Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mayra
    23. Listopad 2021. 11:29

Joka95

mayra

Hvala Joka95 :)
    Jel moguce da mi se iduci mjesec cista ponovo vrati ako budem pila klomifen?
    Stomak me je stalno zigao i probadao, sto mi se nikada ne desava. Znaci da je cista uzrok.
    Ovo me je bas pogodilo jako, nadam se skorom uspjehu jer je ovo previse emotivno :(

Klomifen ti potice ovulaciju,tako da je ta cista vjv nastala zbog rasta zutog tijela. Nije iskljuceno niti itko to moze znati. One puknu obicno sa menstruacijom i nikad ne znas oce li ponovno nastati. Potrudi se opustiti. Ja sam bila na 1 ivfu prazna,3 folikula nijedne jajne stanice, 2 ivf obe se oplodile i sad 3ivf isto. Nemoj odustajat. Sve mi ode placemo,smijemo se. Podrska smo jedna drugoj. Ne znam sta koristis od dodataka. Ja sam primjetila da otkad uzimam dvitamin sprej da mi se poboljsala situacija s
    jajnim stanicama i svaki put se obe oplode. 😊

Uzimam multivitamine i folnu. Nista posebno zapravo, samo ono sto mi je dokt rekao. Jel ima nesto sto bi mi preporucila da uzimam? 
    Nova sam u ovome pa i nisam toliko upucena kao vi. 

👩 31 god. - nalazi svi uredni
    🧔 33 god. - asthenozoospermia
    KBC Osijek
    10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
    11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
    12.2021. IVF - klomifen
    01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏

Joka95
    23. Listopad 2021. 11:37

mayra

Joka95

mayra

Hvala Joka95 :)
    Jel moguce da mi se iduci mjesec cista ponovo vrati ako budem pila klomifen?
    Stomak me je stalno zigao i probadao, sto mi se nikada ne desava. Znaci da je cista uzrok.
    Ovo me je bas pogodilo jako, nadam se skorom uspjehu jer je ovo previse emotivno :(

Klomifen ti potice ovulaciju,tako da je ta cista vjv nastala zbog rasta zutog tijela. Nije iskljuceno niti itko to moze znati. One puknu obicno sa menstruacijom i nikad ne znas oce li ponovno nastati. Potrudi se opustiti. Ja sam bila na 1 ivfu prazna,3 folikula nijedne jajne stanice, 2 ivf obe se oplodile i sad 3ivf isto. Nemoj odustajat. Sve mi ode placemo,smijemo se. Podrska smo jedna drugoj. Ne znam sta koristis od dodataka. Ja sam primjetila da otkad uzimam dvitamin sprej da mi se poboljsala situacija s
    jajnim stanicama i svaki put se obe oplode. 😊

Uzimam multivitamine i folnu. Nista posebno zapravo, samo ono sto mi je dokt rekao. Jel ima nesto sto bi mi preporucila da uzimam?
    Nova sam u ovome pa i nisam toliko upucena kao vi.

Imas na prvim stranicama sve o dodacima koji su potrebni i to. Ja sam prvi put uzimala isto tako samo to i onda sam malo vise proucavala i studirala ovo sve. Pogotovo naucila od cura ovdje. Ja npr koristim prije postupka prenatal vit, aktivnu folnu plus, vit d u spreju,ubiquinol q10 ,magnezij direkt i msm da je to to. Al najbolje ces sama vidjeti sta ti najvise treba iz postupka u postupak. Nazalost rijekto tko uspije iz orve. 
    Napisi malo o sebi u potpisu  kao i ostatak nas 😊😊

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

petra30
    23. Listopad 2021. 11:58

Čestitam pupicama i curkama sa super testicima! Bravo! Bravo! ❤️❤️❤️❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

petra30
    23. Listopad 2021. 12:09

Žene imam pitanje. Isprike na eksplicitnosti🙈. Jutros sam pišnula testic, na stranu to kaj je potpuni snjesko bijelic🥴, zanima me jel su to "plivali" u tom prvom urinu utrici?🙈 Ako me kuzite🙈. Mislim znam da mi vec danima,da oprostite, izlaze na sve rupe, pa se nadam da nije neka upala(nemam takvih simptoma). 

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

Asli 🌱
    23. Listopad 2021. 12:19

petra30

Žene imam pitanje. Isprike na eksplicitnosti🙈. Jutros sam pišnula testic, na stranu to kaj je potpuni snjesko bijelic🥴, zanima me jel su to "plivali" u tom prvom urinu utrici?🙈 Ako me kuzite🙈. Mislim znam da mi vec danima,da oprostite, izlaze na sve rupe, pa se nadam da nije neka upala(nemam takvih simptoma).

Žao mi je zbog snješka 😑
    To su utrići, da 😁 Normalno da izlaze pa i prilikom mokrenja ih može urin povući. Bez brige, pogotovo ako nemaš drugih simptoma 😊

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

petra30
    23. Listopad 2021. 12:30

Asli 🌼

petra30

Žao mi je zbog snješka 😑
    To su utrići, da 😁 Normalno da izlaze pa i prilikom mokrenja ih može urin povući. Bez brige, pogotovo ako nemaš drugih simptoma 😊

Hvala ti❤️... Pretpostavila sam ali da ipak provjerim🙈.

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

Anči 💕
    23. Listopad 2021. 12:48

VM

Anči 💕

Marimare kako je prošao uzv danaas?
    VM i M_G kakvo je stanje kod vas cure?

Pozdrav, meni je danas bio ET. Od 4 folikula na kraju su punktirali 3js, danas mi transferirali samo 1 embrij i to valjda dvodnevni (punkcija 21.10.) Kazu da su ostale dve stale sa razvijanjem 😒. Nije mi nesto ovaj ciklus, najlosiji je do sad. Molim se sad za srecu i da se desi čudo s tim jednim embrijom 😇❤🤞.
    Moram procitati puno stranica unazad ali naravno cestitke svim trudnicama i zelim srecu svim PUPO-icama 🤞

Nek se čvrsto uhvati za mamu i ne pušta 🥰🍀🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    23. Listopad 2021. 12:52

M_G nek se čvrsto uhvate i ne puštaju 🍀🥰
    Hrabrica bit će to sve uredu 🥰
    Arnoldica ipak si nestrpljiva 🤭
    Joka jel stalo 🥴

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Joka95
    23. Listopad 2021. 12:56

Anci samo jednom se pojavilo isto ko i prethodna dva dana. Tako da vise nista ndma. Joooooj,bas sam bila opustena sad me ovo samo preplasilo. Isplakala sam se ko blesava jutros. I sad kad sam utrice stavljala nista. Sve isto ko i inace. Sve se nadam da je implantacijsko. Al vidit cemo. Izdrzat cu jos koji dan za test. Bojim se da ne bude lazan zbog brevactida 🥴 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Marita_07
    23. Listopad 2021. 13:02

Drage cure,

Krenula sam s pikanjem 4 amp.Menopir 75 i.e.,i nocas se probudila u nekom strahu,valovi vrucine,mucnina,nesanica,drhtavica,jedva sam zaspala opet.Danas bi samo plakala,i bezvoljna sam.Doktor je reko da nastavljamo s terapijom,ako bude opet da ga nazovem.
    Njegova pretpostavka je stres,jer sam inace jako osjetljiva i emotivna a sada pogotovo kad krecem opet u postupak.

Ima li netko slicnih iskustava?

Drzim fige svima.😘

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.