I da danas su mi krenile i mucnine i povracanje i sad stvarno nista ne razumin 😞
Roxy držim 🤞 da bude sve ok..
I ja isto sve držim u frižideru. Rekli su mi da samo 10min prije bockanja izvadim da se prilagodi.
Sama se pikam, stvarno mi nije problem. Prvi dan mi je uvijek malo bed, ali kad to prođe, onda je super.
Jedino one što treba mućkati ne volim, toga me uvijek strah da nešto ne napravim pogrešno Pen je zakon 😆
Meni je sestra rekla samo za rekovrele u frižider. Vidim da si ti imala isto rekovelle. Pa samo da pitam, treba li se istisnuti zrak prije prvog pikanja. Za orgalutran mi je rekla da treba. Za rekovelle nije. Al sam vidjela na netu da to naprave prije. I jesi li se cijelo vrijeme pikala u istu stranu s njim?
Ako se dobro sjećam mislim da je bila nacrtana kapljica pa prije prvog uboda bi namjestila na tu kapljicu i stisnula, a onda tek namjestila na dozu i piknula se. Ja sam uvijek u desnu stranu samo sam mijenjala malo više gore/dolje, a onda kasnije kad sam trebala uvesti cetrotide bi u lijevu stranu.
Meni je sad i za Gonale rekla u friđider.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Hej curke evo ja sam danas bila prvi put kod svoje ginekologice na pregledu. Do sad sam bila u mpo klinici. Medutim danas mi kaze ginekologica da je embrij narastao samo 1 mm u 5 dana 😔 premda je ona nekako na brzinu to sve napravila. Ona mi je vadila krv i moram opet u cetvrtak na pregled. U cetvrtak kad sam bila sve vrijednosti su bile super i sad mi nista nije jasno. Ona kaze da ne mora to nista znacit u tako ranoj trudnoci ali sam bas zabrinuta 🥺 jer je i svaki ultrazvuk drugaciji i svatko radi drugacije pregled.
Drzim fige da bude sve ok 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Roxy 🤞🤞🤞
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Hej curke evo ja sam danas bila prvi put kod svoje ginekologice na pregledu. Do sad sam bila u mpo klinici. Medutim danas mi kaze ginekologica da je embrij narastao samo 1 mm u 5 dana 😔 premda je ona nekako na brzinu to sve napravila. Ona mi je vadila krv i moram opet u cetvrtak na pregled. U cetvrtak kad sam bila sve vrijednosti su bile super i sad mi nista nije jasno. Ona kaze da ne mora to nista znacit u tako ranoj trudnoci ali sam bas zabrinuta 🥺 jer je i svaki ultrazvuk drugaciji i svatko radi drugacije pregled.
Ma sigurno, drugi ginekolog drugi nacin mjerenja, mpo su ipak malo mjerodavniji, makar zasto su te uopce i dva puta pregledavali u razmaku od 6 dana..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ma sigurno, drugi ginekolog drugi nacin mjerenja, mpo su ipak malo mjerodavniji, makar zasto su te uopce i dva puta pregledavali u razmaku od 6 dana..
Da rekao mi je mpo doktor da napravim termin u svoje ginekologice tako da me ona dalje može vodit. Ali medjutim u moje ginekologice su mi dali rano termin jer je sve drugo bilo zauzeto. Nadam se da ce se pokazat sve za dva dana i da ce biti u redu🙏🤞
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Roxy 🤞🤞🤞🍀
Marinami, ja sam isto kao i Arnoldica, prvo istisnula pa onda namjestila dozu, samo meni su rekli svaki dan u drugo mjesto u zoni pupka. I sve lijekove sam držala u frižideru, samo sam prije pikanja iz uzela 10 min prije van i to je to 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Roxy 🤞🤞🤞🍀Marinami, ja sam isto kao i Arnoldica, prvo istisnula pa onda namjestila dozu, samo meni su rekli svaki dan u drugo mjesto u zoni pupka. I sve lijekove sam držala u frižideru, samo sam prije pikanja iz uzela 10 min prije van i to je to 😊
Hvala vam.. pitat ću još jednom sad na uzv kad budem. Meni je rekla rekovelle uvijek desno, a onda orgalutran kad dodam njega lijevo.
Roxy 🤞🤞🤞🍀Marinami, ja sam isto kao i Arnoldica, prvo istisnula pa onda namjestila dozu, samo meni su rekli svaki dan u drugo mjesto u zoni pupka. I sve lijekove sam držala u frižideru, samo sam prije pikanja iz uzela 10 min prije van i to je to 😊
Hvala vam.. pitat ću još jednom sad na uzv kad budem. Meni je rekla rekovelle uvijek desno, a onda orgalutran kad dodam njega lijevo.
Ja sam svaki dan mjenjala poziciju i Rekovelle i Orgalutrana. 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ja sam svaki dan mjenjala poziciju i Rekovelle i Orgalutrana. 😊
Mijenjala si strane?
Sortiraj odgovore
Najstariji