧔30
    2017.g. dijagosticirana neobjašnjena kronična PID
    17.06. tri oocite
    21.06. prvi postupak ET, vraćen jedan zametak
    05.07. beta 0.30 🥺
    🏥 Sv. Duh
    11.10.2021 drugi postupak ET, jedan zametak
    25.10.2021 beta 0.48 😭
    17.12.2021. treći postupak FET, jedan zametak, beta 0
    Otkriven Sactosalpinx oba jajovoda, operacija izvađeni jajovodi
    08.03.2023. Fet, jedna blastica

❤️J_0209_b😺
    05. Srpanj 2021. 21:00

TinkaBalinka

anchy321

TinkaBalinka

Bokić drage ženice.
    U zadnjih dva tjedna sam sve tu pročitala od početka do kraja. Lijepo od svih vas što podržavate jedna drugu. Zato sam i ja danas, nakon izvađene bete koja je nažalost bila doslovno 0 i nakon hektolitara suza dobila želju s vama podijeliti svoju priču.
    Početkom prvog mjeseca moj mužić i ja smo krenuli na Sv. Duh veseli i presretni, puni nade. Naime znali smo zašto moramo i svijesni situacije, prije 4 godine su mi rekli da moji jajovodi ne rade i da prirodno neću moći.
    Na kraju se to sve odužilo od prvog do šestog mjeseca, pa sad nevalja ovo pa ono, pa svaki ćas upala jajnika jer imam kroničnu upalu zdjelice.
    Bili su uvjereni da će biti puno jajnih stanica, na kraju izvađene samo tri, jedna je propala, jedna se nije oplodila i ostala nam je samo jedna točkica s kojom smo bili presretni. Embriotransfer je bio 21.06. Sve je prošlo super. I doktorica je baš bila optimistična, čime je i mene baš jako oraspoložila, baš je bila uvjerena da će sve bit dobro. Ali evo nažalost, danas sam izvadila betu i veliko razočarenje.
    Mada smo sami sebi rekli da se nećemo previše veseliti i nadati jer bi se mogli razočarati, dotuklo me je. Mogu samo bit zahvalna svom mužiću na takvoj ogromnoj potpori, pažnji, ljubavi, ma svemu, mislim da takvu stijenu od čovjeka rijetko tko ima.
    I da znate baš ste mi sve divne i nadam se da ću i ja nekom moći pomoći kao vi meni!! 🥰🥰😍

Jaoo bas mi je zao zbog svega 😣 drzite se..divno da imati nekog pored sebe ko ti je orava podrška ❤️ jel imate kakav plan za dalje? Koje su vam dijagnoze?

Za dalje ćemo čut sutra. Idem sutra kod svog ginića pa ću sutra sve znati. Jedino me mući što gdje god čitam, na ponovni postupak se preporuča 4 do 6 mjeseci pod punom stimulacijom. Nadam se da nije toliko.

Ja sam plakala ko kišna godina kad su mi odgodili postupak radi korone i kad sam čula da nakon stimuliranog u 2.mj, mogu tek ponovo u 6.mj.. I evo.. Proletilo.. Tako će i vama.. Samo strpljivo.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia

TinkaBalinka
    05. Srpanj 2021. 21:01

❤️J_b😺

TinkaBalinka

Bokić drage ženice.

Nedavno sam i ja imala istu situaciju s jajnim stanicama, skoro identicno ko ti.. I ja sam bila veliki optimist na početku, jer je bila A kvalitete.. I na kraju biokemijska, a prvi postupak bete nije ni bilo..
    Kako kažu cure, a postalo je i moj moto: ovo nije sprint, ovo je maraton! I doći će vaš trenutak, samo treba vjerovat, biti pozitivan i slušat savjete iskusnijih.. Želim tebi i mužu svu sreću! 😍

Mi smo sebi svaki dan ponavljali nećemo se previše veseliti, znamo puno parova koji to proživljavaju godinama, ali ipak u leptirići u trbuhu nedaju mira.

👩29 🧔30
    17.06. tri oocite
    05.07. beta 0.30 🥺
    🏥 Sv. Duh
    25.10.2021 beta 0.48 😭

TinkaBalinka
    05. Srpanj 2021. 21:04

Sunny_

Cure štopericu Brevactid 5000 si dajem u stomak ili?

Ja sam imala dvije od 5000 i isla je u guzu. 

👩29 🧔30
    17.06. tri oocite
    05.07. beta 0.30 🥺
    🏥 Sv. Duh
    25.10.2021 beta 0.48 😭

WinkyTheElf
    05. Srpanj 2021. 21:04

Bokić cure, danas sam bila na folikulometriji .. na desnom jajniku folikul  već 19mm , a tek sam 8DC, pa kaže da je možda endometrion... A na lijevom jajniku puno malih folikula... Koji vrag oni meni uvijek spominju možda je endometrion?! Ugl, dr je bila apsolutno nedorečena .. trebala bi ići na IVF iz prirodnog postupka, ali po njoj je ili ovaj folikul prevelik i nećemo stići odraditi postupak, ili se sutra neće povećati pa je to endometrion, ili ćemo, ako se sutra poveća, moći ići na inseminaciju u srijedu... Ali isto tako, možda bi mogli pratiti male folikule u lijevom pa ići na IVF iz prirodnog -.-" uopće ne znam šta da mislim. Dodatno, cura u čekaonici je potegnula pitanje cijepljenja, je li istina da se najavljuje da će preduvjet za MPO postupke biti cijepljenje?! 😱😱😱Ja to nigdje nisam niti čula niti pročitala, možda je to samo rekla-kazala po čekaonicama 😒 voljela bi se riješiti cijepljenja, ali mi je teško strpiti se 3 mjeseca nakon druge doze do sljedećeg postupka, pa sam za sada cijepljenja odgađala 🧐

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

razigrana
    05. Srpanj 2021. 21:07

TinkaBalinka, bitno je da imas pored sebe nekoga tko ce te hrabro drzati za ruku, vjeruj mi, u ovom ludilu, to je ipak najvaznije na kraju, a vi to imate🥰
    J_b, Sunny, Anchy 💞
    Andela, nadam se da nije nista ozbiljno!

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    05. Srpanj 2021. 21:08

Sunny, ja sam stopericu u trbuh.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.