Eto i mene :) krenula sam jucer u postupak. 3 dan ciklusa i gonal 300. 7 folikula, guramo ih do kraja ali 3 su sporijeg rasta.. uglavnom za sada samo gonal do petka a onda dalje.. Moram vam reci da mi je ovaj doktor osvjezenje. Promjena za 360..
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Još od jučer nakon 1 💉 mi je onako nelagoda u stomaku, i laaagana bol, i naravno mala modrica. Pijem puno tekućine (kefir, voda, juhe, limun, iso sport sam kupila još prije 2-3 tjedna), šetnja.
A danas moram 2x 💉, koliko je ostalo iz prošle + nova 🙈😭
U petak imam 2.uzv, a prije njega ću izvaditi krv kks…
E sad, kad idem kod anesteziologa? Jel se treba naručiti ili samo dođem budući da imam internu uputnicu? 🤔🤔🤔
U utorak će mi biti 3.uzv
Sve bude to ok :) Ja sam baš danas komentirala da sam nekako slabo napuhnuta i ne osjetim baš jajnike pa su me par sati nakon toga počeli rasturati 😂 Ali meni su vjerojatno danas zadnje dvije 💉💉 i onda sutra štoperica. I inače sam stalno dobro hidrirana, sad se samo dodatno natačem ciklom.
Za anesteziologa ne znam, mislim da ću ja dobiti samo analgeziju 🤷
Što manje simptoma, to bolje 😁 ne znam jel smijemo uzeti nešto za bolove, ako su baš jaki? Mene je prijepodne rasturala glava (ali i inače me boli, bez obzira na ove 💉), pa sam popila brufen.
Super za tebe, držim fige za dalje 🤞🙏
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Još od jučer nakon 1 💉 mi je onako nelagoda u stomaku, i laaagana bol, i naravno mala modrica. Pijem puno tekućine (kefir, voda, juhe, limun, iso sport sam kupila još prije 2-3 tjedna), šetnja.
E sad, kad idem kod anesteziologa? Jel se treba naručiti ili samo dođem budući da imam internu uputnicu? 🤔🤔🤔
Oni će ti reć kad da odes kod anesteziologa, ne trebas se naručivat, ali vjerovatno ćeš ić u utorak…kod kojeg si ti ono doktora?
Idi si u pon izvadit krv jer ti to treba za anesteziologa…
Ma ionako idem izvaditi krv u petak ujutro, pa uzv, tako da ću otići pitati kod anesteziologa.
Ja sam kod dr.A, ali ovaj petak na uzv će biti prof 🙈
Nisam sigurna jel se u ponedjeljak radi, ipak je blagdan 🤷
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Sorry tek sad vidim da ides u petak vadit krv 🤦🏽♀️ to ti je onda to..on će ti na uzv isprintat nalaz krvi i reć ti da odes kod anesteziologa…
Hvala ti 😘
I ja čitam jednu po jednu objavu 😂
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Čestitke za dobre bete 🎉🎉🎉
I jedna prekrasna curica, zaboravila sam čija je 😍😇
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Rainbow i Anči, hvala 🙂
Sve bude to ok :) Ja sam baš danas komentirala da sam nekako slabo napuhnuta i ne osjetim baš jajnike pa su me par sati nakon toga počeli rasturati 😂 Ali meni su vjerojatno danas zadnje dvije 💉💉 i onda sutra štoperica. I inače sam stalno dobro hidrirana, sad se samo dodatno natačem ciklom.
Za anesteziologa ne znam, mislim da ću ja dobiti samo analgeziju 🤷
Što manje simptoma, to bolje 😁 ne znam jel smijemo uzeti nešto za bolove, ako su baš jaki? Mene je prijepodne rasturala glava (ali i inače me boli, bez obzira na ove 💉), pa sam popila brufen.
Super za tebe, držim fige za dalje 🤞🙏
Mene je isto prva tri dana rasturala glava, pripisala sam to i južini prošli tjedan, sad me onako bolucka, ali nije strašno, mislim da treba par dana da se organizam navikne, samo hrabro 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Tiki Preslatka je 😍
KacushaVadi svakako opet za dva dana. Ja sam imala et jednog trodnevnog i prva mi bila 160, a dva kasnije 540 , a imala sam blighted ovum. A covjek bi rekao brutalni rast u dva dana. A neke curke imale nepravilna duplanjq, betu 20 i sl. pa je sve ok. Korak po korak, jos jedna beta, pa uzv….
Kachusa, potpisujem, i meni su se kod missed ab. savršeno duplale bete, ali baš školski pa nije ispalo dobro, ništa to ne mora značiti 🤞
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cestitam na svim pozitivnim betama, neka nastavi u to tonu :)
Elle pa cestitam na princezi, dobre vijesti su uvijek dobrodosle 💗. Netko bebu osjeti jace i cesce, neko slabije i rijede. Jos je rano, neki ju ni ne osjete do oko 22. tt tako da ne brini 😉💪🏻.
Tina pravi komad bebe, uzivaj 🤩❤
Kacusha i Joka 🤞🏻🍀
Tiki ma preslatka ti je Doris 💗🥰
Leoni super da je sve ok 🤗
💛🧡
Cure hvala na utjehama ❤️ RebekaB sretno u novom postupku 🥰🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
hej cure,
prije svega cestitam svima na prelijepim vijestima i drzim fige onima u postupku ❤️
ja sam obavila pregled danas i necemo ici u postupak, vec na operaciju... kaze doktorica da je operacija neizbjezna i nema smisla ivf, jer, kao sto sam se i bojala, radi se o dubokoj zdjelicnoj endometriozi... tu su prisutni i cvorovi i mali miom pa moramo to sve rijesiti prije postupka... obzirom da je amh dobar, nema smisla prije operacije radit kriopohranu
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji