Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    02. Studeni 2021. 19:12

Kacusha stvarno drzim palceve da sve bude super u petak ❤️🤞...
    Rainbow hvala ti❤️! Ma meni je bil prezadebljan, kolko sam skuzila🙈.
    Miss oprosti al ja sam se sad tak nasmijala (valjda od jada)... Nisi vidla doktoricu 7 mjeseci. Ne znas cemu estrofem, nema informacija 🙈. Sve mi je to tak poznato da se evo smijem. Oprosti i hvala ti❤️.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

⭐ Miss_Ivy ⭐
    02. Studeni 2021. 19:18

petra30

Kacushastvarno drzim palceve da sve bude super u petak ❤️🤞…
    Rainbow hvala ti❤️! Mameni je bil prezadebljan, kolko sam skuzila🙈.
    Miss oprosti al ja sam se sad tak nasmijala (valjda od jada)… Nisi vidla doktoricu 7 mjeseci. Ne znas cemu estrofem, nema informacija 🙈. Sve mi je to tak poznato da se evo smijem. Oprosti i hvala ti❤️.

Pa je.. Katastrofa.. Nemam nikakav pismeni trag da je netko rekao da to uzimam 😀 ak riknem, nitko ne bu kriv 🤣 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Leia3.0
    02. Studeni 2021. 19:19

Miss_Ivy estrofem se daje za zadebljanje endometrija. To je standardna terapija i daje se, koliko sam skuzila, po defaultu svima u stimuliranom FET-u, a vecinom se bez razmisljanja ide u stimulirani jer onda nema ovulacije i prati se samo debljina endometrija sto je lakse od prirodnog jer u prirodnom FET-u treba pratiti ovulaciju i pogoditi pravi trenutak (sto znaci vise uzv-a i vadenje krvi). Zato je na nama da se izborimo. Ja sam inzistirala na prirodnom iduci put nakon tog loseg iskustva s estrofemom (pokusali smo i s flasterima, no ista stvar). 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    02. Studeni 2021. 19:24

Tako sam i prije ove stimulacije na konzultacijama s doktorom inzistirala na freez all-u, obzirom da sam u proslom ET-u imala kasni OHSS. Malo je bilo otpora, ali sam dobila sto sam trazila. Jednostavno ne zelim ponavljati greske iz proslih postupaka. Svi mi s vremenom skuzimo sto nasem tijelu odgovara, a sto ne. Svi smo razliciti i standardne procedure ne odgovaraju svima. Nadam se da cu dobiti koji dobar smrzlic i ici mjesec kasnije u prirodni FET, jer kao sto ET nije za mene, tako nije ni stimulirani FET.

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Lita.1234
    02. Studeni 2021. 19:25

Cure nisam bas na forumu, preletim tu i tamo. Vidjela sam da je neka cura pitala za mene i za Alebica i pitanja, mislim Bajkica. Uglavnom nemam pitanja vise, oprosti nisam mislila da ce nekome trebati jer nitko nije pitao. Uglavnom, ali stvarno nemas brige, ja sa njim taj papir na kraju nisam ni pogledala, jer te on sa svojim pitanjima vodi kroz sve. I na kraju dodjete i do vise od onog sto zelis pitati. ❤️♥️ Odi mirna i opustena. 
    Malo me dotuklo ovo sa Mtbicom🖤
    Cure jedna info za sve, 20.9 bris pozitivan e coli-obila porast, idem nakon toga za par dana u fet.. i nakon sto mi je fet bio neuspjeli dobijem antibiotik. Uglavno nisam ga pila, gledala sam ga pet dana i citala da antibiotici itekako imaju ucinka na kvalitetu jajnih stanica i bacim ga u smece.  Pocela sam na tampon svaki dan stavljati kap cajevca (100 %et ulje cajevca iz bio and bia) i drzati ga tako sat vremena dnevno. Plus svako jutro 100%brusnica prah na taste. Bris od 20.10 NEGATIVAN. Bez antibiotika! Znaci moze se i u tako kratkom roku! Spremna za postupak♥️❤️  Nadam se da ce nekome pomoci, puse drage

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

petra30
    02. Studeni 2021. 19:26

⭐ Miss_Ivy ⭐

petra30

Kacushastvarno drzim palceve da sve bude super u petak ❤️🤞…
    Rainbow hvala ti❤️! Mameni je bil prezadebljan, kolko sam skuzila🙈.
    Miss oprosti al ja sam se sad tak nasmijala (valjda od jada)… Nisi vidla doktoricu 7 mjeseci. Ne znas cemu estrofem, nema informacija 🙈. Sve mi je to tak poznato da se evo smijem. Oprosti i hvala ti❤️.

Pa je.. Katastrofa.. Nemam nikakav pismeni trag da je netko rekao da to uzimam 😀 ak riknem, nitko ne bu kriv 🤣

Za deset si mi😂😂😂❤️! Ne bus riknula al da su šturi s informacijama, jesu😂.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Leia3.0
    02. Studeni 2021. 19:29

Coco24 u prirodnom ce ti vjerojatno izvaditi samo tu jednu jajnu stanicu koja nastane u tvom prirodnom ciklusu. Prednost je sto ne trujes tijelo hormonima, a ta stanica je prosla “prirodnu selekciju” pa su velike sanse da bude i kvalitetna. Naravno da ne bude za smrzavanje jer se jajnici nisu stimulirali za proizvodnju vise jajnih stanica. Druga prednost je sto se prirodni mogu vrtiti mjesec za mjesec jer ti se tijelo ne mora odmoriti od stimulacije. Nedostatak je sto se nekad zna dogoditi da ona pobjegne i da se fula pravi trenutak. Igra je zivaca ali je svakako bolje za tvoje tijelo. Sretno! 

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

⭐ Miss_Ivy ⭐
    02. Studeni 2021. 19:39

Leia hvala ti na objasnjenju, tako nesto sam i sama progooglala. Jedva čekam prvi uzv...
    Petra 🤣🤣😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Leia3.0
    02. Studeni 2021. 19:51

Coco24 neka me netko ispravi ako sam u krivu, no ako nema anestezije, mislim da nema razloga da se skidaju umjetni nokti. 

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    02. Studeni 2021. 19:54

Coco24

Leia3.0

Coco24u prirodnom ce ti vjerojatno izvaditi samo tu jednu jajnu stanicu koja nastane u tvom prirodnom ciklusu. Prednost je sto ne trujes tijelo hormonima, a ta stanica je prosla “prirodnu selekciju” pa su velike sanse da bude i kvalitetna. Naravno da ne bude za smrzavanje jer se jajnici nisu stimulirali za proizvodnju vise jajnih stanica. Druga prednost je sto se prirodni mogu vrtiti mjesec za mjesec jer ti se tijelo ne mora odmoriti od stimulacije. Nedostatak je sto se nekad zna dogoditi da ona pobjegne i da se fula pravi trenutak. Igra je zivaca ali je svakako bolje za tvoje tijelo. Sretno!

Hvala Vam, nadam se da neće pobjeći 🙈
    Imam još jedno možda glupo pitanje al nisam pitala jel moram skidati umjetne nokte kad ne idem pod anestezijom, ak treba da to odem odmah napraviti, a ne kad dođem u Zg da mi kažu da moram🙈🙈

Ako neces imati anesteziju ne trebas skidati lak ili gel.I za anesteziju je potrebno skinuti lak /gle SAMO SA JEDNOG NOKTA.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.