Roxy 🤞🤞🤞🍀Marinami, ja sam isto kao i Arnoldica, prvo istisnula pa onda namjestila dozu, samo meni su rekli svaki dan u drugo mjesto u zoni pupka. I sve lijekove sam držala u frižideru, samo sam prije pikanja iz uzela 10 min prije van i to je to 😊
Hvala vam.. pitat ću još jednom sad na uzv kad budem. Meni je rekla rekovelle uvijek desno, a onda orgalutran kad dodam njega lijevo.
Ja sam svaki dan mjenjala poziciju i Rekovelle i Orgalutrana. 😊
Mijenjala si strane?
Da, i ja isto, i sad zadnji put sa gonalom isto.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Cure, jeste ikad dobile upitu strogo mirovanje nakon transfera? U Beti+ nisu za to, nego da se obavlja sve normalno, a ovdje barem 3 dana mirovanja.
Imam crve u guzici pa me zanima kako vi ostali 🙈🙈🙉
30 g. oboje
OTP 9.11.
Ja moram priznati da mi je u ovom svemu najljepsi trenutak kad mi vrate blasticu i kad gledam to n uzvu, prvi dani su jos okej, a sad evo danas 5 dan vec sam lagano juhuuuu.
Zasto me sise jos ne bole? Zasto ne osjecam nist u trbuhu?
Ziher nije uspjelo, psihicki se spremam na nista, a opet mantram i nadam se da je ipak nesto.
Pa hajd ti sad ostani normalan, pa kaaakkkk.....
Nije ni cudo kaj uz sve to ide normabel 😁😁
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Roxy Necu ti reci da se ne zivciras i ne brines (jer vjerujem da to nije moguce) ali pricekaj cetvrtak da opet ista ginicka napravi mjere.
Vjerujem da ce sve biti u redu❤️😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja nisam mirovala i primilo se. Ok, nazalost plod se dalje nije razvio ali mislim da nije to zbog toga.
Nisam hodala uz stepenice (ak nisam morala), cistila i slicno. Al normalno setala i sve.
I pikala se svaki dan s druge strane (mijenjala) i sve drzala u frizideru.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja moram priznati da mi je u ovom svemu najljepsi trenutak kad mi vrate blasticu i kad gledam to n uzvu, prvi dani su jos okej, a sad evo danas 5 dan vec sam lagano juhuuuu.
Zasto me sise jos ne bole? Zasto ne osjecam nist u trbuhu?
Ziher nije uspjelo, psihicki se spremam na nista, a opet mantram i nadam se da je ipak nesto.
Pa hajd ti sad ostani normalan, pa kaaakkkk…..
Nije ni cudo kaj uz sve to ide normabel 😁😁
U mojoj poliklinici su mi rekli nakon transfera da sve normalno radim i da zivim, osim tesko fizički poslova. Ni ja bome nisam dobrih 8 dana ništa osjecala. A u 1 transferu jesam svaki dan kao nesto i na kraju procurila. Nema tu pravila ocito. Samo pozitivno koliko god možemo mada je tesko. Svaki dan je nesto novo, ja imam osjecaj da ce mi glava eksplodirat od razmisljanja😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Cure,
Ja se vratila upravo sa transfera..vraćene dvije blastice..
Ali jutros me užasno boli trbuh, kao da ovuliram..jer i inače imam bolne ovulacija.. rekla sam doktoru ali on je rekao da je sve to ok..A mene je sad ulovila takva nervoza i ne znam koji mi vrag..ne mogu se smiriti..uz to me bole jajnici..
Jel imao netko jos ovakvih bolova na dan transfera?
Prošli transfer nisam ni osjetila..
Jooj 😣 odmaraj sad..kad je beta
06.07. je beta…
Razmisljam da uzmem Normabel..rekao je da smijem..ali opet me strah..
Gore ti je biti u strahu nego popit normabel. Nema straha. Popij lipo i opusti se..baci brigu na veselje…mozak na pašu😜
Imaš pravo…sad ručam i budem uzela Normabel…
Pa što bude…😊
Samo ovo mi je prvi puta da sam tako bedasta..
Do sada sam svaki transfer super podnijela, i fizički i psihički..možda sam prenaglila s odlukom da idem dva ciklusa za redom…🤷♀️🤯
Ma nisi prenaglila..nego nije ni cudo da smo ponekad blesave🤪…puno je to uzburkanih hormoncica za nas organizam😆😭🥳🤣🤔🤪🥴😃😂…meni je svaki postupak mrvu drugaciji..i uvijek kazem i obecam sebi da cu nesto napravit "ovako" ili "onako" jer "ja sam sada super u glavi trallallaa"😂..i onda dode taj postupak i kao da mi je netko mozak odnio..i krece panika na kvadrat 🥴😉👌😆😂
Istina...
Ja vec sad osjecam mučnine.. 😂😂😂
Mislim da ako nakon ovog postupka ne prolupam necu nikad...🤯🤯🤯
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Cure, jeste ikad dobile upitu strogo mirovanje nakon transfera? U Beti+ nisu za to, nego da se obavlja sve normalno, a ovdje barem 3 dana mirovanja.
Imam crve u guzici pa me zanima kako vi ostali 🙈🙈🙉
svaki put, ali zbog otezanog transfera
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Roxy 🤞🏻🍀💪🏻 da bude sve ok🧡
I ja isto sve drzim u frizideru, a za pikanje mijenjam strane svaki dan 🤷🏻♀️. Kad imam Rekovelle i Cetrotide, onda isto mijenjam strane.
Nekad mi se dogodi da nakon sto izvucem iglu izade kapljica van iz trbuha, je li to ok? Do sad se nisam zamarala s tim, ali kad vec pricamo o pikanju... 😂 Isto tako, ne zamaram se ni s istjerivanjem zraka ako mi ostane koji mjehuric jer kao od zraka mi ne moze biti nista, a kad ga pokusavam izgonit mi curi lijek 🙈
I nekad nakon sto izvadim iglu nema krvi ni traga, a nekad krene kapati, ne kuzim zasto 🤷🏻♀️😂 danas mi se napravila i masnica 🙈
💛🧡
U mojoj poliklinici su mi rekli nakon transfera da sve normalno radim i da zivim, osim tesko fizički poslova. Ni ja bome nisam dobrih 8 dana ništa osjecala. A u 1 transferu jesam svaki dan kao nesto i na kraju procurila. Nema tu pravila ocito. Samo pozitivno koliko god možemo mada je tesko. Svaki dan je nesto novo, ja imam osjecaj da ce mi glava eksplodirat od razmisljanja😂😂
Ja sam bila na jednom transferu odmah nakon postupka i bilo i je koma, stalno me nešto probadalo. Bolili su me čak i jajnici kad kad sam mokrila...
Preporuka je bila strogo mirovanje i to sam i radila i nije se primilo.
Sad kad ću ići na transfer to će biti transfer blastica i uzet ću si 2 dana godišnjeg i to ću ležati a dalje ću nastaviti ići normalno na posao sa obzirom da radim u uredu.
Jedino me muči što auto ne mogu parkirati u hlad, jer ga nema.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶