Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    24. Listopad 2021. 19:21

GPgirl

Cure u IVF poliklinici - koliko je bolna histeroskopija? Ako ne ide jel daju nesto (lokalnu ili slicno)? 👀

Ja sam popila brufen prije i normabel, tako su mi i savjetovali. Nije bilo bolno, više nelagodno. Meni kao neka jaka menga, onako pritisak jak, ali stvarno kratko traje (barem meni je) tako da nije problem. A sad jel daju nešto ako zatražiš stvarno ne znam, nisam se bila raspitivala. 

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• iva-li13
    24. Listopad 2021. 19:32

Anči 💕

Cure kako su vama izgledale mestruacije tj pms nakon neuspiješnog postupka…trebala bi danas dobit al evo od simptoma imam samo blage grčeve..inače me sise bole i po tj dana prije sad ništa..jel moguće da će se krenut samo bez ikakve najave 🙄🥴

Anči ja sam ti nakom neuspjesne potpomognute dobila mengu 4 dana ranije i to bez ikakvih simptoma.
    Inace imam uzasno bolne, ponekad znam popiti i do 5 brufena, a ovu nisam ni osjetila...

Arnoldica
    24. Listopad 2021. 19:34

Anči 💕

Cure kako su vama izgledale mestruacije tj pms nakon neuspiješnog postupka…trebala bi danas dobit al evo od simptoma imam samo blage grčeve..inače me sise bole i po tj dana prije sad ništa..jel moguće da će se krenut samo bez ikakve najave 🙄🥴

Meni su menge izgledale isto i dolazile na vrijeme, nije mi se ništa bilo poremetilo, ali to je kod svakog različito. 🤷

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Joka95
    24. Listopad 2021. 19:41

Anci meni su ti isto izgledale normalno. 27i dan sam dobila nakon onog pokusaja u 6om mj. Al to je sve od osobe do osobe. 🤞

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• Bajkica
    24. Listopad 2021. 19:48

Anči 💕

Bajkica

Pozdrav curice. Prošli pon mi je vraćen trodnevni embrij, znači sutra je 7dnt. Rekla sam da necu piskiti na testiće, al mi crv neda mira. Kolko najranije ste piskile u slucaju vracenog trodnevnog embrija? Menstruaciju bi po rasporedu morala dobiti u petak.

Ako imaš neku bas osjetljivi možeš i sutra pa hvatat sjene..ako imas neki obični onda bi ti tek 9dnt mogo bacat nešto…

Hvala ti! Imam onaj rani clearblue, al mozda bolje da si ne radim taj stres.

👨 39 👩38
    👨oligoasthenozoospermia
    👩 AMH 8, ostalo uredno
    8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
    02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
    03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
    06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
    10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0

🌸TiKiDi🌸
    24. Listopad 2021. 19:52

Josipab

Draga Anchy ❤️nas dvi smo super,debljam se i sirim i sad sam prava trudnica 😆😆
    Citam vas redovno,pratim, navijam za svaku od vas…
    Nadam se da cete muz i ti brzo ozdraviti,sta god vas je uvatilo-gadno vas je sredilo 🤕
    Navijam za nase pupice (Joka,Vuky, i ostale)
    Drage cure,sretno sa svim pretragama i traženjima boljih doktora,pristupa i klinika
    Nazalost,covik ocito vecinu toga mora sam u zivotu pa tako i u ovoj sferi.
    Pozdrav nasim dragim mamama,nadam se da ste dobro i da si bebice zdrave i vesele Tiki,Miss,Pami,Malotele 🤗
    Pozdravim mojim dragim Meto i MTB i Magnolia trudnicama ❤️
    Cuvajte mi se 🥰

Cuvaj se i sretno do kraja ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Anči 💕
    24. Listopad 2021. 19:53

Hvala cure 🤗 
    Da imamo neku drugu dijagnozu već bi se ponadala i piškila test 😂😂 prošli mjesec smo pošteno odradili sve zaostatke hahahha 🙈😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

GPgirl
    24. Listopad 2021. 19:55

Arnoldica

GPgirl

Cure u IVF poliklinici - koliko je bolna histeroskopija? Ako ne ide jel daju nesto (lokalnu ili slicno)? 👀

Ja sam popila brufen prije i normabel, tako su mi i savjetovali. Nije bilo bolno, više nelagodno. Meni kao neka jaka menga, onako pritisak jak, ali stvarno kratko traje (barem meni je) tako da nije problem. A sad jel daju nešto ako zatražiš stvarno ne znam, nisam se bila raspitivala.

Hvala! Ma meni je sve puno oziljaka na cerviksu zato i radimo jer su punkcije a posebno transferi bili dugotrajni i uzasno bolni (35- 45min) pa me malo trta🙈

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

🌸TiKiDi🌸
    24. Listopad 2021. 19:55

Anči ❤️😘

Sretno svima i puno pozitivnih beta zelim! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

🌸TiKiDi🌸
    24. Listopad 2021. 19:57

vuky

Dobro jutro cure, evo samo da pozdravim ekipu koja me se sjeća i da javim trenutno stanje! Imala sam ET u pon, 18.10. Jednog trodnevnog osmostanicnog embrija! Dobili smo samo jednu stanicu, los rezultat nakon dosta stimulacije, ali eto, desi se svasta! Mm je bio divan i sa savršenim spermiogramom pa su ga svi ishvalili… pouzdajem se sad u to … u petak cemo betu, do tad u biti nema ni smisla raditi testove …. Milion terapije imam, a osjecam se ok… vecinom ko da nije nista ni bilo, osim bolnih cica malo i povremeno probadanja i trbuhu!
    Povremeno procitam sto se tu desava, ali u biti sam se dosta maknula od svega i probala zivjeti zivot malo dalhe od mpo … sad kako sam opet u tome me stalno vuce tu vama… ipak ste najveca podrska ❤️

Drzim fige 🤞🤞🤞❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani