Cure kako su vama izgledale mestruacije tj pms nakon neuspiješnog postupka…trebala bi danas dobit al evo od simptoma imam samo blage grčeve..inače me sise bole i po tj dana prije sad ništa..jel moguće da će se krenut samo bez ikakve najave 🙄🥴
Meni se skroooz promijenilo od postupka. Bolnije i skraćeno. Također mi se i ovulacija promijenila, bolno za popi*diti 🤭🤷♀️ 🤣
Cure u IVF poliklinici - koliko je bolna histeroskopija? Ako ne ide jel daju nesto (lokalnu ili slicno)? 👀
Ja sam popila brufen prije i normabel, tako su mi i savjetovali. Nije bilo bolno, više nelagodno. Meni kao neka jaka menga, onako pritisak jak, ali stvarno kratko traje (barem meni je) tako da nije problem. A sad jel daju nešto ako zatražiš stvarno ne znam, nisam se bila raspitivala.
Hvala! Ma meni je sve puno oziljaka na cerviksu zato i radimo jer su punkcije a posebno transferi bili dugotrajni i uzasno bolni (35- 45min) pa me malo trta🙈
Ma proci ce ti sve ok! Glavno da si što opuštenija tamo, ja sam bila malo zgrčena u početku pa čim sam se opustila mi je bio i manji pritisak.
Konzultiraj se s njima s obzirom na to pa jel ti treba nešto jače pa da se pripremiš ☺️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Vuky PUPICE sretno 🤞🤞🥰🍀🥰
Bajkica samo ces ko luda trazit crtu po testu🙈 radije pricekaj 10dnt barem
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Vukysretno!🍀🍀
Ruska1986ti se nisi seksala tokom trudnoće ako se ne varam? Jel to bilo svojevoljno ili ti je doktor tako rekao? 🌺 Meni je zabranjen, iz više razloga… Ali imam par pitanja za iskusnije🙈
Noup 😂 prva tri mjeseca mi je Simunic rekel ni slucajno, kasnije sam smjela al ja nisam mogla 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure kako su vama izgledale mestruacije tj pms nakon neuspiješnog postupka…trebala bi danas dobit al evo od simptoma imam samo blage grčeve..inače me sise bole i po tj dana prije sad ništa..jel moguće da će se krenut samo bez ikakve najave 🙄🥴
Meni je sad krenula 2.menga nakon spontanog. Totalno bez najave (inace sam danima znala da dolazi) i bez imalo bolova😁
Potpisujem da dolazi bez najave ako će bit bez bolova 😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Miss_Ivy i Joka hvala na pitanju, isto je..samo nemamo vise temperaturu..i dalje kašljemo i osjećam se koda me tenk pregazio 🥴 pijemo antibiotike, krkamo se čajem i pijemo max flu..valjd ce brzo proć ide mi na zivce kad sam sva nikakva 🤧
Ma2013 nadam se da ce bit sve ok 🤞🍀
Sanjass nam se još nije javila? 🤔 Očekujem i nju da bane s nekim dobrim vjestima 🥰
Sunny ❤️
Asli❤️
Maslačak ❤️
Ruska sad ti gledam trakicu i ne vjerujem da Kate več ima 6 mj 😱 saljem zagrljaj ❤️
Bajo, Nadalica, Miss, Pami, Tiki, Teja, Malotele ❤️ šaljem zagrljaj ❤️
Sanjich, Meto, Magnolia, Manemoj curke još malo 🤭🥰
Mattan, Rina, Lorena, Pmak, Sunflower,Senisummer, JosipaB, Nikolina, Twetty, Tess nadam se curke da ste dobro i da je sve ok kod vas ❤️🥰
Mah, mah i svim ostalim curkama koje nisam spomenula 🤗
Da, moja ti, vrijeme leeeeeetiiiii 😊mah mah od Kate
https://ibb.co/kXR7WKj
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Miss_Ivy i Joka hvala na pitanju, isto je..samo nemamo vise temperaturu..i dalje kašljemo i osjećam se koda me tenk pregazio 🥴 pijemo antibiotike, krkamo se čajem i pijemo max flu..valjd ce brzo proć ide mi na zivce kad sam sva nikakva 🤧
Ma2013 nadam se da ce bit sve ok 🤞🍀
Sanjass nam se još nije javila? 🤔 Očekujem i nju da bane s nekim dobrim vjestima 🥰
Sunny ❤️
Asli❤️
Maslačak ❤️
Ruska sad ti gledam trakicu i ne vjerujem da Kate več ima 6 mj 😱 saljem zagrljaj ❤️
Bajo, Nadalica, Miss, Pami, Tiki, Teja, Malotele ❤️ šaljem zagrljaj ❤️
Sanjich, Meto, Magnolia, Manemoj curke još malo 🤭🥰
Mattan, Rina, Lorena, Pmak, Sunflower,Senisummer, JosipaB, Nikolina, Twetty, Tess nadam se curke da ste dobro i da je sve ok kod vas ❤️🥰
Mah, mah i svim ostalim curkama koje nisam spomenula 🤗
Da, moja ti, vrijeme leeeeeetiiiii 😊mah mah od Kate
https://ibb.co/kXR7WKj
Jao med medini 🥰😍 kakva kosicaaa ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy meni je prva bila tako blaga, bez ikakvih najava i bolova, ali druga je zato bila dosta jača, bolnija i obilnija nego inače. Još sam negdje pročitala da zna druga biti malo jača, ali nije svima isto naravno 😊
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Anchy meni je prva bila tako blaga, bez ikakvih najava i bolova, ali druga je zato bila dosta jača, bolnija i obilnija nego inače. Još sam negdje pročitala da zna druga biti malo jača, ali nije svima isto naravno 😊
Meni je prva, znači odma poslje negativne bete, bila koma..i jaka i bolna i svasta nesto..i trajala je sve skupa 8 dana 🥴
Sad mi je bas cudno jer eto nikakvih znakova da dolazi...pa reko čisto da znam dal da se pripremim da bi mogla ipak doć ili će krenut znakovi 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anči, poslije pada bete bila je obilna ful. Sljedeća dva mjeseca em mi je puno kasnila, em je bila bolna i obilnaaaaaaa!
Sad zadnja dva mjeseca je konačno došla u normalu, ne kasni, bolovi su još tu al sad u granicama normale i količina je normalna! 😅
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji