Cure kako su vama izgledale mestruacije tj pms nakon neuspiješnog postupka…trebala bi danas dobit al evo od simptoma imam samo blage grčeve..inače me sise bole i po tj dana prije sad ništa..jel moguće da će se krenut samo bez ikakve najave 🙄🥴
Anči ja sam ti nakom neuspjesne potpomognute dobila mengu 4 dana ranije i to bez ikakvih simptoma.
Inace imam uzasno bolne, ponekad znam popiti i do 5 brufena, a ovu nisam ni osjetila...
Cure kako su vama izgledale mestruacije tj pms nakon neuspiješnog postupka…trebala bi danas dobit al evo od simptoma imam samo blage grčeve..inače me sise bole i po tj dana prije sad ništa..jel moguće da će se krenut samo bez ikakve najave 🙄🥴
Meni su menge izgledale isto i dolazile na vrijeme, nije mi se ništa bilo poremetilo, ali to je kod svakog različito. 🤷
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Anci meni su ti isto izgledale normalno. 27i dan sam dobila nakon onog pokusaja u 6om mj. Al to je sve od osobe do osobe. 🤞
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Pozdrav curice. Prošli pon mi je vraćen trodnevni embrij, znači sutra je 7dnt. Rekla sam da necu piskiti na testiće, al mi crv neda mira. Kolko najranije ste piskile u slucaju vracenog trodnevnog embrija? Menstruaciju bi po rasporedu morala dobiti u petak.
Ako imaš neku bas osjetljivi možeš i sutra pa hvatat sjene..ako imas neki obični onda bi ti tek 9dnt mogo bacat nešto…
Hvala ti! Imam onaj rani clearblue, al mozda bolje da si ne radim taj stres.
👨 39 👩38
👨oligoasthenozoospermia
👩 AMH 8, ostalo uredno
8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0
Draga Anchy ❤️nas dvi smo super,debljam se i sirim i sad sam prava trudnica 😆😆
Citam vas redovno,pratim, navijam za svaku od vas…
Nadam se da cete muz i ti brzo ozdraviti,sta god vas je uvatilo-gadno vas je sredilo 🤕
Navijam za nase pupice (Joka,Vuky, i ostale)
Drage cure,sretno sa svim pretragama i traženjima boljih doktora,pristupa i klinika
Nazalost,covik ocito vecinu toga mora sam u zivotu pa tako i u ovoj sferi.
Pozdrav nasim dragim mamama,nadam se da ste dobro i da si bebice zdrave i vesele Tiki,Miss,Pami,Malotele 🤗
Pozdravim mojim dragim Meto i MTB i Magnolia trudnicama ❤️
Cuvajte mi se 🥰
Cuvaj se i sretno do kraja ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hvala cure 🤗
Da imamo neku drugu dijagnozu već bi se ponadala i piškila test 😂😂 prošli mjesec smo pošteno odradili sve zaostatke hahahha 🙈😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure u IVF poliklinici - koliko je bolna histeroskopija? Ako ne ide jel daju nesto (lokalnu ili slicno)? 👀
Ja sam popila brufen prije i normabel, tako su mi i savjetovali. Nije bilo bolno, više nelagodno. Meni kao neka jaka menga, onako pritisak jak, ali stvarno kratko traje (barem meni je) tako da nije problem. A sad jel daju nešto ako zatražiš stvarno ne znam, nisam se bila raspitivala.
Hvala! Ma meni je sve puno oziljaka na cerviksu zato i radimo jer su punkcije a posebno transferi bili dugotrajni i uzasno bolni (35- 45min) pa me malo trta🙈
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Anči ❤️😘
Sretno svima i puno pozitivnih beta zelim!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Dobro jutro cure, evo samo da pozdravim ekipu koja me se sjeća i da javim trenutno stanje! Imala sam ET u pon, 18.10. Jednog trodnevnog osmostanicnog embrija! Dobili smo samo jednu stanicu, los rezultat nakon dosta stimulacije, ali eto, desi se svasta! Mm je bio divan i sa savršenim spermiogramom pa su ga svi ishvalili… pouzdajem se sad u to … u petak cemo betu, do tad u biti nema ni smisla raditi testove …. Milion terapije imam, a osjecam se ok… vecinom ko da nije nista ni bilo, osim bolnih cica malo i povremeno probadanja i trbuhu!
Povremeno procitam sto se tu desava, ali u biti sam se dosta maknula od svega i probala zivjeti zivot malo dalhe od mpo … sad kako sam opet u tome me stalno vuce tu vama… ipak ste najveca podrska ❤️
Drzim fige 🤞🤞🤞❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
1🐧
Pozdrav curice. Prošli pon mi je vraćen trodnevni embrij, znači sutra je 7dnt. Rekla sam da necu piskiti na testiće, al mi crv neda mira. Kolko najranije ste piskile u slucaju vracenog trodnevnog embrija? Menstruaciju bi po rasporedu morala dobiti u petak.
Ako imaš neku bas osjetljivi možeš i sutra pa hvatat sjene..ako imas neki obični onda bi ti tek 9dnt mogo bacat nešto…
Hvala ti! Imam onaj rani clearblue, al mozda bolje da si ne radim taj stres.
Meni je na 7 dan bila lagano vidljiva crtica, ali ja sam imala blastice.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙