Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Studeni 2021. 17:11

Ana26

DOMLeon Rekla je da su podijeljena mišljenja,da neki dr misle da pomaže,a neki da ne.
    I da u FET-u ne treba jer je to zbog jajnih stanica,nije spominjala implantaciju.
    Pitaj ju, dat će ti i pojasniti će ti. Baš me zanima šta će ti reći.
    Ja sam ju pitala za Andol šta misli jel pomaže kod implantacije, pa je rekla ako hoću da će mi prepisati i prepisala mi je. Da ništa to nije dokazano da 100% pomaže ni Andol ni Decortin.

Ja koliko znam hasimoto "jede " embrije,a gdje drugdje ako ne prilikom implatacije u maternicu 🤔.Budem ti javila sutra kad nesto saznam,al necu bacat svoje pokusaje ako vidim da neide tj moram znat kako s hasimotom se izborit za bebu.Ako trebaju lijekovi pit cu ih,al nd zelim uludo potrosit 6 smrzlica ☝

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Studeni 2021. 17:13

Ana26

DOMLeon Rekla je da su podijeljena mišljenja,da neki dr misle da pomaže,a neki da ne.
    I da u FET-u ne treba jer je to zbog jajnih stanica,nije spominjala implantaciju.
    Ja sam ju pitala za Andol šta misli jel pomaže kod implantacije, pa je rekla ako hoću da će mi prepisati i prepisala mi je. Da ništa to nije dokazano da 100% pomaže ni Andol ni Decortin.

Ja sam pila andole od transf do bete i nista nije pomoglo.Sad cu pit sta uhvatim.Narucila sam si vitamine od a do ž i sad cu sve pit pa da vidim.i trazot cu decortin.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

• Ana26
    04. Studeni 2021. 17:39

DOMLeon da,i ja sam kod dr. Jukić.
    Eto,meni je FET uspio bez Decortina,ali nažalost je završilo spontanim. A kad sam pila Decortin nije uspjelo, nema pravila .
    Traži, vjerujem da će ti dati.
    Hoćeš ti vraćati 2 smrzlića ?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Anemona
    04. Studeni 2021. 17:40

DOMLeon

Anemona

Dakle, drage moje žene, u subotu 06.11. je aspiracija, držite fige 😁
    Večeras štoperica Ovitrelle, samo mi nije rekla sestra u koju stranu ona ide? 🤔🤔🤔
    Desno sam bockala rekovelle, a lijevo orgalutran
    I vjerojatno neće biti ET jer je dr.vidjela kao neka 2 polipa, a dosad toliko uzv-a i nitko ništa, tako da sad imam još jednu brigu 😩😪

Za stopericu nije bitno u koju stranu pikas.Gdje ti je najmanje ispikano dakle po svojoj zelji.

Hvala ti na odgovoru 😘

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Stela_M
    04. Studeni 2021. 17:46

DOMLeon

Ana26

Ja koliko znam hasimoto "jede " embrije,a gdje drugdje ako ne prilikom implatacije u maternicu 🤔.Budem ti javila sutra kad nesto saznam,al necu bacat svoje pokusaje ako vidim da neide tj moram znat kako s hasimotom se izborit za bebu.Ako trebaju lijekovi pit cu ih,al nd zelim uludo potrosit 6 smrzlica ☝

Meni su tri endokrinolog rekla da Hashimoto nema veze s implantacijom bitan je TSH a kod tebi je u normalnim vrijednostima i zbog toga nemaš nikakvu terapiju, terapija se pije za Hipotireoza ili Hipertireozu a ne za Hashimoto sindrom e sad jedino nešto za snižavanje imuniteta ako ti mpo dr da, ja nisam niti to dobila....

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    04. Studeni 2021. 17:56

Stela1987

DOMLeon

Ana26

Meni su tri endokrinolog rekla da Hashimoto nema veze s implantacijom bitan je TSH a kod tebi je u normalnim vrijednostima i zbog toga nemaš nikakvu terapiju, terapija se pije za Hipotireoza ili Hipertireozu a ne za Hashimoto sindrom e sad jedino nešto za snižavanje imuniteta ako ti mpo dr da, ja nisam niti to dobila….

Ali uz Hashimoto s vremenom dolazi do disfunkcije štitnjače zato ćeš češće vaditi krv I pratit TSH, Ft4 i Ft3 , napravi obavezno uzv...

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Joka95
    04. Studeni 2021. 17:59

Manemoj čestitke na bebi,sada uzivajte 🥰🥰🥰🥰🧡🧡🧡
    Tess predivno! Cestitan i sretno!🥰🥰🥰
    Arnoldica Čestitke od srca! Mozda je drugi malo lijeniji! Navijam da sve bude odlicno!❤❤❤💪💪💪
    Anči žao mi je zbog otkaza. Grozno. Vise nitko nema razumijevanja. Teska vremena. Ali sigurno ce on naci nesto bolje. Drzin fige💪💪💪
    Kachusa žao mi je 😔😔😔 nadam se da ce korona proci bezbolno❤
    Ribic sretno draga!💪💪🥰❤
    Malala najbolje napravit brzi iz ljekarne da znate na cemu ste. Moja prija je jucer pozitivna na njega odma bila a samo kise i smrce. 
    Ako sam koga propustila sorry! Sretno svima dalje! 🤞🤞🥰🥰🥰

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Studeni 2021. 18:02

Ana26 vracam dva smrzlica jer su mi po dva zamrzli.💙🤞🤞🤞
    Anemona 😘😘uvijek 
    Stela1987 lijek za rusenje imuniteta sam i mislila traziti,zar to nije decortin ?🤭🤔

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Stela_M
    04. Studeni 2021. 18:03

Cure pridružujem se čestitkama 🤗🤗❤❤❤
    Kacusha draga sretno da korona prođe što brže 💗💗
    Anchy ne mogu vjerovati za supruga u kakvom je okruženju radio držim 🤞 da nađe posao gdje će biti zadovoljan i gdje će dobiti zasluženo razumijevanje 🤗🤗😍❤
    Avocado  ❤❤
    Jel netko zna što je s Razumnom?

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Studeni 2021. 18:04

Stela1987

Stela1987

DOMLeon

Ana26

Meni su tri endokrinolog rekla da Hashimoto nema veze s implantacijom bitan je TSH a kod tebi je u normalnim vrijednostima i zbog toga nemaš nikakvu terapiju, terapija se pije za Hipotireoza ili Hipertireozu a ne za Hashimoto sindrom e sad jedino nešto za snižavanje imuniteta ako ti mpo dr da, ja nisam niti to dobila….

Ali uz Hashimoto s vremenom dolazi do disfunkcije štitnjače zato ćeš češće vaditi krv I pratit TSH, Ft4 i Ft3 , napravi obavezno uzv…

Znam Stela 😔

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.