Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    11. Lipanj 2021. 14:06

Trecasreca

https://ibb.co/mz8XfVs
    Evo nas 🥰🥰🥰,veliki smo 2.4 cm,srce ljepo radi i sve je kako mora bit-kaze ginekologica 🙏🏽🙏🏽🥰🥰
    Dobila sam trudnicku knjizicu i sretna sam do neba 🥰💜
    1.7 imam nuhalnu,a sad naprijed grist nokte i zvakat prste 😂😂😂.Sretno svima-pusaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘 A da i trudna sam 9+1 💜💜💜

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

ma2013 👣
    11. Lipanj 2021. 14:09

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

ma2013 teško je reći koliko će ti se zadržati u organizmu. Ja sam pratila Ovitrelle u ETu i 12 dana je crta bila prisutna a neuspješno postupak… nažalost ne možeš znati. Evo i lindsay je pratila i njoj je bila 13 dana…
    A nekome izađe ta 7 .
    To je sve do organizma kada ju ispiški. Ako si ju primila na dan aspiracije i vratila blastice,možeš slobodno piškiti na 5-6dnt i dalje pratiti svaki dan što se događa sa crticom ali molim te da za praćenje koristiš jednake testove (najbolje Muller trakice no ako nemaš njih gdje kupiti onda bilo koji ali bitno da su jednaki -samo nemoj clearblue) ,sretno I veselim se gledanju crtica i praćenju 🥰❤

Hm, a da ja danas  napravim test i vidim dal je još ima? 😅
    Da, vratila sam blastice i mislila sam prvu pišnuti u pon na 6dnt pa da vidim kaj se događa. 😍
    Imam dva Muller testa (više ih nije bilo u Mulleru) i 4 dm testa, je to okej?
    Mislila sam Muller pišniti na 6 i 7 dnt a onda dalje dm-ove. 

Anči 💕
    11. Lipanj 2021. 14:10

Trecasreca

https://ibb.co/mz8XfVs
    Evo nas 🥰🥰🥰,veliki smo 2.4 cm,srce ljepo radi i sve je kako mora bit-kaze ginekologica 🙏🏽🙏🏽🥰🥰
    Dobila sam trudnicku knjizicu i sretna sam do neba 🥰💜
    1.7 imam nuhalnu,a sad naprijed grist nokte i zvakat prste 😂😂😂.Sretno svima-pusaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘 A da i trudna sam 9+1 💜💜💜

🥰🥰🥰🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Lipanj 2021. 14:18

ma2013 🌺🌺

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

ma2013 teško je reći koliko će ti se zadržati u organizmu. Ja sam pratila Ovitrelle u ETu i 12 dana je crta bila prisutna a neuspješno postupak… nažalost ne možeš znati. Evo i lindsay je pratila i njoj je bila 13 dana…
    A nekome izađe ta 7 .
    To je sve do organizma kada ju ispiški. Ako si ju primila na dan aspiracije i vratila blastice,možeš slobodno piškiti na 5-6dnt i dalje pratiti svaki dan što se događa sa crticom ali molim te da za praćenje koristiš jednake testove (najbolje Muller trakice no ako nemaš njih gdje kupiti onda bilo koji ali bitno da su jednaki -samo nemoj clearblue) ,sretno I veselim se gledanju crtica i praćenju 🥰❤

Hm, a da ja danas napravim test i vidim dal je još ima? 😅
    Da, vratila sam blastice i mislila sam prvu pišnuti u pon na 6dnt pa da vidim kaj se događa. 😍
    Imam dva Muller testa (više ih nije bilo u Mulleru) i 4 dm testa, je to okej?
    Mislila sam Muller pišniti na 6 i 7 dnt a onda dalje dm-ove.

Pišni pošto si 
    danas 4dnt pa još možeš vidjeti stanje štoperice ,pa ponoviš da vidiš stanje za 2 dana kada si 6dnt 🥰 onda ćeš znati konkretnije 🥳🥳 

endometrioza

• Josipab
    11. Lipanj 2021. 14:57

Women name, drago mi je sta je sve u redu, bebica je bas lipo kako treba 🥰
    Lorena, cestitam,prekrasna slika sa uzv-a! 🌹

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Tweety88🐞
    11. Lipanj 2021. 15:16

Women name super da je sve ok ❤
    Trecasreca 💕preeeekrasno 🥰🥰🥰🥰

💛🧡

• Ssanjas
    11. Lipanj 2021. 16:21

Trecasreca 🥰🥰
    ma2013 jesi i ti dobila 3dnt injekciju?meni je dao jer kao pomaze da implantacija bude uspjesnija 😊 pa cemo vidit

sanjass322@gmail.com

ma2013 👣
    11. Lipanj 2021. 16:42

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Trecasreca 🥰🥰
    ma2013jesi i ti dobila 3dnt injekciju?meni je dao jer kao pomaze da implantacija bude uspjesnija 😊 pa cemo vidit

Neee.
    Nisam dobila nikakvu injekciju. 🤷🏻‍♀️

• Josipab
    11. Lipanj 2021. 16:59

Cure,ja sad gledam svoju sličicu s uzv-a i pod gn (koliko sam skuzila to označava broj tjedana) pise 5,a pp menstruaciji i na nalazi pise embrio 6 tjedana. Ima li to kakve veze? Jao, vjv trazim problem gdje ga nema Al mene to sad muci 🤦🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Tea_0501
    11. Lipanj 2021. 17:04

ma2013 🌺🌺

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Trecasreca 🥰🥰
    ma2013jesi i ti dobila 3dnt injekciju?meni je dao jer kao pomaze da implantacija bude uspjesnija 😊 pa cemo vidit

Neee.
    Nisam dobila nikakvu injekciju. 🤷🏻‍♀️

Ja sam dobila tu injekciju odmah na dan transfera 🤔

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.