Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    27. Listopad 2021. 18:31

eloise

hej cure,
    prije svega cestitam svima na prelijepim vijestima i drzim fige onima u postupku ❤️
    ja sam obavila pregled danas i necemo ici u postupak, vec na operaciju… kaze doktorica da je operacija neizbjezna i nema smisla ivf, jer, kao sto sam se i bojala, radi se o dubokoj zdjelicnoj endometriozi… tu su prisutni i cvorovi i mali miom pa moramo to sve rijesiti prije postupka… obzirom da je amh dobar, nema smisla prije operacije radit kriopohranu

Neka operacije prodje odlicno i onda u nove pobjede❤️❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

M_G💕
    27. Listopad 2021. 18:42

eloise

hej cure,
    prije svega cestitam svima na prelijepim vijestima i drzim fige onima u postupku ❤️
    ja sam obavila pregled danas i necemo ici u postupak, vec na operaciju… kaze doktorica da je operacija neizbjezna i nema smisla ivf, jer, kao sto sam se i bojala, radi se o dubokoj zdjelicnoj endometriozi… tu su prisutni i cvorovi i mali miom pa moramo to sve rijesiti prije postupka… obzirom da je amh dobar, nema smisla prije operacije radit kriopohranu

Samo hrabro! Neka operacija bude uspjesna pa da i IVF prode sve u redu.
    Kod koje si doktorice?

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

M_G💕
    27. Listopad 2021. 18:44

Kachusa nemam iskustva s betama, al mislim da su cure navele bas dosta primjera iz kojih vidimo da nema pravila. Saljem ti veliki zagrljaj i strpljivo do iduce bete 🤗🤞

IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

• kokolo28
    27. Listopad 2021. 18:55

hvala cure... ma bit ce to ok, to je put koji moram proci da bi konacno dobili svoju mrvicu 😊
    M_G kod dr Karadze sam u Petrovoj, simpaticna doktorica, svida mi se 😊
    Vidim da si i ti tamo, kod koga si ti? 

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

elle 🙋‍♀️
    27. Listopad 2021. 19:07

Tweety88🐞

Cestitam na svim pozitivnim betama, neka nastavi u to tonu :)
    Elle pa cestitam na princezi, dobre vijesti su uvijek dobrodosle 💗. Netko bebu osjeti jace i cesce, neko slabije i rijede. Jos je rano, neki ju ni ne osjete do oko 22. tt tako da ne brini 😉💪🏻.
    Tina pravi komad bebe, uzivaj 🤩❤
    Kacusha i Joka 🤞🏻🍀
    Tiki ma preslatka ti je Doris 💗🥰
    Leoni super da je sve ok 🤗

Hvala ti, ma tak si i ja mislim da je to sve ok ali naravno ne bi ja bila ja da ne panicarim oko necega.😊

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

zg123
    27. Listopad 2021. 19:44

Pozdrav cure, idem sada 1. put u MPO postupak- IVF. S obzirom da sam promijenila nedavno posao, možete li mi napisati kako teče sve? 2. dan trebam doći po injekcije i tada idem vaditi krv? Nakon toga od 6/7 dana počinju folikulometrije i svakih koliko dana trebam ići? Kada bude aspiracija, anesteziolog, vraćanje zametaka? Idem u Petrovu i hvala na pomoći :)

• willy
    27. Listopad 2021. 20:45

Svim curama koje su rodile i imaju pozitivne bete čestitam od srca, zaredao se bas lijepi niz🙂🤗
    Redovito vas čitam, najčešće u večernjim satima kad beba već polako spava.
    Ne bi htjela preokupirati forum svojim postovima, ali trebala bi malu pomoć od Nikitte (nadam se da ce vidjeti post).
    Nedavno je više cura pisalo o endometriozi (u koju se bas ne razumijem) pa je Nikitta napisala svoja iskustva i spomenula dva doktora (Barišića i Čorića).
    Trebala bi Nikittin savjet kome se obratiti za pomoć (ovo pitam za sebi blisku osobu koja ne prati forum).
    Ako Nikitta vidi ovaj post, mogu ostaviti svoj broj moba za kontakt.
    Hvala i sretno svima! 🤗💪

M_G💕
    27. Listopad 2021. 21:32

eloise

hvala cure… ma bit ce to ok, to je put koji moram proci da bi konacno dobili svoju mrvicu 😊
    M_G kod dr Karadze sam u Petrovoj, simpaticna doktorica, svida mi se 😊
    Vidim da si i ti tamo, kod koga si ti?

Ja sam kod Pavicic, al cini mi se da mi je dr Karadza radila aspiraciju i transfer, nije bilo moje dr. Nije uopce govorila tak da nisam mogla dobit neki dojam, ali vjerujem da je dobra 😊

• Josipab
    27. Listopad 2021. 21:40

Maslačak, E bas ti fala,zahvaljujući tvojoj info sam najavila dolazak svog dragog na pregled i napokon ce vidit bebicu na 4d pregledu 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

M_G💕
    27. Listopad 2021. 21:43

zg123

Pozdrav cure, idem sada 1. put u MPO postupak- IVF. S obzirom da sam promijenila nedavno posao, možete li mi napisati kako teče sve? 2. dan trebam doći po injekcije i tada idem vaditi krv? Nakon toga od 6/7 dana počinju folikulometrije i svakih koliko dana trebam ići? Kada bude aspiracija, anesteziolog, vraćanje zametaka? Idem u Petrovu i hvala na pomoći :)

Dobrodošla! 🤗
    I ja sam u Petrovoj ☺️
    Na dan menstruacije sam se javila sestrama na IVF odjelu i dogovorile smo kad da dođem po injekcije...to je bilo 2.dan. 6.dan mi je bio zakazan prvi UZV nakon kojeg sam išla vadit krv ..i nakon svakog idućeg su me slali dolje u podrum na vađenje krvi i sestrama u IVF sobu za slučaj da mi je trebalo još injekcija ili je dr nešto promijenila. To bi nekad bilo brže, nekad baš i ne jer je gužva stalno. Jedan od tih dana sam obavila i EKG...ja sam 15.dan ciklusa imala zakazanu aspiraciju, stigla sam u 7.30 i išla doma u 11.00.
    Pitaj sve što te još zanima 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.