https://ibb.co/mz8XfVs
Evo nas 🥰🥰🥰,veliki smo 2.4 cm,srce ljepo radi i sve je kako mora bit-kaze ginekologica 🙏🏽🙏🏽🥰🥰
Dobila sam trudnicku knjizicu i sretna sam do neba 🥰💜
1.7 imam nuhalnu,a sad naprijed grist nokte i zvakat prste 😂😂😂.Sretno svima-pusaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘 A da i trudna sam 9+1 💜💜💜
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
ma2013 teško je reći koliko će ti se zadržati u organizmu. Ja sam pratila Ovitrelle u ETu i 12 dana je crta bila prisutna a neuspješno postupak… nažalost ne možeš znati. Evo i lindsay je pratila i njoj je bila 13 dana…
A nekome izađe ta 7 .
To je sve do organizma kada ju ispiški. Ako si ju primila na dan aspiracije i vratila blastice,možeš slobodno piškiti na 5-6dnt i dalje pratiti svaki dan što se događa sa crticom ali molim te da za praćenje koristiš jednake testove (najbolje Muller trakice no ako nemaš njih gdje kupiti onda bilo koji ali bitno da su jednaki -samo nemoj clearblue) ,sretno I veselim se gledanju crtica i praćenju 🥰❤
Hm, a da ja danas napravim test i vidim dal je još ima? 😅
Da, vratila sam blastice i mislila sam prvu pišnuti u pon na 6dnt pa da vidim kaj se događa. 😍
Imam dva Muller testa (više ih nije bilo u Mulleru) i 4 dm testa, je to okej?
Mislila sam Muller pišniti na 6 i 7 dnt a onda dalje dm-ove.
https://ibb.co/mz8XfVs
Evo nas 🥰🥰🥰,veliki smo 2.4 cm,srce ljepo radi i sve je kako mora bit-kaze ginekologica 🙏🏽🙏🏽🥰🥰
Dobila sam trudnicku knjizicu i sretna sam do neba 🥰💜
1.7 imam nuhalnu,a sad naprijed grist nokte i zvakat prste 😂😂😂.Sretno svima-pusaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘 A da i trudna sam 9+1 💜💜💜
🥰🥰🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
ma2013 teško je reći koliko će ti se zadržati u organizmu. Ja sam pratila Ovitrelle u ETu i 12 dana je crta bila prisutna a neuspješno postupak… nažalost ne možeš znati. Evo i lindsay je pratila i njoj je bila 13 dana…
A nekome izađe ta 7 .
To je sve do organizma kada ju ispiški. Ako si ju primila na dan aspiracije i vratila blastice,možeš slobodno piškiti na 5-6dnt i dalje pratiti svaki dan što se događa sa crticom ali molim te da za praćenje koristiš jednake testove (najbolje Muller trakice no ako nemaš njih gdje kupiti onda bilo koji ali bitno da su jednaki -samo nemoj clearblue) ,sretno I veselim se gledanju crtica i praćenju 🥰❤
Hm, a da ja danas napravim test i vidim dal je još ima? 😅
Da, vratila sam blastice i mislila sam prvu pišnuti u pon na 6dnt pa da vidim kaj se događa. 😍
Imam dva Muller testa (više ih nije bilo u Mulleru) i 4 dm testa, je to okej?
Mislila sam Muller pišniti na 6 i 7 dnt a onda dalje dm-ove.
Pišni pošto si
danas 4dnt pa još možeš vidjeti stanje štoperice ,pa ponoviš da vidiš stanje za 2 dana kada si 6dnt 🥰 onda ćeš znati konkretnije 🥳🥳
endometrioza
Women name, drago mi je sta je sve u redu, bebica je bas lipo kako treba 🥰
Lorena, cestitam,prekrasna slika sa uzv-a! 🌹
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Trecasreca 🥰🥰
ma2013 jesi i ti dobila 3dnt injekciju?meni je dao jer kao pomaze da implantacija bude uspjesnija 😊 pa cemo vidit
sanjass322@gmail.com
Trecasreca 🥰🥰
ma2013jesi i ti dobila 3dnt injekciju?meni je dao jer kao pomaze da implantacija bude uspjesnija 😊 pa cemo vidit
Neee.
Nisam dobila nikakvu injekciju. 🤷🏻♀️
Cure,ja sad gledam svoju sličicu s uzv-a i pod gn (koliko sam skuzila to označava broj tjedana) pise 5,a pp menstruaciji i na nalazi pise embrio 6 tjedana. Ima li to kakve veze? Jao, vjv trazim problem gdje ga nema Al mene to sad muci 🤦🏻♀️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Trecasreca 🥰🥰
ma2013jesi i ti dobila 3dnt injekciju?meni je dao jer kao pomaze da implantacija bude uspjesnija 😊 pa cemo vidit
Neee.
Nisam dobila nikakvu injekciju. 🤷🏻♀️
Ja sam dobila tu injekciju odmah na dan transfera 🤔
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji