Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    24. Listopad 2021. 10:08

Dobro jutro cure, evo samo da pozdravim ekipu koja me se sjeća i da javim trenutno stanje! Imala sam ET u pon, 18.10. Jednog trodnevnog osmostanicnog embrija! Dobili smo samo jednu stanicu, los rezultat nakon dosta stimulacije, ali eto, desi se svasta! Mm je bio divan i sa savršenim spermiogramom pa su ga svi ishvalili… pouzdajem se sad u to … u petak cemo betu, do tad u biti nema ni smisla raditi testove …. Milion terapije imam, a osjecam se ok… vecinom ko da nije nista ni bilo, osim bolnih cica malo i povremeno probadanja i trbuhu! 
    Povremeno procitam sto se tu desava, ali u biti sam se dosta maknula od svega i probala zivjeti zivot malo dalhe od mpo … sad kako sam opet u tome me stalno vuce tu vama… ipak ste najveca podrska ❤️

Anči 💕
    24. Listopad 2021. 10:15

vuky

Dobro jutro cure, evo samo da pozdravim ekipu koja me se sjeća i da javim trenutno stanje! Imala sam ET u pon, 18.10. Jednog trodnevnog osmostanicnog embrija! Dobili smo samo jednu stanicu, los rezultat nakon dosta stimulacije, ali eto, desi se svasta! Mm je bio divan i sa savršenim spermiogramom pa su ga svi ishvalili… pouzdajem se sad u to … u petak cemo betu, do tad u biti nema ni smisla raditi testove …. Milion terapije imam, a osjecam se ok… vecinom ko da nije nista ni bilo, osim bolnih cica malo i povremeno probadanja i trbuhu!
    Povremeno procitam sto se tu desava, ali u biti sam se dosta maknula od svega i probala zivjeti zivot malo dalhe od mpo … sad kako sam opet u tome me stalno vuce tu vama… ipak ste najveca podrska ❤️

Pozdrav 🤗 ljepo te vidjeti..nadam se da ce ti ovaj postupak bit uspiješan i beta velika 🤞🍀

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

vuky
    24. Listopad 2021. 10:18

Anči hvala … 🥰 a biti ce sto bude ali sada PUPO 🌸

ma2013 👣
    24. Listopad 2021. 10:32

vuky

PUPO. 🥰
    Neka bude dalje sve dobro. 😊
    Javi nam betu. 🤞🤞😊❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Kacusha
    24. Listopad 2021. 10:36

vuky

Vuky nadam se da je embrij borac na mamu i da ostaje s njom ❤️🍀🦾

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

vuky
    24. Listopad 2021. 10:39

ma2013 javim ako budem imala sto dobro javiti ☺️❤️ Inace se vec spremam u glavi za novi pokusaj … valjda se tako cuvam… 😎

• šesnica
    24. Listopad 2021. 11:00

vuky

ma2013 javim ako budem imala sto dobro javiti ☺️❤️ Inace se vec spremam u glavi za novi pokusaj … valjda se tako cuvam… 😎

Sretno ti, držim fige i samo pozitivaa❤

Arnoldica
    24. Listopad 2021. 11:04

VM, M_G,Vuky sretno 🤞💓 
    Jutro i sretno svima danas 💪☺️

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Rita2101
    24. Listopad 2021. 11:12

Ej, ma ja sam u svom filmu.. napisati cu vam sve, dajte mi vremena.. pisam skoro dva puta na dan.. ne znam jel od straha ili da sto vise uzivam u pozitivnim testovima.. nisu tamne crte ali su tu od 6 dnt.. sutra idem vaditi krv.. nekakvi me strah pere da nije biokemijska… crte nisu tamnije.. kao da su stalno iste .. pa me valjda pere paranoja..od simptoma.. grudi su mi napete kao puska, tu i tamo osjecam maternicu.. ne znam to ni opisati.. zapravo kao pms.. slicno tome.. javim se.. hvala vam na podrsci! Samo te razumiju oni koji kroz to prolaze, nitko drugi… sretno svima! Bog nam pomogao! 

👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
    👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
    FET - beta 0
    2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
    1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
    FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
    FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
    3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
    Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao

• ribic
    24. Listopad 2021. 11:24

Vuky Pupo❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.