Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    21. Lipanj 2021. 13:15

Arnoldica

Anchy baš mi je drago 🎉. Sad uživati i opustiti se preko ljeta do jeseni :))
    Mamožda je jedan odustao pa zato? Držim fige da je tako 🤗

Cure ja i dalje ne kužim. Jučer sam cijeli dan laaagaano smeđarila, danas je već malo crvenkastije, ali sve laganooo. Inače bi već imala obilnu menstruaciju. to je sve od histeroskopije? Baš me strah da ne zakasnim s lijekovima ako je to ipak neka čudna menga. Ima li još koja iskustva s tim?
    Čekam dr da mi se javi

Isto mi se dogodilo prosli mjesec i onda sam otisla na uzv i vidjelo se da menga jos nije krenula, tako da sam cekala da bas obilnije krene, a isto i ovaj mjesec bas lagano krvarenje desetak dana prije menge svakodnevno i evo jucer je bas pojacalo i to je bio prvi dan.. Strahovala sam kao i ti, ali na svu srecu dosla je na dan kad je i trebala pa je i to malo pomoglo 🙂  iako ja nisam bila na histero, vjerojatno me ciklus nesto zeza pa je tako dugo brljalo.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Arnoldica
    21. Lipanj 2021. 13:30

darliv

Arnoldica

Cure ja i dalje ne kužim. Jučer sam cijeli dan laaagaano smeđarila, danas je već malo crvenkastije, ali sve laganooo. Inače bi već imala obilnu menstruaciju. to je sve od histeroskopije? Baš me strah da ne zakasnim s lijekovima ako je to ipak neka čudna menga. Ima li još koja iskustva s tim?
    Čekam dr da mi se javi

Isto mi se dogodilo prosli mjesec i onda sam otisla na uzv i vidjelo se da menga jos nije krenula, tako da sam cekala da bas obilnije krene, a isto i ovaj mjesec bas lagano krvarenje desetak dana prije menge svakodnevno i evo jucer je bas pojacalo i to je bio prvi dan.. Strahovala sam kao i ti, ali na svu srecu dosla je na dan kad je i trebala pa je i to malo pomoglo 🙂 iako ja nisam bila na histero, vjerojatno me ciklus nesto zeza pa je tako dugo brljalo..

Da, meni treba doći u srijedu. Inače nemam krvarenje prije i stvarno se rijetko desi da urani pa mi je ovo baš čudno. Samo opet ne želim zakasniti 😏 

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

darliv
    21. Lipanj 2021. 13:35

Arnoldica

darliv

Arnoldica

Čekam dr da mi se javi

Isto mi se dogodilo prosli mjesec i onda sam otisla na uzv i vidjelo se da menga jos nije krenula, tako da sam cekala da bas obilnije krene, a isto i ovaj mjesec bas lagano krvarenje desetak dana prije menge svakodnevno i evo jucer je bas pojacalo i to je bio prvi dan.. Strahovala sam kao i ti, ali na svu srecu dosla je na dan kad je i trebala pa je i to malo pomoglo 🙂 iako ja nisam bila na histero, vjerojatno me ciklus nesto zeza pa je tako dugo brljalo..

Da, meni treba doći u srijedu. Inače nemam krvarenje prije i stvarno se rijetko desi da urani pa mi je ovo baš čudno. Samo opet ne želim zakasniti 😏

A moras se javiti bas prvi dan ciklusa? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Arnoldica
    21. Lipanj 2021. 13:39

darliv

Arnoldica

darliv

Arnoldica

Čekam dr da mi se javi

A moras se javiti bas prvi dan ciklusa?

Na drugi dan trebam krenuti s gonalom i javiti se za naruciti na pregled 6.dan ciklusa.

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Sunny_🐣
    21. Lipanj 2021. 13:48

Anchy321 🥰🥰🥰 konacno. Sad odahnite i uživajte u ljetu 🥰  
    ma2013 ma daaaj 😐 javi sta kazu iz Petrove 🙏 🙏
    Ssanjass jel se ti spremaš za sutra? 😁😁
    Kod mene valjda dosla menga 🤷‍♀️ fuuul je slaba, al je svjeza krv pomijesana sa smeđim pa je valjda to to. Zvala sam u polikliniku i u srijedu idem kod njih da mi daju prvu injekciju 🥳

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

razigrana
    21. Lipanj 2021. 13:55

Andela111

Stvarno me zanima, molim te napisi informacije❤️

Hahahah i meneeee  zanima, ali nista do ujutro... ocito ubacuju blastice ili blasticu, saznat cu ujutro. 😅

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Tweety88🐞
    21. Lipanj 2021. 13:55

Razigrana super 🤩 navijam za tebe i malo cudo sutra 🥰

Anchy jos malo pa si trudnica 😍🥳

💛🧡

Leli91
    21. Lipanj 2021. 14:15

Čupica

Anchybravo, bas mi je drago 😀😘
    Ja sam bila danas na UZV, po tri folikula na oba jajnika podjednake velicine. I veca cista na desnom, nadam se da nece stvarati probleme.

Čupica evo i mene sa UZV, imam po 5 folikula na svakom jajniku svi po 11mm. Krećem sa cetrotide danas. U četvrtak opet ultrazvuk.

Anchy bravo, slijede nove pobjede!!

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

razigrana
    21. Lipanj 2021. 14:22

Andela, na FET-u sam imala blasticu pa nije bilo srece🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Tweety88🐞
    21. Lipanj 2021. 14:24

Andela111

Tweety …..sretno sretno! Kad je punkcija tebi?

Andela hvala ❤ jos ne znam, upravo cekam folikulometriju, ali nekako mislim da ce biti u petak 🙃🤞🏻
    Nadam se da ce tebi ta nervoza sto prije prestati 🧡💪🏻, nikad nisam pila kontracepcijske pa ne znam nis o tome...

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.