Dobro jutro cure, sretno svima danas 🤞🏻🥰
Lorena ajme predobro, čestitam ❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutro svima, op op sve vise blizanaca 😍😍🎊🎊
Cedtitam svima 😊
Vm drzim fige da nam se sta prije pridruzos na trudnice 🙏🙏🍀
Anchy inace MTB je stavljala cure na trudnice tek nakon pozitivnih otkucaja srca cisto da izbjegne biokemijske i to micanje i stavljanje s liste 🤗
Nadja bas mi je zao, to deluje kao blighted ovum, ali sacekaj jos malo. Ja sam imala slicnu situaciju. Na 6 i na 7 nedelja se nista nije videlo osim GV, ali ja sam, cak uz podrsku moje ginekoloskinje, odlucila da sacekam jos skoro dve nedelje pre nego sto sam se odlucila na kiretazu. Jednostavno nisam bila spremna da odustanem dok nije bilo apsolutno jasno da se plod ne razvija. Ne zelim da ti dajem laznu nadu, zaista deluje kao blighted ovum, ali nema razloga da se zuri, posebno zato sto je prirodna trudnoca. Ja samu 10 nedelji na kraju isla na kiretazu. Radi se u opstoj anesteziji, zaspis, probudis se i nista ne osetis. Svakako sacekaj bar jos jedan ultrazvuk pre nego sto doneses odluku. Vrlim te mnogo i budi snazna
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Pozdrav svima, nisam pisala neko vrijeme, ali pratim vas i navijam. Drago mi je vidjeti da je u zadnje vrijeme puno lijepih vijestia za one manje dobre vijesti drzim fige za sto skoriji uspjeh.
Meni ce prvi pregled biti sljedeci tjedan, do tad sam na iglama i svasta prolazi glavom... Jos me ko za vraga neki dan dok sam setala Jarunom pokupio frajer na biciklu, u punoj se brzini zaletio, nekako straga/bocno je naletio, uzas. Od soka sam se jedva snasla, pa bila sam na pjesackoj stazi gdje ne ocekujes da se netko manijakalno zaleti... Rukom primila guvernal i u padu se zaokretala da ne udarim u trbuh, skljokala sam se na bok preko bicikla. Lijeva strana mi u masnicama ful. Da ne spominjem koliko mi sad tek panika kad idem na wc, strahovanja da ne prokrvarim, no zasad je sve okej. Eto, nikad mira...
Nadja zao mi je, budi strpljiva i jaka do sljedeceg pregleda. Ako ipak bude potrebno, ima grupa Spontani pobacaj, meni je jako pomogla dok sam prolazila kroz to. Necu ovdje sve detalje, no ukratko srce je nazalost s 9 tt prestalo kucati i u mom slucaju je bio medikamentozni prekid t. Razlicita je praksa po bolnicama, ja sam bila u Vin. i sve sam to prolazila doma, kod njih samo na kontrole isla. Dobijes tablete, od prve vecinom nista, od druge ture krene i prvi dan vecina izadje, krvarila sam neka 2 i pol tjedna, prva m dosla nakon 36 dana i onda sam se spremala za fet... Za vakuumsku kiretazu sam cula dobra iskustva.
Drzi se, saljem ti power Veliki hug svima!
Lorena Cestitke! Mislim da sam cak u startu rekla (ili mozda samo pomislila, tko ce znati) da su blizanci jer si imala duplo vecu betu na isti dan ❤️😀
Da, da, jesi 😂😂 Hvala😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Jutro svima, op op sve vise blizanaca 😍😍🎊🎊
Cedtitam svima 😊
Vm drzim fige da nam se sta prije pridruzos na trudnice 🙏🙏🍀
Anchy inace MTB je stavljala cure na trudnice tek nakon pozitivnih otkucaja srca cisto da izbjegne biokemijske i to micanje i stavljanje s liste 🤗
Mislim da i jesu na popisu samo one koje su javile dobre vijesti s uzv.. ☺️ kad je tebi ponovno pregled ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Marta82-11.6 beta
Trecasreca-8tt, 11.6. UZV
*.Women_name.*- 39tt it's a girl!!!, 11.6. pregled
Jutro cure i sretno 🥰
Sretno, curkeee 🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Clarissa protrnila sam samo dok sam citala😞 super je sto nema krvarenja, to bi bilo odmah da nesto nije kako treba, a i bebci su nam zadticeni unutra bolje nego mi mislimo😊 cuvaj se🍀
Lorena ajmee😍 cestitam🤗
Skoljka ja sam skroz smetnika cestitat na tvom plusicu🤦♀️ Sretno do kraja😍
MilaSt ne javljas se nikako.. nadam se da je sve ok🍀
Anchy za Sanjich upisi pored da nosi curicu, a Lala deckica😊 kad budes iducu listu stavljala🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure, sretno vam danas!
Marta žao mi je za negativne testice.. Samo hrabro dalje
Clarissa ma uzas! Trebala si mu zbušiti gume! Ma strasno! Drago mi je da je sve ok!
Cesto se sjetim naše MTB, baš fali na forumu. Nadam se da si ok, ako čitaš.. ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji