6 oocita (prosli put su bile 3). Sad samo da se oplode. Prosli put samo jedna i tek drugi dan
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro i sretno svima! 🤗
Imam pitanje za trudnice. Ima li koja cistu i ako da kako se ona ponašala, je li rasla/smanjivala se, radila neke probleme? Na prošlom pregledu mi je pronađena na lijevom jajniku, kaže ginić da se ona u početku povećava i onda krene smanjivat i da mogu očekivati ako krene rasti laganu bol i pritisak. Mene od jučer na dodir boli lagano, a danas baš osjetim pritisak, kao da mi netko sjedi na maternici. Nije mi baš ugodno to pa jedva čekam sutra pregled da vidimo stanje
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Cure ja sam jutros dobila 😔 planiram konzultacije kod Podobnika isto ga namoliti preporuku za kariotipe i trombofiliju. Pa postupak u 1mj,malo me sve izmorilo... Ribic super za 6 🥚 da ih se sto vise oplodi 😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure, jel za vadit betu trebam uputnicu, jel? 🤔 I mogu vadit krv u Petrovoj dolje? Ne znam jel koja od vas vadila tamo, to mi je nekako najblize i najzgodnije.
Možeš betu vaditi u Petrovoj dolje u laboratoriju, treba ti uputnica od ginekologice za vađenje bete ili ako imaš i dalje onu D1 mislim da se možeš javiti na šalter gore pa te oni interno pošalju dolje u lab na vađenje. Uzmeš broj dolje u laboratoriju i čekaš.. Meni su nalazi uvijek došli oko pola 11 ujutro.
Anči ja sam dobro stvarno, super se osjećam napokon i uživam u tome 🤭 Kako si ti? Jel i dalje traje edukacija?
Hvala ti 😊
Ne znam zasto, al jos uvijek se dvoumim kad da odem napravit nalaze...zelim ih cim prije, a opet i ne zelim, jer mi se svida bit PUPO 🤭
Mislim da ce bit petak, Anči, mozes onda izmijenit...to ce bit 13dnt.
Cini mi se da je VM pitala za simptome...evo ne znam sto bi rekla, osjecam se super, napuhnuta jesam dosta i stalno me nesto bolucka, ali guram. I stalno mi se jedu jetrica i sushi 🤦 kojem si sad radije nebi priustila 😅
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Jutro i sretno svima! 🤗
Imam pitanje za trudnice. Ima li koja cistu i ako da kako se ona ponašala, je li rasla/smanjivala se, radila neke probleme? Na prošlom pregledu mi je pronađena na lijevom jajniku, kaže ginić da se ona u početku povećava i onda krene smanjivat i da mogu očekivati ako krene rasti laganu bol i pritisak. Mene od jučer na dodir boli lagano, a danas baš osjetim pritisak, kao da mi netko sjedi na maternici. Nije mi baš ugodno to pa jedva čekam sutra pregled da vidimo stanje
Ej, meni su na prvom pregledu u 5tt rekli da mi je lijevi jajnik prepun cista, s tim da je jedna bila najveća. Jajnik mi je bio 5 puta veći od uobičajenog. U početku trudnoće se povećavaju, i onda negdje od 12 tt se krenu smanjivati. Moja je bila oko 5 cm, ali čula sam i za puno veće ciste koje su se vremenom smanjile. Potrebno ih je samo pratiti i mjeriti. Ako je jako velika onda moraš mirovati da se jajnik od nje ne izvrne valjda, što manje se saginjati, ne dizati teško i slično. Ali sve u svemu, nisu opasne, tako su meni rekli. Jel znaš kolika je tvoja? Moje su bile posljedica stimulacije i onda se pogoršalo zbog trudnoće.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Cure ja sam jutros dobila 😔 planiram konzultacije kod Podobnika isto ga namoliti preporuku za kariotipe i trombofiliju. Pa postupak u 1mj,malo me sve izmorilo… Ribic super za 6 🥚 da ih se sto vise oplodi 😍
Jako mi je žao 🖤
Vjerujem da si umorna od svega.. drži se ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro i sretno svima! 🤗
Ej, meni su na prvom pregledu u 5tt rekli da mi je lijevi jajnik prepun cista, s tim da je jedna bila najveća. Jajnik mi je bio 5 puta veći od uobičajenog. U početku trudnoće se povećavaju, i onda negdje od 12 tt se krenu smanjivati. Moja je bila oko 5 cm, ali čula sam i za puno veće ciste koje su se vremenom smanjile. Potrebno ih je samo pratiti i mjeriti. Ako je jako velika onda moraš mirovati da se jajnik od nje ne izvrne valjda, što manje se saginjati, ne dizati teško i slično. Ali sve u svemu, nisu opasne, tako su meni rekli. Jel znaš kolika je tvoja? Moje su bile posljedica stimulacije i onda se pogoršalo zbog trudnoće.
A jel te bolilo šta, jesi šta osjećala? Koliko ti se povećavala? Meni baš danas taj pritisak ludi. Moja je 2.8cm, po tome onda nije velika, ali pošto mi je taj pritisak bit će da se povećala 🤷
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Cure ja sam jutros dobila 😔 planiram konzultacije kod Podobnika isto ga namoliti preporuku za kariotipe i trombofiliju. Pa postupak u 1mj,malo me sve izmorilo… Ribic super za 6 🥚 da ih se sto vise oplodi 😍
Baš mi je žao. Nadala sam se da će ipak biti sve dobro 😔
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Jutro i sretno svima! 🤗
A jel te bolilo šta, jesi šta osjećala? Koliko ti se povećavala? Meni baš danas taj pritisak ludi. Moja je 2.8cm, po tome onda nije velika, ali pošto mi je taj pritisak bit će da se povećala 🤷
Pa leđa su me bila jako boljela nisko s te lijeve strane, sad sam uvjerena da je to pritisak bio od jajnika. I dok sam bila u bolnici boljelo me s lijeve strane, ali su mi doktori rekli da me ne može boljeti od ciste 🥴
Mislim da bolovi nastupaju kad je cista velika pa dođe do torzije, ali to su onda jako jaki bolovi.
Iako ja vjerujem da mi je ovo bilo od tog jajnika, ne bi me bezveze boljela ta lijeva strana non stop. Baš me zanima što će tebi reći na pregledu. Mislim da ti nije velika, samo kad ideš na preglede uvijek spomeni da ti ju ne zaborave izmjeriti.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Jako mi je zao Kacusha 😔😔😔
Odmori se dobro...i fizicki i psihicki 😘
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Sortiraj odgovore
Najstariji