Cure, rekla sam javiti pa evo me… prva beta u petak 51.2 UI/L 11dt 1 trodnevnog embrija, danas 15dt 389! Narucena sam na pregled za 2 tjedna! Trudna sam, jos ne vjerujem da je to istina, uopce mi ne ulazi u glavu!
Sretna sam ali jako oprezna!
Od simptoma - izgleda da je Ruškin simptom bio simptom! Pao mi je imunitet ocito! Kisem i nos mi je zastopan! Od danas osjetim cice! Drugo sve ko da cu dobiti a u nekim trenucima bi pomislila evo- dosla je! I umornija sam … bas osjetno! Uglavnom, idem pomalo i nadam se da bude ok!
Ja sam toliko od transfera u speedu i zaposlena da vam ne mogu opisati… i evo od danas i na tečaju do subote! Kad ulovim vremena cu sve malo lijepse i bolje opisati! E da, mozak mi je OMG… 😣😨
Cestitam 😊❤
👩 31 god. - nalazi svi uredni
🧔 33 god. - asthenozoospermia
KBC Osijek
10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
12.2021. IVF - klomifen
01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏
Sen2021samo da se ubacim dok Vukyne odgovori - ja sam s istim tim mutacijama (MTHFR heterozigot i PAI1 4G/4G homozigot), 3 biokemijske i obiteljskom anamnezom (tata imao plućnu emboliju i duboku vensku trombizu) dobila preporuku za korištenje Clexana i evo još uvijek se pikam. Hematolozi mi ga baš nisu htjeli dati no ipak su napisali preporuku, neki ginekolozi isto kažu da je to više palcebo u mom slučaju i da nije bitan kod blage trombofilije, no dr.Grbavac ga je uveo bez dileme 👍🏻 Dosta su podijeljena mišljenja oko toga pa je nažalost kako kod kojeg doktora naletiš, ali meni je drago da ga uzimam 🤗
Meni hematolog bez dileme dao clexan i ukoliko dode do trudnoce da pratimo Xa aktivnost i D dimer, ginekolog rekao ne, clexan tek nakon 2-3 pobacaja😔😔😔 ne znam sta da radim jer u ovom mjesecu planiram ako sve bude u redu krenutu sa novim postupkom, hvala mnogo sto si se javila🥰🥰
ja imam trombofiliju - V Leiden i Pai. Hematolog rekao obavezna terapija nakon poroda, a sta se tice postupka i trudnoce da mora MPO dr to odluciti 🤷♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Hvala curke! U 10h sam i javim se poslije kad uspijem😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Vuky čestitam!
Ribic sretnoooooo!
--------------
Ja ipak idem u prirodni FET. Zvala sam sestre sad i rekla im da me glava strašno boli. Oko 3 sam se digla piti tabletu protiv bolova, nije mi to normalno baš. Što nas može zeznuti u prirodnom, da ne bude FET-a?. Molim vas ako se nađe netko tko zna o tome nešto da me informira. Jer teško da će mi dr to objasniti. Ako ne bude ovulacije, nema ni FETa?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sen2021samo da se ubacim dok Vukyne odgovori - ja sam s istim tim mutacijama (MTHFR heterozigot i PAI1 4G/4G homozigot), 3 biokemijske i obiteljskom anamnezom (tata imao plućnu emboliju i duboku vensku trombizu) dobila preporuku za korištenje Clexana i evo još uvijek se pikam. Hematolozi mi ga baš nisu htjeli dati no ipak su napisali preporuku, neki ginekolozi isto kažu da je to više palcebo u mom slučaju i da nije bitan kod blage trombofilije, no dr.Grbavac ga je uveo bez dileme 👍🏻 Dosta su podijeljena mišljenja oko toga pa je nažalost kako kod kojeg doktora naletiš, ali meni je drago da ga uzimam 🤗
Meni hematolog bez dileme dao clexan i ukoliko dode do trudnoce da pratimo Xa aktivnost i D dimer, ginekolog rekao ne, clexan tek nakon 2-3 pobacaja😔😔😔 ne znam sta da radim jer u ovom mjesecu planiram ako sve bude u redu krenutu sa novim postupkom, hvala mnogo sto si se javila🥰🥰
ja imam trombofiliju - V Leiden i Pai. Hematolog rekao obavezna terapija nakon poroda, a sta se tice postupka i trudnoce da mora MPO dr to odluciti 🤷♀️
Hvala ti mnogo😍meni je nakon svega doktor rekao da ja i suprug uradimo nalaz kariotip i predlazu genetsko ispitivanje embrija, mada su embriji bili odlicne kvalitete osmostanicni i kazu da su imali velika ocekivanja od njih🤔
Meni su rekli da se uvodi terapija kad se potvrdi trudnoca.Inace sam pai 4g/4g,i visokorizicni FV Leiden.Svaki doktor ima neko svoje misljenje o trombofiliji.Ali svakako s ovim mutacijama je bitno uzimat terapiju ako ste imali spontani.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Da prijavim.. zadnji dan terapije + stoperica veceras. Punkcija u petak. Piknut ce ih 6 iako mu izgledaju dobro 4,5. E sad, dali uzeti anesteziju ili odgrmiti sa normabelom i ketonalom i negdje sam procitala za gel na noktima.. dali se gel mora skunuti? I zasto ako je to stvarno tako.. hvalaaaaa
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Cure, jel za vadit betu trebam uputnicu, jel? 🤔 I mogu vadit krv u Petrovoj dolje? Ne znam jel koja od vas vadila tamo, to mi je nekako najblize i najzgodnije.
Možeš betu vaditi u Petrovoj dolje u laboratoriju, treba ti uputnica od ginekologice za vađenje bete ili ako imaš i dalje onu D1 mislim da se možeš javiti na šalter gore pa te oni interno pošalju dolje u lab na vađenje. Uzmeš broj dolje u laboratoriju i čekaš.. Meni su nalazi uvijek došli oko pola 11 ujutro.
Anči ja sam dobro stvarno, super se osjećam napokon i uživam u tome 🤭 Kako si ti? Jel i dalje traje edukacija?
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Moja dr si je jučer spojila produženi vikend. Bez obavijesti ma vratima i ičega.
Jutros nakon 40 min čekanja uđem u njen kontejner gdje su još 2 žene i ona me opet j…..kako nema zadnjeg otpusnog pisma, a poslala sam joj ga na mail kad sam tražila utrogestan jer mi ne bi dala!!!! I tko ide na VV zna da na otpusnom ne piše da mi za novi postupak treba opet nova up i test na koronu!!!!! Ona se boji ako joj dođe kontrola, s čim će potkrijepiti tolika moja testiranja, skinut će joj glavarinu. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Njoj je samo do glavarine. Toliko sam pokušavala zadržati ovu borbu za sebe, ali danas su za to morali čuti i drugi.
MALALA daj svoj mail da tamo razmjenimo brojeve.Reci cu ti nesto AKO ZELIS.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
VukyCestitam i neka sve dalje bude dobro!
Sto si uzimala sad od lijekova sad za postupak?
Dobro jutro…
Svoju terapiju - siofor i eutirox
Folacin
utrogestan i duphaston ( od aspiracije )
Clexan od transfera
Normabel pi potrebi ( uzela sam kad osjetim grčeve i obavezno pred spavanje )
Histero mislim da mi je endoscratching pomogao za endometrij!
I ja sam bila / ne znam pravu riječ / jer nije opusten ( to mrzimo) ali bila sam ( i jos sam ) pomirena sa svim ishodima! Jednostavno, na neke stvari apsolutno ne mozemo utjecati!
Uzimali smo prije postupila quoenzim q10, E vitamin, D vitamin, on l carnitin i r acid ( njemu su spermiogram ishvalili ful ) i pili domaću aroniju!
Maknuli junk, on alkohol i cigarete skroz, ja ne pušim
a ni ne pijem ni inace, ali isto nisam niti na nekoj festi - bili smo totalni partibrejkeri, nismo jeli nista procesuirano, hodamo dosta i ne znam jel ista od toga pomoglo no sve to smo! Meni je promjena sto radim za sebe i mirna i sretna sam! A sada, sta ce biti dalje… nadam se dobrome 💜
Pozz cure
Vuky cestitam od ❤, koliki je tebi bio TSH kad si dobila Eutyrox? Sto si prvi puta bila kod Vrcica i iz prvog postupka kodnjega odmah uspjela?
Ribic sretno i M_G držim fige za betu.
Ja vadim u petak betu. Od simptoma uvijek isto, prije par dana ko da cu mengu dobiti, bolne cice, napuhnuta prestrasnooo, apetit za slona, zgaravica. Ali tak mi je bilo svaki put.
Ne ocekujem puno jer su mi od 3 aspirirane js odmah 2 propale a 1 embrio su vratili vec 2.dan 😒. Zbunjuje me sto meni dr kaze da nema potrebe za dodatnim pretragama nakon tolko neuspjeha 🙄. Sto mogu sama izvaditi?
Sto se tiče MTB u soku sam ostala 🥺, em se tolko napatila a svi smo bili sigurni da je konacno to to. Ona mi je bila bas svjetla tocka u ovom mracnom tunelu kroz koji koracamo. Zao mi je 😔.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji