VM mozes izvadit kariogram..tj i ti i muz..napravit pretrage na trombofiliju..ANA i ENA pretrage..probaj si trazit uputnice, a ako ne mozes sve to i privatno
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sen2021samo da se ubacim dok Vukyne odgovori - ja sam s istim tim mutacijama (MTHFR heterozigot i PAI1 4G/4G homozigot), 3 biokemijske i obiteljskom anamnezom (tata imao plućnu emboliju i duboku vensku trombizu) dobila preporuku za korištenje Clexana i evo još uvijek se pikam. Hematolozi mi ga baš nisu htjeli dati no ipak su napisali preporuku, neki ginekolozi isto kažu da je to više palcebo u mom slučaju i da nije bitan kod blage trombofilije, no dr.Grbavac ga je uveo bez dileme 👍🏻 Dosta su podijeljena mišljenja oko toga pa je nažalost kako kod kojeg doktora naletiš, ali meni je drago da ga uzimam 🤗
Meni hematolog bez dileme dao clexan i ukoliko dode do trudnoce da pratimo Xa aktivnost i D dimer, ginekolog rekao ne, clexan tek nakon 2-3 pobacaja😔😔😔 ne znam sta da radim jer u ovom mjesecu planiram ako sve bude u redu krenutu sa novim postupkom, hvala mnogo sto si se javila🥰🥰
ja imam trombofiliju - V Leiden i Pai. Hematolog rekao obavezna terapija nakon poroda, a sta se tice postupka i trudnoce da mora MPO dr to odluciti 🤷♀️
Meni su rekli da se uvodi terapija kad se potvrdi trudnoca.Inace sam pai 4g/4g,i visokorizicni FV Leiden.Svaki doktor ima neko svoje misljenje o trombofiliji.Ali svakako s ovim mutacijama je bitno uzimat terapiju ako ste imali spontani.
Imala sam dvije biohemijske a hematolog je preporucio clexan dan prije transfera i dalje, međutim ja sam samo uzimala aspirin 100, hvala ti puno,😍korisno je cuti iskustvo svake od nas.
Da prijavim.. zadnji dan terapije + stoperica veceras. Punkcija u petak. Piknut ce ih 6 iako mu izgledaju dobro 4,5. E sad, dali uzeti anesteziju ili odgrmiti sa normabelom i ketonalom i negdje sam procitala za gel na noktima.. dali se gel mora skunuti? I zasto ako je to stvarno tako.. hvalaaaaa
Možeš ti onda to čak i bez, što ih više ima više boli,ako ih je manje onda kažu da skoro ni ne osjete. Pa sad sama odluci 😊
Ma jeee,nema to veze,samo ti ostavi noktice, ja uvijek imam 😆 Sretnoo 🤞
Hvala Anci 😘
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Vuky čestitam neka te do kraja prati prava dosadna školska trudnoća 😁
Petra žao mi je nadam se da će idući postupak biti dobitni 😍
Rainbow sretno draga neka bude dobitni postupak ❤
Anchy kako si nam ti?
Miss Ivy kod koga si u Petrovoj?
Kod dr. Šprem.. Ti?
I ja isto 🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
VukyCestitam i neka sve dalje bude dobro!
Sto si uzimala sad od lijekova sad za postupak?
Dobro jutro…
Svoju terapiju - siofor i eutirox
Folacin
utrogestan i duphaston ( od aspiracije )
Clexan od transfera
Normabel pi potrebi ( uzela sam kad osjetim grčeve i obavezno pred spavanje )
Histero mislim da mi je endoscratching pomogao za endometrij!
I ja sam bila / ne znam pravu riječ / jer nije opusten ( to mrzimo) ali bila sam ( i jos sam ) pomirena sa svim ishodima! Jednostavno, na neke stvari apsolutno ne mozemo utjecati!
Uzimali smo prije postupila quoenzim q10, E vitamin, D vitamin, on l carnitin i r acid ( njemu su spermiogram ishvalili ful ) i pili domaću aroniju!
Maknuli junk, on alkohol i cigarete skroz, ja ne pušim
a ni ne pijem ni inace, ali isto nisam niti na nekoj festi - bili smo totalni partibrejkeri, nismo jeli nista procesuirano, hodamo dosta i ne znam jel ista od toga pomoglo no sve to smo! Meni je promjena sto radim za sebe i mirna i sretna sam! A sada, sta ce biti dalje… nadam se dobrome 💜
Pozz cure
Vuky cestitam od ❤, koliki je tebi bio TSH kad si dobila Eutyrox? Sto si prvi puta bila kod Vrcica i iz prvog postupka kodnjega odmah uspjela?
Ribic sretno i M_G držim fige za betu.
Ja vadim u petak betu. Od simptoma uvijek isto, prije par dana ko da cu mengu dobiti, bolne cice, napuhnuta prestrasnooo, apetit za slona, zgaravica. Ali tak mi je bilo svaki put.
Ne ocekujem puno jer su mi od 3 aspirirane js odmah 2 propale a 1 embrio su vratili vec 2.dan 😒. Zbunjuje me sto meni dr kaze da nema potrebe za dodatnim pretragama nakon tolko neuspjeha 🙄. Sto mogu sama izvaditi?
Sto se tiče MTB u soku sam ostala 🥺, em se tolko napatila a svi smo bili sigurni da je konacno to to. Ona mi je bila bas svjetla tocka u ovom mracnom tunelu kroz koji koracamo. Zao mi je 😔.
Pozdrav VM, u istim sam dilemama i nedoumicama sta dalje.Doktor je dao da uradimo kariotip oboje i dalje predlaze genetsko ispitivanje embrija, prije prvog postupka sam radila nalaz rubela, ostalo nista, osim hormona
Anchy super sam hvala na pitanju trenutno u fazi da radim puno na sebi, vježbam,pazim što jedem i skidam kile 🤭😁
Pa se nadam da će to malo pomoći za sljedeći postupak 🤞
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Vuky čestitam!
Ribic sretnoooooo!
————–
Ja ipak idem u prirodni FET. Zvala sam sestre sad i rekla im da me glava strašno boli. Oko 3 sam se digla piti tabletu protiv bolova, nije mi to normalno baš. Što nas može zeznuti u prirodnom, da ne bude FET-a?. Molim vas ako se nađe netko tko zna o tome nešto da me informira. Jer teško da će mi dr to objasniti. Ako ne bude ovulacije, nema ni FETa?
Miss Ivy, ako sam ja dobro shvatila nije potrebna ovulacija vec da vodeći folikul dosegne 18mm, onda dobijes stopericu i od tog se dana racuna kada ce biti transfer (ukoliko je rijec o blasticisti onda 7.dan od stoperice).
Mislim da se jedino mozes fokusirati na endometrij da bude što bolji! Ja se i dalje kunem u svakodnevni sok od cikle i ananas i sretnooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Sen2021samo da se ubacim dok Vukyne odgovori - ja sam s istim tim mutacijama (MTHFR heterozigot i PAI1 4G/4G homozigot), 3 biokemijske i obiteljskom anamnezom (tata imao plućnu emboliju i duboku vensku trombizu) dobila preporuku za korištenje Clexana i evo još uvijek se pikam. Hematolozi mi ga baš nisu htjeli dati no ipak su napisali preporuku, neki ginekolozi isto kažu da je to više palcebo u mom slučaju i da nije bitan kod blage trombofilije, no dr.Grbavac ga je uveo bez dileme 👍🏻 Dosta su podijeljena mišljenja oko toga pa je nažalost kako kod kojeg doktora naletiš, ali meni je drago da ga uzimam 🤗
Ja imam iste mutacije i ni moj gin ni mpo gin ni hematolog mi nisu htjeli dati niskomolekularni heparin unatoc prethodnoj abrupciji placente. Pila sam andol 100mg do 35.tjedna. Tako da se slazem da to bas ovisi o doktoru koji te vodi.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sen2021 pitaj doktora jel ce on napravit PGD😤
Koji ti je ovo postupak? Genetsko ispirivanje embrija (pgd) se ne radi kod nas. Imas na prvim stranicama pretrage koje napraviti.
Vuky wohoooo e pa ovo je velikiii pomak😍 cekamo srceko pa cu tek onda cestitati.. predivne vijesti🍀🍀🍀🍀
Anci imamo lijepih vijesti pa cu nastaviti u revijalnom tonu🙈
Manemoj prebaci na listu mama, u cet nam je dosao mali djecacic, zdrav, prav i lijep🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji