DOMLeon Rekla je da su podijeljena mišljenja,da neki dr misle da pomaže,a neki da ne.
I da u FET-u ne treba jer je to zbog jajnih stanica,nije spominjala implantaciju.
Pitaj ju, dat će ti i pojasniti će ti. Baš me zanima šta će ti reći.
Ja sam ju pitala za Andol šta misli jel pomaže kod implantacije, pa je rekla ako hoću da će mi prepisati i prepisala mi je. Da ništa to nije dokazano da 100% pomaže ni Andol ni Decortin.
Ja koliko znam hasimoto "jede " embrije,a gdje drugdje ako ne prilikom implatacije u maternicu 🤔.Budem ti javila sutra kad nesto saznam,al necu bacat svoje pokusaje ako vidim da neide tj moram znat kako s hasimotom se izborit za bebu.Ako trebaju lijekovi pit cu ih,al nd zelim uludo potrosit 6 smrzlica ☝
Meni su tri endokrinolog rekla da Hashimoto nema veze s implantacijom bitan je TSH a kod tebi je u normalnim vrijednostima i zbog toga nemaš nikakvu terapiju, terapija se pije za Hipotireoza ili Hipertireozu a ne za Hashimoto sindrom e sad jedino nešto za snižavanje imuniteta ako ti mpo dr da, ja nisam niti to dobila….
Ali uz Hashimoto s vremenom dolazi do disfunkcije štitnjače zato ćeš češće vaditi krv I pratit TSH, Ft4 i Ft3 , napravi obavezno uzv…
Znam Stela 😔
Nije to ništa strašno ima i gorih bolesti samo glavu gore malo se pozabavi s netom i namirnicama koje su dobre za tebe, STRESSS smanji na minimun, koliko je to moguće 🤷♀️
DOMLeon nisam pratila od pocetka, pijes nesto za stitnjacu? Euthyrox ili nesto? Hashimoto dosta sporo napreduje ako se pazis, izbacis gluten, prehranu reguliras..probaj s prehranom, meni je puno pomoglo kad sam promjenila, sve mi je dobro samo je atg malo ostao povisen.
Leky ja sam tek prije par dana dobila nalaze s povisenim anritijelima.FT3 FT4 TSH savrseni.Ne korostim nikakve lijekove do tog jos nisam stigla na endokrin koji je pogledao nalaze iz usluge meni kaze da je to nagovjestaj hasimota.🤷♀️tako da...neznam sta da ti kazem ,al lijekove ne koristim ali sam mislila sutra trazit nesto za rusenje imuniteta.A nemogu se priviknut na gluten fee hranu  ja sam covjek od slatkisa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021  B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali 
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ 
Stela 🤗❤️
Marta sretno 🍀
Ivy19 ne znam ti pomoć ali ti drzim fige 🤞 sredi si potpus i druzi se s nama da ti brze vrijeme prođe 🤗🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok 
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle  9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Netko je pito za Razumnu,sad sam se vratila na stare postove. Jesam li ja izgubila dio da je ona imala spontani? Vidim da je u opisu 2. UZV 💜 A 3. 💔
😔😔😭😭😭
👩🦰 - 30, AMH 5.5  ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️ 
Kbc Split : 
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET  3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET  beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Netko je pito za Razumnu,sad sam se vratila na stare postove. Jesam li ja izgubila dio da je ona imala spontani? Vidim da je u opisu 2. UZV 💜 A 3. 💔
😔😔😭😭😭
Ja mislim da je to iz prošlog postupka..ako se sjećaš isla je na dva uzv i bilo je sve uredu i na trecem se više nije culo srčeko..mislim u 7-8tt..iskreno se nadam da je to to...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok 
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle  9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Joka kako si ?
Draga DOMLeon dobro sam,hvala ti na pitanju. Prehlada me uhvatila, a kako se testiram za poso stalno znam barem da nije korona. Radim s djecom pa uredno skupim od njih sve sto unesu od virusa🤭
Inace skupljam nalaze za novi pokusaj pa bumo vidli🤞🤞🥰
Kako si ti? Vidim da si u problemima sa otkrivenim hashimotom. Probaj sa prehranom, nemam bas nekog iskustva al frendica ima i znam da joj je prehrana puno pomogla. Izbaci gluten il ga bar smanji🤞
Drago mi je da si dobro 😙 ja sam ok osim tog hasimota il sto je vec ,znas nije mi toliko zbog same konkretnr bolesti nego da mi ne zakomplicira jos dodatno ove postupke to me brine al ajde guram nekako.Hvala na savjetu pokusat cu 🤭
Stela,Leky hvala i vama na savjetima 🥰🥰🥰😘😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali 
Joka kako si ?
Draga DOMLeon dobro sam,hvala ti na pitanju. Prehlada me uhvatila, a kako se testiram za poso stalno znam barem da nije korona. Radim s djecom pa uredno skupim od njih sve sto unesu od virusa🤭
Kako si ti? Vidim da si u problemima sa otkrivenim hashimotom. Probaj sa prehranom, nemam bas nekog iskustva al frendica ima i znam da joj je prehrana puno pomogla. Izbaci gluten il ga bar smanji🤞
Drzim fige za sljedeci postupak i naravmo da su svi nalazi 🔝🔝🤞🤞🤞

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali 
😔😔😭😭😭
Ja mislim da je to iz prošlog postupka..ako se sjećaš isla je na dva uzv i bilo je sve uredu i na trecem se više nije culo srčeko..mislim u 7-8tt..iskreno se nadam da je to to…
Da, moguce! 🤔 nadam se da sam falila! I da je sve u redu! 
Razumna ako citas,javi se❤ 
Joka kako si ?
Drago mi je da si dobro 😙 ja sam ok osim tog hasimota il sto je vec ,znas nije mi toliko zbog same konkretnr bolesti nego da mi ne zakomplicira jos dodatno ove postupke to me brine al ajde guram nekako.Hvala na savjetu pokusat cu 🤭
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split : 
1/25- 1.FET  beta 👎
Joka kako si ?
Drzim fige za sljedeci postupak i naravmo da su svi nalazi 🔝🔝🤞🤞🤞
Fala ti draga! I ja tebi drzim! Sretno🤞🤞🤞💪💪💪❤❤❤
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split : 
1/25- 1.FET  beta 👎
Aries85 ja sam isla u prirodni FET. Ides malo cesce pred ovulaciju na uzv. Vjerojatno ce i vaditi krv kad vide da je bila ovulacija da mogu sa sigurnoscu utvrditi koji dan je o kao nulti dan pa se embrij vraca onoliko dana koliko je star (znaci kod tebe 5.dan ako su blastice). Mislim da je prirodni FET za one koji ovuliraju uredno i nemaju problema sa zadebljanjem endometrija. Za dodatno zadebljanje endometrija cure znaju piti koncentrat soka od cikle i jesti ananas. I piva je navodno dobra za to. Sretno!

💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted 
2. FET  9/21 - beta negativna 
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted  
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566         
🍬🦄🧸🌈  nifty uredan💜🧸🐣🌈
😔😔😭😭😭
Ja mislim da je to iz prošlog postupka..ako se sjećaš isla je na dva uzv i bilo je sve uredu i na trecem se više nije culo srčeko..mislim u 7-8tt..iskreno se nadam da je to to…
Da, moguce! 🤔 nadam se da sam falila! I da je sve u redu!
Razumna ako citas,javi se❤Joka kako si ?
Vjerujem ti, i ja bi bila zabrinuta. Ali nemoj razbijati glavu. Sigurno ces uspit u borbi. Mrvica je blizu❤
Drzim i tebi i sebi fige da nam pod bor stigne najljepsi poklon.Naravno i ostalim curkama ovdje sve smo mi jednake ovdje 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali 
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji