Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2021. 19:27

Roxy 🌟

Darliv 💜🤍Ana123456 sretno sutra. Puno je cura ovdje smedjarilo pa je bilo sve kako treba. Znam da se brines ali vjeruj da ce sve biti okej. Ja ti svakako drzim 🤞🙏 javi nam sutra 😘

Hvala ti😘💕
    Javim sutra iza pregleda 

Razumna
    17. Lipanj 2021. 19:33

WinkyTheElf

Drage cure,
    10.06. sam bila na AIH (folikul 22mm, kasnije tog dana nastupila je ovulacija), na kontrolnom utz-u dr nije bila baš optimistična jer je nastala cista žutog tijela i propisala mi je Duphastone.. Danas sam bila na savjetovanju kod dr. Vlašića i napravio mi je utz, rekao je da je sluznica lijepa, endometrij 7mm i da ne bi u potpunosti otpisao mogućnost uspjeha, da je vidljiva ovulacija i da je ono što je bila cista žutog tijela sada samo poveće žuto tijelo.. Tako da su to koliko toliko stvarno dobre vijesti, iako se bojim podijeliti ih sa ikime da ne bi stvarala lažnu nadu..
    Dalje je njegov savjet ponovo probati AIH u srpnju, a onda na jesen IVF..

Pratim vaše postove i priče, i divim se vašoj snazi i energiji.. Nastojim se uključiti u ovu comunity jer nudite poučnu i nadasve ugodnu i utješnu atmosferu :)

Sa obzirom da imaš samo 31g preporučila bi ti da nastavis AIH.
    Ja sam to preskočila i odmah sam krenula sa IVF- puna stimulacija, dobila sam 6 savrsenih embrija ali posljedice za mene su strašne.  Jako sam se udebljala u ovih 6mj od postupka ( cca 20kg, ali sam visoka....) I stalno me bole jajnici, imam osjećaj da me netko stalno štipa za njih.
    Imam u planu ići na 2 FETa sad i u 9 ili 10mj ( baš sam danas trebala dobiti mjesecnicu, ali ona očito kasni jer ja jedva čekam krenuti). Ali ako mi se moji embrici ne prime planiram ići na 10 AIH. Pa onda opet postupak 🤦‍♀️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Libo1415
    17. Lipanj 2021. 19:52

Women name čestitam!!! Uživajte sad i mazite se i pazite ❤
     Cure,čitam vas povremeno,ne stignem baš u zadnje vrijeme ...čestitam svima sa dobrim vijestima 👏🥳
    Onima kojima sad nije uspjelo,ne odustajte!!!. Doći će i naše vrijeme 💪🤗 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

WinkyTheElf
    17. Lipanj 2021. 19:54

Razumna, slažem se s tobom i mislim da ću isprobati bar još jedan AIH, a onda IVF iz prirodnog ciklusa.. Pa ćemo vidjeti.. Žao mi je za kile, moja je sestra isto bila u postupcima, 5 puna stimulirana, između ostaloga se i dosta udebljala.. ALI sve su kile otišle kada je došlo malo plačljivo čudo koje nije htjelo spavati i samo se htjelo nositi i nunati :) Danas je sestra mršavija od mene ;) Tako da će kile otići, prije ili kasnije :) Glavno da nije nešto kompliciranije!
    Zvuči kao da imaš dobar plan za sljedeći postupak! Držim fige!

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

• Ssanjas
    17. Lipanj 2021. 19:57

ma2013 pa tako me ulovi neka nervoza,vidit cu hocu uspit docekat betu ili cu radit koji test 🤣🤣🤣

sanjass322@gmail.com

Tweety88🐞
    17. Lipanj 2021. 20:08

Women name mamice ❤❤❤❤ cestam od srca i tebi i tati, uzivajte na najjace 🥰🥳

💛🧡

Tweety88🐞
    17. Lipanj 2021. 20:09

razigrana

Drage cure, dosla sam s punkcije. Imamo ih 6 ovaj put. Manje nego prosli put, ali nisam imala ni veliku pauzu pa mislim da je i do toga. Osim toga, ovaj je put bila i drugacija terapija. Zivi bili pa vidjeli. Drzite 🤞😊
    Punkciju sam hrabro podnijela. Mozda zato sto je bilo samo 6. Jedno novo iskustvo potpuno drugacije od Bete 🤭.

Razigrana neka se sve oplode 🤞🏻🍀❤

💛🧡

Tweety88🐞
    17. Lipanj 2021. 20:10

Roxy 🌟

Buga dugazao mi je😔😘
    Ma2013testic je predobar 👌🤩
    Pupaneka se lipo podupla, sretno🍀🐞

Evo mene sa pregleda. Sve je u redu, vidi se gestacijska 18 mm, zumanjcana i plod od 3mm 😍 Cak smo vidili srce kako titra❤ ali doktor kaze da ne moze sa sigurnošću potvrditi jer je plod jos dosta mali. Da se najbolje vidi kada plod bude 4mm velik ali da on misli da je to to. Eto sretna sam vam do nebaaaa 🥰🥰🥰🥰

Roxy preedivno, neka samo tako nastavi ❤ uzivajte u sreci 🥳🥰

💛🧡

Tweety88🐞
    17. Lipanj 2021. 20:12

Andela111

Ja moram podeliti sa vama da sam ubacila masazu jednom tjedno- fizioterapeut i akupunktura- jednom tjedno, mogu vam reci da je cirkulacija puno bolja , a i psiha, videcemo hoce li ista pomoci za postupak. Zadnje dve nedelje moram ici na dve masaze plus dve akupunkture tjedno. Puno sam citala o svemu tome i zaista mislim da ce pomoci implantaciji i opcenito boljem kvalitetu a i kvantitetu❤️

Andela hvala na podijeljenim info. Super da ulazes dodatni trud u sve, mora biti dobitni 😉🤞🏻🍀

💛🧡

WinkyTheElf
    17. Lipanj 2021. 20:20

Andela111, i ja sam bila na akupunkturi.. Odmoći ne može, dapače, može stvoriti jednu ugodnu i relaksirajuću atmosferu.. Ja sam išla tri mjeseca za redom, po 4-5 odlazaka mjesečno. Nažalost, radi ureaplasme koju sam liječila antibioticima dva mjeseca, pa onda i radi odgođenog HSSG-a nisam se uspjela organizirati da mi se akupunktura poklopi točno prije inseminacije.. :/ Tako da sam išla na akupunkturu tri mjeseca.. pa imala tri mjeseca "rupe" do AIH :(

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.