Tesko je pohvatat..ima dosta i novih cura i novih trudnica…i ja imam osjecaj da pola toga nisam pohvatala..fali nasa MTB ona to sve drzi pod kintrolom
Ja mislim da si se ti super snašla. 😉 Go on girl! 😉
A MTB fali, ali žena ima zasluženi godišnji. 😉
Pa znas sta i ja mislim da kolko tolko uspijevam sve polovit. Al tesko je..pogotovo jer radim 9 sati svaki dan pa onda kad je strka na poslu nekad ne stignem ni uc na forum...zato ako koga preskocim nadam se da ne zamjeraju...MTB je i vise nego na zasluzenom odmoru..ali ja vjerujem da ce se ona vratit s nekim brutalnim planom ❤️🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobar dan ženske.🧡
Jutros sam dobila laganu crticu na testu. 💞
9ti dan od transfera. Beta je u utorak. Držite fige ☺
Pusa svima.
🤞🤞🤞
Di je slikica? :)
Nema slike, od sriće sam se pogubila hahaha
Sretno svima u vikendu koji slijedi i čestitke svima na lijepim vijestima.
Cure, koje ste PUPO, kako se osjećate? Ja sam 4dpt i osjećam se napuhnuto. Nekad se ta napuhnutost smanji, nekad se pojača. Opet malo jajnici boluckaju. Malo jedan pa malo drugi. Propadanja i grčenja u maternici danas nemam. Temperaturu i sve "divnoće" od Utrogestana i dalje imamČesto(!) idem na wc - both jobs.
Hej. Kao da si moje simptome napisala. Suosjećam s tobom. Ja sam 6 dpt (trodnevni).
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Womenname Supeeer! Jos malo 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sretno svima u vikendu koji slijedi i čestitke svima na lijepim vijestima.
Cure, koje ste PUPO, kako se osjećate? Ja sam 4dpt i osjećam se napuhnuto. Nekad se ta napuhnutost smanji, nekad se pojača. Opet malo jajnici boluckaju. Malo jedan pa malo drugi. Propadanja i grčenja u maternici danas nemam. Temperaturu i sve "divnoće" od Utrogestana i dalje imamČesto(!) idem na wc - both jobs.
Ja danas nemam nikakvih bolova.
Al mislim da mi hormoni luduju, imam takvu želju za kghm, keksom 😅
Mene je jutros u 5 sati probudila bol u stomaku, u maternici, kao pred menstruaciju, ali se sva sreća brzo smirilo. Na momente me uhvati lagana bol ali ne kao što je jutros. Inače je sve ostalo u redu. Jedino što ne mogu uopće jest slatko, samo mi organizam traži zdravu hranu ima 2 dana, toliko da nekad samu sebe iznenadim jer sam veliki ljubitelj slatkog… A trenutno mi se baš ništa od toga ne jede.
Meni je za sad sve ok. Isto me na momente zna uhvatit lagana bol, al nista previse.
Ja se bas moram kontrolirat da ne jedem slatko koje inace obozavam. Jel koja ima onaj popis sta se smije, a sta ne smije jest?
26.4. 7+1 ❤️
https://ibb.co/mz8XfVs
Evo nas 🥰🥰🥰,veliki smo 2.4 cm,srce ljepo radi i sve je kako mora bit-kaze ginekologica 🙏🏽🙏🏽🥰🥰
Dobila sam trudnicku knjizicu i sretna sam do neba 🥰💜
1.7 imam nuhalnu,a sad naprijed grist nokte i zvakat prste 😂😂😂.Sretno svima-pusaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘 A da i trudna sam 9+1 💜💜💜
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Nisam napisala da je moje sunce pomicalo rucice 💞💞💞💞💞💞💞💞
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/mz8XfVs
Evo nas 🥰🥰🥰,veliki smo 2.4 cm,srce ljepo radi i sve je kako mora bit-kaze ginekologica 🙏🏽🙏🏽🥰🥰
Dobila sam trudnicku knjizicu i sretna sam do neba 🥰💜
1.7 imam nuhalnu,a sad naprijed grist nokte i zvakat prste 😂😂😂.Sretno svima-pusaaaa 😘😘😘😘😘😘😘😘 A da i trudna sam 9+1 💜💜💜
❤🥰❤❤❤❤❤
endometrioza
Obavila i ja ultrazvuk, al drugacije prirode.. 😌Vidjela sam na ekranu na lijevom jajniku 3 folikule.. Desni nisam uspjela škicnut.. A ni papir na kojem sve piše nisam nažalost vidjela, uzela ga sestra
😔.. Imam treci ultrazvuk u ponedjeljak.. Nadam se da ću onda saznat kad kreće štoperica..
Danas sam imala prilike razgovarat s biologicom, pa mi je ona rekla da su podjednake šanse i za Et i za Fet. Kaj vi mislite o tome?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
ma2013 teško je reći koliko će ti se zadržati u organizmu. Ja sam pratila Ovitrelle u ETu i 12 dana je crta bila prisutna a neuspješno postupak... nažalost ne možeš znati. Evo i lindsay je pratila i njoj je bila 13 dana...
A nekome izađe ta 7 .
To je sve do organizma kada ju ispiški. Ako si ju primila na dan aspiracije i vratila blastice,možeš slobodno piškiti na 5-6dnt i dalje pratiti svaki dan što se događa sa crticom ali molim te da za praćenje koristiš jednake testove (najbolje Muller trakice no ako nemaš njih gdje kupiti onda bilo koji ali bitno da su jednaki -samo nemoj clearblue) ,sretno I veselim se gledanju crtica i praćenju 🥰❤
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji