Anci dobro smo i ja i ona. Meni se javili problemi sa simfizom, pa nekad sam "ogranicena" u kretanju. Ali i dalje sam aktivna koliko mogu 😅 Ogtt uredan, cerviks preko 4cm, zatvorena...
Beba je odlicno, pre par dana je bila oko 900grama, i dalje je glavom na dole (nadam se da ce ostati tako).
Nisam se javljala, puno je novih, pa nisam ni pratila od pocetka sve, i osecam se kao uljez kad udjem i citam 🙈 takodje mi nekako manjak vremena, iako sam kuci non stop 🤦🏻♀️
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Maslačak, je u cita sam,nisam znala da postoji ta mogucnost u covid potvrdu 😄
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Još od jučer nakon 1 💉 mi je onako nelagoda u stomaku, i laaagana bol, i naravno mala modrica. Pijem puno tekućine (kefir, voda, juhe, limun, iso sport sam kupila još prije 2-3 tjedna), šetnja.
A danas moram 2x 💉, koliko je ostalo iz prošle + nova 🙈😭
U petak imam 2.uzv, a prije njega ću izvaditi krv kks...
E sad, kad idem kod anesteziologa? Jel se treba naručiti ili samo dođem budući da imam internu uputnicu? 🤔🤔🤔
U utorak će mi biti 3.uzv
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Još od jučer nakon 1 💉 mi je onako nelagoda u stomaku, i laaagana bol, i naravno mala modrica. Pijem puno tekućine (kefir, voda, juhe, limun, iso sport sam kupila još prije 2-3 tjedna), šetnja.
U petak imam 2.uzv, a prije njega ću izvaditi krv kks…
E sad, kad idem kod anesteziologa? Jel se treba naručiti ili samo dođem budući da imam internu uputnicu? 🤔🤔🤔
Ja sam samo dosla sa internom uputnicom bez narucivanja ali sam cekala red jedno 2 i pol sata 🙄
👩 31 god. - nalazi svi uredni
🧔 33 god. - asthenozoospermia
KBC Osijek
10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
12.2021. IVF - klomifen
01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Sve bude to ok :) Ja sam baš danas komentirala da sam nekako slabo napuhnuta i ne osjetim baš jajnike pa su me par sati nakon toga počeli rasturati 😂 Ali meni su vjerojatno danas zadnje dvije 💉💉 i onda sutra štoperica. I inače sam stalno dobro hidrirana, sad se samo dodatno natačem ciklom.
Za anesteziologa ne znam, mislim da ću ja dobiti samo analgeziju 🤷
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cure, zna li koja s koliko se već može čuti srce? Sutra sam 6+5 i idemo na prvi uzv pa se nadam da ćemo možda čuti i srceko Al ne znam jel rano za to 🤷♀️
Ja sam bila 6+2 na prvom uzv i kucalo je srceko. 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Oni će ti reć kad da odes kod anesteziologa, ne trebas se naručivat, ali vjerovatno ćeš ić u utorak...kod kojeg si ti ono doktora?
Idi si u pon izvadit krv jer ti to treba za anesteziologa...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Sorry tek sad vidim da ides u petak vadit krv 🤦🏽♀️ to ti je onda to..on će ti na uzv isprintat nalaz krvi i reć ti da odes kod anesteziologa...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Tiki Preslatka je 😍
Kacusha Vadi svakako opet za dva dana. Ja sam imala et jednog trodnevnog i prva mi bila 160, a dva kasnije 540 , a imala sam blighted ovum. A covjek bi rekao brutalni rast u dva dana. A neke curke imale nepravilna duplanjq, betu 20 i sl. pa je sve ok. Korak po korak, jos jedna beta, pa uzv….
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Ja sam samo dosla sa internom uputnicom bez narucivanja ali sam cekala red jedno 2 i pol sata 🙄
Hvala ti, onda ću tako i ja pokušati u petak.
Ionako čekam 1-2h na uzv, pa taman cijelo prijepodne 😏
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji