Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    02. Studeni 2021. 15:20

Rainbow_Hope

Amelie

principessa007

Nakon jučerašnjih tužnih vijesti baš sam s dodatnim grčem išla danas na prvi ultrazvuk.
    Srećom, sve je dobro prošlo. Vide se gestacijska i žumanjčana vrećica, čak i otkucaji srca.💜
    Sljedeći pregled je tek za 3 tjedna i do tada nastavljam s estofemima i utrogestanima.
    Takva je traka u Petrovoj da nisam stigla apsolutno ništa pitati.
    Cure kojima je potvrđena trudnoća, jesu vas odmah možda slali na neke pretrage mokraće ili krvi?
    Koju folnu pijete?

Sretno svima 🧿

Ja još uvijek nisam vadila krv jer me nitko nije slao🙈🙄 Privatno se pratim kod endokrinologa i za to sam jedino vadila hormone štitnjače jer imam blagu hipotireozu uz dodatno nalaze za hematologa jer uzimam heparin. Čekam pregled 9.11. privatno pa da me napokon malo detaljnije obrade.. jer u Petrovoj uvijek strka.. dali su mi zadnji put s 11.5 tjedana da popiškim trakicu..kad sam išla kući vidjela sam da i dalje stoji na onom stoliću tam. Valjda bi netko javio da je nekaj nenormalno pokazala.. a na pregledu je bilo sve ok.
    Ja sam utriće i estrofem uzimala do 12.og tjedna skoro. Sad sam free od njih napokon ali ne mogu reći da su mi izazivali neke nuspojave. Vidim da se neke cure žale na utriće.. kakve ste nuspojave imale?! Jer uzimala sam ih odmah nakon transfera kada nisam ni znala da sam trudna i nista posebno drugacije nisam osjećala..

Meni Utrići izazivaju promjene raspoloženja i depresiju, i to je sad stvarno potvrđeno jer sam ih uzimala i za produljenje lutealne faze. Cijeli postupak prođem opuštena, super raspoložena, nakon dva dana utrića plačem cijele dane, derem se na sve i sve mi je crno. Jadan mm 🤦

Huh.. a bude preživio😁🤭🤭 Bitan je konačni cilj! A dobro da si skužila od čega. Na kojoj dozi si bila? Ja sam uzimala 2x dnevno po 400mg.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Rainbow_Hope 🌈
    02. Studeni 2021. 15:44

Amelie

Rainbow_Hope

Amelie

principessa007

Nakon jučerašnjih tužnih vijesti baš sam s dodatnim grčem išla danas na prvi ultrazvuk.
    Srećom, sve je dobro prošlo. Vide se gestacijska i žumanjčana vrećica, čak i otkucaji srca.💜
    Sljedeći pregled je tek za 3 tjedna i do tada nastavljam s estofemima i utrogestanima.
    Cure kojima je potvrđena trudnoća, jesu vas odmah možda slali na neke pretrage mokraće ili krvi?
    Koju folnu pijete?

Sretno svima 🧿

Ja još uvijek nisam vadila krv jer me nitko nije slao🙈🙄 Privatno se pratim kod endokrinologa i za to sam jedino vadila hormone štitnjače jer imam blagu hipotireozu uz dodatno nalaze za hematologa jer uzimam heparin. Čekam pregled 9.11. privatno pa da me napokon malo detaljnije obrade.. jer u Petrovoj uvijek strka.. dali su mi zadnji put s 11.5 tjedana da popiškim trakicu..kad sam išla kući vidjela sam da i dalje stoji na onom stoliću tam. Valjda bi netko javio da je nekaj nenormalno pokazala.. a na pregledu je bilo sve ok.
    Ja sam utriće i estrofem uzimala do 12.og tjedna skoro. Sad sam free od njih napokon ali ne mogu reći da su mi izazivali neke nuspojave. Vidim da se neke cure žale na utriće.. kakve ste nuspojave imale?! Jer uzimala sam ih odmah nakon transfera kada nisam ni znala da sam trudna i nista posebno drugacije nisam osjećala..

Meni Utrići izazivaju promjene raspoloženja i depresiju, i to je sad stvarno potvrđeno jer sam ih uzimala i za produljenje lutealne faze. Cijeli postupak prođem opuštena, super raspoložena, nakon dva dana utrića plačem cijele dane, derem se na sve i sve mi je crno. Jadan mm 🤦

Huh.. a bude preživio😁🤭🤭 Bitan je konačni cilj! A dobro da si skužila od čega. Na kojoj dozi si bila? Ja sam uzimala 2x dnevno po 400mg.

Da, bilo je olakšanje kad sam otkrila da je od toga, prvi put sam mislila da sam pala u depresiju nakon pobačaja 🙈 
    Dobila sam 3* 200 mg. 

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    02. Studeni 2021. 15:46

Hvala vam svima, curke, baš mi puno znači vaša podrška ❤️🥰🌈

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

M_G💕
    02. Studeni 2021. 15:57

Rainbow pupoooooo 🤗🤗🤗
    Neka se cvrsto drzi i 🤞 za kojeg smrzlica!!

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

Amelie
    02. Studeni 2021. 16:05

Rainbow_Hope

Amelie

Rainbow_Hope

Amelie

principessa007

Koju folnu pijete?

Sretno svima 🧿

Da, bilo je olakšanje kad sam otkrila da je od toga, prvi put sam mislila da sam pala u depresiju nakon pobačaja 🙈
    Dobila sam 3* 200 mg.

Sretno, neka bude plus za par dana💪

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Garawa¤
    02. Studeni 2021. 16:12

Rainbow pupoooooo 🤞🤞❤❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

petra30
    02. Studeni 2021. 16:46

Principessa čestitam ti na divnim vijestima! I srceko se vec cuje! Ajme❤️❤️❤️❤️!
    Rainbow PUPO❤️! Želim ti najveci moguci plusic kroz par dana! A nek se nađe i koj smrzlic🍀❤️! Drzim placeve🤞!
    Moja beta je danas 22😏. Ipak nista od svega... Bude drugi puta🤞...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Marita_07
    02. Studeni 2021. 16:51

Prosla aspiracija sve okej,sutra cekam oplodnju.🙏🤞

Rainbow drzim fige da bude sve dobro!🍀🤞

Ribic stvarno je mali svijet,navijamo za tebe sutra!😁😘

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Kacusha
    02. Studeni 2021. 16:56

petra30

Principessa čestitam ti na divnim vijestima! I srceko se vec cuje! Ajme❤️❤️❤️❤️!
    Rainbow PUPO❤️! Želim ti najveci moguci plusic kroz par dana! A nek se nađe i koj smrzlic🍀❤️! Drzim placeve🤞!
    Moja beta je danas 22😏. Ipak nista od svega… Bude drugi puta🤞…

Bas mi je zao 💔 jel to onda biokemijska? 😔 Sve se bojim da i mene to ceka. 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• šesnica
    02. Studeni 2021. 16:58

Petra
    Baš mi je žao. Glavu gore i idemo još hrabrije naprijed ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.