Pitanje.. dheas mi je 3.47.. imam dhea supplement od 50mg. Uzimala sam 2x ujutro nataste, dali da pojacam dozu? Tipa 3x.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Cure sretno svima danas 😚
Evo mog testica. Danas je 7 dan nakon Ovitrelle. Cini mi se nekako slaba mozda su samo ostaci od Ovitrelle.
https://ibb.co/2Y17kFS
Bas je lijepa crta. Samo neka tamni 🤞
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Leoni rekli su mi u petak 04.06. Meni su vratili drugi dan 2 cetverostanicna.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Roxy Super je crta! Cestitam😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Curke sretno svima danas 🤞🤗🤗 mantramo za puno dobrih vijesti 🤞
Manemoj nema slikice mog trbuscica, mozda kad se malo ohrabrim 😅 sta se tice kila ja sam na +4.5, ali imam 155cm samo i na meni to izgleda kao da sam na +8 😅 ali stvarno se ne zamaram s time, koliko dobijem dobijem,bitno da beba napreduje 🤗 mene zivcira kaj su mi u bolnici svi govorili da mi je mali trbuh a ja se vec sad dosta veliko osjecam,al sam i to potisnula, neka pricaju, uvijek Ce nac nekaj o cem se pricat xd bolje da si se udebljala jer si trudna nego jer si depresivna pa samo jedes 😀😅
Leoni super za uzv,drago mi je da su ti dali neko objasnjenje za betu,sad se vec lakse dise malo 🤗
Lucyinthesky kad se moj mali rodi ti ces ostat trudna,zapamti kaj sam ti rekla. 😘😘 Jedan izasao iz trbuha,drugi ce uc 🤞🥰 posebno cemo za tebe navijat moj JJ i ja 🥰
Nikitta 💓 ti si jedna fenomenalna zenska, nemam druge rijeci koje bi te opisale 🤗
Samara jeste otisli domeka? 💙
Nina92 jedva cekam da nam javis da je curica,da zajebe beba tatu odma od početka 🤗🥰🤞
Miss sretnoooo danas, poljubi nam maloga barem preko uzva 😊
Womenname oce li vise ta tvoja princezica van, zazeljeli smo se slika bebica opet xD
Curke koje su nove i u postupcima,zelim vam svu srecu svijeta,nemojte se zamarati sa simptomima,znam da je lakse rec nego uciniti ali svako tijelo je za sebe,svaka trudnoca je za sebe, jedna zena dvije trudnoce koje nemaju veze s vezom, beta ce pokazat sve,u zadnje vrijeme ima puno krvarenja na pocetku,malih zilica,hematoma..sve je to normalno, pokusajte se ne brinut tolko, sve sto se mogle napravit ste napravile, nakon et/fet na vašoj bebici je da se izbori, nemojte se niceg pretjerano odricat, ja sve jedem i pijem normalno ako mi paše, i pijem kavu i gazirano i jedem sve i svasta i beba je dobro,slusajte svoje tijelo i vjerujte u svoje bebice,ako necete vi,tko ce?🥰 Sretno i da nam puno beba zatrpa forum uskoro 🤗😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jutro cure 😁
Danas imamo
Dada31/D_Štoperica- 20tt curica, 1.6. SONO
Sunflower14- 12tt, blizanci 1.6. UZV
Nina92- 17tt (već se nazire piša), 1.6. UZV
Plavimak/Pmak- 12tt 1.6 UZV
*.Women_name.*- 38tt it's a girl!!!, 1.6. TA
miss1502- 31tt, it's a boy
Perlla 1.6. beta
Ribic –1.6 UZV, dvije pozitivne bete
Sretno svimaa 🥰🥰
Olivera hvala sto si se javila..nek bude sve uredu do kraja 🤞🥰
Dobro jutro 🥰
Sretno svima danas 🍀🍀🍀🍀❤❤
Nika, vidim da si ti bila u Beti+. Kako je tebi bilo? Nisi zadovoljna pa mijenjas ili? Mi razmisljamo promijeniti isto ako sad ne upali pa se informiram.
Ja sam bila kod dr. MB..meni je bila super,nemam stvarno zamjerke na ništa. Ja nisam dobila dojam da je hladna, dapače,uvijek mi je bila podrška. Par puta mi je dr.RD radila folikulometrije i isto mi je bila super. Iskreno,mjenjam jer mislim da mi je potrebna promjena malo a i da cujem još neko mišljenje. Tu sam pročitala samo riječi hvale za pol.Škvorc pa idem probati kod njih.
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Curke sretno svima danas 🤞🤗🤗 mantramo za puno dobrih vijesti 🤞
Manemoj nema slikice mog trbuscica, mozda kad se malo ohrabrim 😅 sta se tice kila ja sam na +4.5, ali imam 155cm samo i na meni to izgleda kao da sam na +8 😅 ali stvarno se ne zamaram s time, koliko dobijem dobijem,bitno da beba napreduje 🤗 mene zivcira kaj su mi u bolnici svi govorili da mi je mali trbuh a ja se vec sad dosta veliko osjecam,al sam i to potisnula, neka pricaju, uvijek Ce nac nekaj o cem se pricat xd bolje da si se udebljala jer si trudna nego jer si depresivna pa samo jedes 😀😅
Leoni super za uzv,drago mi je da su ti dali neko objasnjenje za betu,sad se vec lakse dise malo 🤗
Lucyinthesky kad se moj mali rodi ti ces ostat trudna,zapamti kaj sam ti rekla. 😘😘 Jedan izasao iz trbuha,drugi ce uc 🤞🥰 posebno cemo za tebe navijat moj JJ i ja 🥰
Nikitta 💓 ti si jedna fenomenalna zenska, nemam druge rijeci koje bi te opisale 🤗
Samara jeste otisli domeka? 💙
Nina92 jedva cekam da nam javis da je curica,da zajebe beba tatu odma od početka 🤗🥰🤞
Miss sretnoooo danas, poljubi nam maloga barem preko uzva 😊
Womenname oce li vise ta tvoja princezica van, zazeljeli smo se slika bebica opet xD
Curke koje su nove i u postupcima,zelim vam svu srecu svijeta,nemojte se zamarati sa simptomima,znam da je lakse rec nego uciniti ali svako tijelo je za sebe,svaka trudnoca je za sebe, jedna zena dvije trudnoce koje nemaju veze s vezom, beta ce pokazat sve,u zadnje vrijeme ima puno krvarenja na pocetku,malih zilica,hematoma..sve je to normalno, pokusajte se ne brinut tolko, sve sto se mogle napravit ste napravile, nakon et/fet na vašoj bebici je da se izbori, nemojte se niceg pretjerano odricat, ja sve jedem i pijem normalno ako mi paše, i pijem kavu i gazirano i jedem sve i svasta i beba je dobro,slusajte svoje tijelo i vjerujte u svoje bebice,ako necete vi,tko ce?🥰 Sretno i da nam puno beba zatrpa forum uskoro 🤗😘
Veliki hug imaš od mene ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Matkiša danas također ima pregled ,a nije na popisu pa da joj poželim grupnu sreću 🥰❤❤❤
endometrioza
Roxy …. crta je super ali meni je od Ovitrella pozitivna 11 dana…. tako da samo neka tamni, sretno!
Aa da znam da je sve moguce, nadat je se da ce tamnit 🙂
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sortiraj odgovore