Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leoni
    27. Listopad 2021. 15:38

Anci dobro smo i ja i ona. Meni se javili problemi sa simfizom, pa nekad sam "ogranicena" u kretanju. Ali i dalje sam aktivna koliko mogu 😅 Ogtt uredan, cerviks preko 4cm, zatvorena...
    Beba je odlicno, pre par dana je bila oko 900grama, i dalje je glavom na dole (nadam se da ce ostati tako). 

Nisam se javljala, puno je novih, pa nisam ni pratila od pocetka sve, i osecam se kao uljez kad udjem i citam 🙈  takodje mi nekako manjak vremena, iako sam kuci non stop 🤦🏻‍♀️ 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Josipab
    27. Listopad 2021. 15:42

Maslačak, je u cita sam,nisam znala da postoji ta mogucnost u covid potvrdu 😄

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Anemona
    27. Listopad 2021. 15:44

Rainbow i Anči, hvala 🙂
    Još od jučer nakon 1 💉 mi je onako nelagoda u stomaku, i laaagana bol, i naravno mala modrica. Pijem puno tekućine (kefir, voda, juhe, limun, iso sport sam kupila još prije 2-3 tjedna), šetnja.
    A danas moram 2x 💉, koliko je ostalo iz prošle + nova 🙈😭
    U petak imam 2.uzv, a prije njega ću izvaditi krv kks...
    E sad, kad idem kod anesteziologa? Jel se treba naručiti ili samo dođem budući da imam internu uputnicu? 🤔🤔🤔
    U utorak će mi biti 3.uzv

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• mayra
    27. Listopad 2021. 15:58

Anemona

Rainbow i Anči, hvala 🙂
    Još od jučer nakon 1 💉 mi je onako nelagoda u stomaku, i laaagana bol, i naravno mala modrica. Pijem puno tekućine (kefir, voda, juhe, limun, iso sport sam kupila još prije 2-3 tjedna), šetnja.
    U petak imam 2.uzv, a prije njega ću izvaditi krv kks…
    E sad, kad idem kod anesteziologa? Jel se treba naručiti ili samo dođem budući da imam internu uputnicu? 🤔🤔🤔

Ja sam samo dosla sa internom uputnicom bez narucivanja ali sam cekala red jedno 2 i pol sata 🙄

👩 31 god. - nalazi svi uredni
    🧔 33 god. - asthenozoospermia
    KBC Osijek
    10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
    11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
    12.2021. IVF - klomifen
    01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏

Rainbow_Hope 🌈
    27. Listopad 2021. 16:23

Anemona

Rainbow i Anči, hvala 🙂

Sve bude to ok :) Ja sam baš danas komentirala da sam nekako slabo napuhnuta i ne osjetim baš jajnike pa su me par sati nakon toga počeli rasturati 😂 Ali meni su vjerojatno danas zadnje dvije 💉💉 i onda sutra štoperica. I inače sam stalno dobro hidrirana, sad se samo dodatno natačem ciklom.
    Za anesteziologa ne znam, mislim da ću ja dobiti samo analgeziju 🤷

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

elle 🙋‍♀️
    27. Listopad 2021. 16:31

Hrabrica

Cure, zna li koja s koliko se već može čuti srce? Sutra sam 6+5 i idemo na prvi uzv pa se nadam da ćemo možda čuti i srceko Al ne znam jel rano za to 🤷‍♀️

Ja sam bila 6+2 na prvom uzv i kucalo je srceko. 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Anči 💕
    27. Listopad 2021. 16:34

Anemona

Rainbow i Anči, hvala 🙂

Oni će ti reć kad da odes kod anesteziologa, ne trebas se naručivat, ali vjerovatno ćeš ić u utorak...kod kojeg si ti ono doktora? 
    Idi si u pon izvadit krv jer ti to treba za anesteziologa...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    27. Listopad 2021. 16:35

Anemona

Rainbow i Anči, hvala 🙂

Sorry tek sad vidim da ides u petak vadit krv 🤦🏽‍♀️ to ti je onda to..on će ti na uzv isprintat nalaz krvi i reć ti da odes kod anesteziologa...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• ribic
    27. Listopad 2021. 17:03

Tiki Preslatka je 😍

Kacusha Vadi svakako opet za dva dana. Ja sam imala et jednog trodnevnog i prva mi bila 160, a dva kasnije 540 , a imala sam blighted ovum. A covjek bi rekao brutalni rast u dva dana. A neke curke imale nepravilna duplanjq, betu 20 i sl. pa je sve ok. Korak po korak, jos jedna beta, pa uzv….

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Anemona
    27. Listopad 2021. 17:05

mayra

Anemona

Rainbow i Anči, hvala 🙂

Ja sam samo dosla sa internom uputnicom bez narucivanja ali sam cekala red jedno 2 i pol sata 🙄

Hvala ti, onda ću tako i ja pokušati u petak.
    Ionako čekam 1-2h na uzv, pa taman cijelo prijepodne 😏

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.