Coco24u prirodnom ce ti vjerojatno izvaditi samo tu jednu jajnu stanicu koja nastane u tvom prirodnom ciklusu. Prednost je sto ne trujes tijelo hormonima, a ta stanica je prosla “prirodnu selekciju” pa su velike sanse da bude i kvalitetna. Naravno da ne bude za smrzavanje jer se jajnici nisu stimulirali za proizvodnju vise jajnih stanica. Druga prednost je sto se prirodni mogu vrtiti mjesec za mjesec jer ti se tijelo ne mora odmoriti od stimulacije. Nedostatak je sto se nekad zna dogoditi da ona pobjegne i da se fula pravi trenutak. Igra je zivaca ali je svakako bolje za tvoje tijelo. Sretno!
Hvala Vam, nadam se da neće pobjeći 🙈
Imam još jedno možda glupo pitanje al nisam pitala jel moram skidati umjetne nokte kad ne idem pod anestezijom, ak treba da to odem odmah napraviti, a ne kad dođem u Zg da mi kažu da moram🙈🙈
Ako neces imati anesteziju ne trebas skidati lak ili gel.I za anesteziju je potrebno skinuti lak /gle SAMO SA JEDNOG NOKTA.
Ja sam bila pod anstezijom kazem iz svog iskustva.Rekla je anesteziologica samo jedan nokat skinut.Ako nema anestezije netrebaju se skidati nokti.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Žene moje , ja ako ovako nastavim, ajme ti je meni.Zadnjih tri dana jedem kao da mi je zadnje, ne mogu si pomoći, takvu rupu imam u stomaku da mi baš traži ekstra slano, pa nek i bude masno ,nije problem. Ima koja takav problem? 🤣🤣🤣🤣 🤭 što hormoni rade 🥺🐷
Žene moje , ja ako ovako nastavim, ajme ti je meni.Zadnjih tri dana jedem kao da mi je zadnje, ne mogu si pomoći, takvu rupu imam u stomaku da mi baš traži ekstra slano, pa nek i bude masno ,nije problem. Ima koja takav problem? 🤣🤣🤣🤣 🤭 što hormoni rade 🥺🐷
Ja sam isto to radila jela sam sto sam uhvatila i ono sto prije nisam jela.Nazalost utrici
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ja sam isto to radila jela sam sto sam uhvatila i ono sto prije nisam jela.Nazalost utrici
Ma joooj ja baš mislila 🤰
Šalim se, naravno da su utrićiii,čudo kakav kaos naprave.🥺
Cure jel ikako moguce da mi nalazi hormona budu vidljivi na e-gradani prije 16.11.? Dobila sam papir kao za podizanje nalaza na kojem pise da tek 16.11. mogu doc po to 🙄 ne znam zasto ne daju na mail ali svakako ne mogu docekatt taj datum da vidim nalaz. Prvi put to vadim i koliko me strah toliko sam i uzbudenaa
Nažalost ne..to su nalazi hormona i to se čeka dva tjedna
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Znaci moram zaboraviti na njih do tad 😂 a dobro, ali sreca pa imam vas inace nista ni o cemu ne bih znala. Cekala sam dva i pol sata na vadenje krvi i rekoh okej cure su rekle da treba sjesti i mirovati, ja se izmigoljila, nasla si mjesto i sigurno sat vremena nisam mrdnula sve do vadenja. Nisu me pitali apsolutno nista pa sreca da imam vas da me obrazujete 😂
Nisam popratila koje hormone si sve vadila? Prolaktin je gotov isti dan pa je i moguće da ti se prije pojavi na e-građani ☺️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cure upadam jer sam sad vidjela... Ako se tko cuje s MTB, molim prenesite joj moje molitve i misli. MTB, mila moja najdraza MTB,
Isprike, prebrzo je poslalo... Najdraza MTB, mislim na tebe, nemam rijeci, nezamislivo, jako mi je zao, saljem ti najcvrsci zagrljaj 💔
Cure jel ikako moguce da mi nalazi hormona budu vidljivi na e-gradani prije 16.11.? Dobila sam papir kao za podizanje nalaza na kojem pise da tek 16.11. mogu doc po to 🙄 ne znam zasto ne daju na mail ali svakako ne mogu docekatt taj datum da vidim nalaz. Prvi put to vadim i koliko me strah toliko sam i uzbudenaa
Meni su nalazi hormona bili gotovi svaki put za 2 dana i vidljivi na e-gradjani.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Ma joooj ja baš mislila 🤰
Šalim se, naravno da su utrićiii,čudo kakav kaos naprave.🥺
Šesnica i ja sam nemilo jela i punila vjecnu rupu u trbuhu cjelo vrijeme terapije uf 🙈
👱♀️35👨🦱42
Duboka endometrioza IV stadij, 2018.laparoskopija,
2019.laparotomija,
2020.VI. IVF u KBC RI (Bemfola150, Brevactid), 1JS, ICSI oplodena i vracena 3.dan, prokrvarila prije bete, komplikacije nakon mj.dana upala zdjelice i ponovna laparaskopija
2021.X. IVF u Poliklinici IVF (Gonal 225+menopur 75, ovitrelle) 4JS, 2 oplodene i vracene 3.dan, beta 12dnt 61.5, 14dnt 29.6 😔
2022.IV. IVF u Poliklinici IVF (Rekovelle12+menopur150,brevactidx2) 4JS, 4 oplodene
Sortiraj odgovore
Najstariji