Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joka95
    04. Studeni 2021. 18:19

Netko je pito za Razumnu,sad sam se vratila na stare postove. Jesam li ja izgubila dio da je ona imala spontani? Vidim da je u opisu 2. UZV 💜 A 3. 💔

😔😔😭😭😭

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Anči 💕
    04. Studeni 2021. 18:22

Joka95

Netko je pito za Razumnu,sad sam se vratila na stare postove. Jesam li ja izgubila dio da je ona imala spontani? Vidim da je u opisu 2. UZV 💜 A 3. 💔

😔😔😭😭😭

Ja mislim da je to iz prošlog postupka..ako se sjećaš isla je na dva uzv i bilo je sve uredu i na trecem se više nije culo srčeko..mislim u 7-8tt..iskreno se nadam da je to to...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Studeni 2021. 18:23

Joka95

DOMLeon

Joka kako si ?

Draga DOMLeon dobro sam,hvala ti na pitanju. Prehlada me uhvatila, a kako se testiram za poso stalno znam barem da nije korona. Radim s djecom pa uredno skupim od njih sve sto unesu od virusa🤭
    Inace skupljam nalaze za novi pokusaj pa bumo vidli🤞🤞🥰
    Kako si ti? Vidim da si u problemima sa otkrivenim hashimotom. Probaj sa prehranom, nemam bas nekog iskustva al frendica ima i znam da joj je prehrana puno pomogla. Izbaci gluten il ga bar smanji🤞

Drago mi je da si dobro 😙 ja sam ok osim tog hasimota il sto je vec ,znas nije mi toliko zbog same konkretnr bolesti nego da mi ne zakomplicira jos dodatno ove postupke to me brine al ajde guram nekako.Hvala na savjetu pokusat cu 🤭
    Stela,Leky hvala i vama na savjetima 🥰🥰🥰😘😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Studeni 2021. 18:24

Joka95

DOMLeon

Joka kako si ?

Draga DOMLeon dobro sam,hvala ti na pitanju. Prehlada me uhvatila, a kako se testiram za poso stalno znam barem da nije korona. Radim s djecom pa uredno skupim od njih sve sto unesu od virusa🤭
    Kako si ti? Vidim da si u problemima sa otkrivenim hashimotom. Probaj sa prehranom, nemam bas nekog iskustva al frendica ima i znam da joj je prehrana puno pomogla. Izbaci gluten il ga bar smanji🤞

Drzim fige za sljedeci postupak i naravmo da su svi nalazi 🔝🔝🤞🤞🤞

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Joka95
    04. Studeni 2021. 18:25

Anči 💕

Joka95

😔😔😭😭😭

Ja mislim da je to iz prošlog postupka..ako se sjećaš isla je na dva uzv i bilo je sve uredu i na trecem se više nije culo srčeko..mislim u 7-8tt..iskreno se nadam da je to to…

Da, moguce! 🤔 nadam se da sam falila! I da je sve u redu! 
    Razumna ako citas,javi se❤ 

DOMLeon

Joka95

DOMLeon

Joka kako si ?

Drago mi je da si dobro 😙 ja sam ok osim tog hasimota il sto je vec ,znas nije mi toliko zbog same konkretnr bolesti nego da mi ne zakomplicira jos dodatno ove postupke to me brine al ajde guram nekako.Hvala na savjetu pokusat cu 🤭

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    04. Studeni 2021. 18:27

DOMLeon

Joka95

DOMLeon

Joka kako si ?

Drzim fige za sljedeci postupak i naravmo da su svi nalazi 🔝🔝🤞🤞🤞

Fala ti draga! I ja tebi drzim! Sretno🤞🤞🤞💪💪💪❤❤❤

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Leia3.0
    04. Studeni 2021. 18:28

Aries85 ja sam isla u prirodni FET. Ides malo cesce pred ovulaciju na uzv. Vjerojatno ce i vaditi krv kad vide da je bila ovulacija da mogu sa sigurnoscu utvrditi koji dan je o kao nulti dan pa se embrij vraca onoliko dana koliko je star (znaci kod tebe 5.dan ako su blastice). Mislim da je prirodni FET za one koji ovuliraju uredno i nemaju problema sa zadebljanjem endometrija. Za dodatno zadebljanje endometrija cure znaju piti koncentrat soka od cikle i jesti ananas. I piva je navodno dobra za to. Sretno!

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤

Joka95

Anči 💕

Joka95

😔😔😭😭😭

Ja mislim da je to iz prošlog postupka..ako se sjećaš isla je na dva uzv i bilo je sve uredu i na trecem se više nije culo srčeko..mislim u 7-8tt..iskreno se nadam da je to to…

Da, moguce! 🤔 nadam se da sam falila! I da je sve u redu!
    Razumna ako citas,javi se❤

DOMLeon

Joka95

DOMLeon

Joka kako si ?

Vjerujem ti, i ja bi bila zabrinuta. Ali nemoj razbijati glavu. Sigurno ces uspit u borbi. Mrvica je blizu❤

Drzim i tebi i sebi fige da nam pod bor stigne najljepsi poklon.Naravno i ostalim curkama ovdje sve smo mi jednake ovdje 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Anči 💕

Joka ja mislim da je to to..jer znam da se bila prebacila i na ljetne bebe i onda se javila nazalost s tom vijesti..znam da se zadnje bila javila da mjenja posao i da ima u planu neki postupak..nadam se da ce se i ona javit s nekim ljepim vijestima 🤞🍀 Razumna javi se 🤭🙏
    Sanjass kako si nam ti 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leia3.0
    04. Studeni 2021. 18:31

Sve nove cure - procitajte prvih par stranica teme, tamo ima odgovora na vise manje sva pitanja koja su se postavila zadnjih par dana, sve je lijepo poslozeno i napisano pa da se netko ne osjeca zakinuto ako nitko ne odgovori na neko pitanje. 😘

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.