Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    23. Listopad 2021. 13:02

Joka95

Anci samo jednom se pojavilo isto ko i prethodna dva dana. Tako da vise nista ndma. Joooooj,bas sam bila opustena sad me ovo samo preplasilo. Isplakala sam se ko blesava jutros. I sad kad sam utrice stavljala nista. Sve isto ko i inace. Sve se nadam da je implantacijsko. Al vidit cemo. Izdrzat cu jos koji dan za test. Bojim se da ne bude lazan zbog brevactida 🥴

Jooj nadam se da je implatacijsko...drzim fige i mislim na tebe 🤞❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    23. Listopad 2021. 13:06

petra30

Žene imam pitanje. Isprike na eksplicitnosti🙈. Jutros sam pišnula testic, na stranu to kaj je potpuni snjesko bijelic🥴, zanima me jel su to "plivali" u tom prvom urinu utrici?🙈 Ako me kuzite🙈. Mislim znam da mi vec danima,da oprostite, izlaze na sve rupe, pa se nadam da nije neka upala(nemam takvih simptoma).

Zao mi je zbog testica 😏
    I meni su plivali kad sam piškila u čašu 😂 a onda sam gledala bilo je i inače kad sam isla piškit 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    23. Listopad 2021. 13:24

VM, M_G, cure sretno vam! Nek se cvrsto prime!!
    Petra žao mi je zbog snješka.... 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Rainbow_Hope 🌈
    23. Listopad 2021. 13:34

Rita_55

Drage cure,

Krenula sam s pikanjem 4 amp.Menopir 75 i.e.,i nocas se probudila u nekom strahu,valovi vrucine,mucnina,nesanica,drhtavica,jedva sam zaspala opet.Danas bi samo plakala,i bezvoljna sam.Doktor je reko da nastavljamo s terapijom,ako bude opet da ga nazovem.
    Njegova pretpostavka je stres,jer sam inace jako osjetljiva i emotivna a sada pogotovo kad krecem opet u postupak.

Ima li netko slicnih iskustava?

Drzim fige svima.😘

Koji ti je dan pikanja?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Marita_07
    23. Listopad 2021. 13:54

Rainbow_Hope

Rita_55

Drage cure,

Krenula sam s pikanjem 4 amp.Menopir 75 i.e.,i nocas se probudila u nekom strahu,valovi vrucine,mucnina,nesanica,drhtavica,jedva sam zaspala opet.Danas bi samo plakala,i bezvoljna sam.Doktor je reko da nastavljamo s terapijom,ako bude opet da ga nazovem.
    Njegova pretpostavka je stres,jer sam inace jako osjetljiva i emotivna a sada pogotovo kad krecem opet u postupak.

Drzim fige svima.😘

Koji ti je dan pikanja?

Rainbow_Hope prvi dan pikanja,inace sam se pikala Menopurima ali s 1 amp.,sada je dr pojaco jer mali broj js dobivamo.

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Kacusha
    23. Listopad 2021. 13:55

VM i MG sretno objema, da se embici fino uhvate ❤️🌈🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Rainbow_Hope 🌈
    23. Listopad 2021. 14:00

Rita_55

Rainbow_Hope

Rita_55

Drage cure,

Drzim fige svima.😘

Koji ti je dan pikanja?

Rainbow_Hope prvi dan pikanja,inace sam se pikala Menopurima ali s 1 amp.,sada je dr pojaco jer mali broj js dobivamo.

Meni su ti iste takve nuspojave takve bile od kontraceptiva, a menopuri mi izazivaju glavobolje više. Ali pretpostavljam da je sve to moguće, sve su to hormoni.
    Mene je baš zabrinulo da su mi danas nakon 3 injekcije vodeći folikuli samo 8mm, a dr nije baš bio pričljiv, nadam se da je to ok 🤷

4/21 Missed ab
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔

Marita_07
    23. Listopad 2021. 14:07

Rainbow_Hope

Rita_55

Rainbow_Hope

Rita_55

Drage cure,

Drzim fige svima.😘

Koji ti je dan pikanja?

Meni su ti iste takve nuspojave takve bile od kontraceptiva, a menopuri mi izazivaju glavobolje više. Ali pretpostavljam da je sve to moguće, sve su to hormoni.
    Mene je baš zabrinulo da su mi danas nakon 3 injekcije vodeći folikuli samo 8mm, a dr nije baš bio pričljiv, nadam se da je to ok 🤷

Sigurna sam da je to sve od hormona,moram nekako biti jaka.Oko mene svi imaju bebe bez problema,i tesko me mogu razumjeti sto prolazim.Nisu ni one krive naravno,ali eto tesko mi je.Mi dobijemo cca 3 folikula ok velicine,ali samo 1 js oplodenu.Narast ce folikuli jos,ne brini se.🧡
    U kojoj si ti poliklinici?

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Rainbow_Hope 🌈
    23. Listopad 2021. 14:30

Rita_55

Rainbow_Hope

Rita_55

Rainbow_Hope

Rita_55

Drage cure,

Drzim fige svima.😘

Koji ti je dan pikanja?

Sigurna sam da je to sve od hormona,moram nekako biti jaka.Oko mene svi imaju bebe bez problema,i tesko me mogu razumjeti sto prolazim.Nisu ni one krive naravno,ali eto tesko mi je.Mi dobijemo cca 3 folikula ok velicine,ali samo 1 js oplodenu.Narast ce folikuli jos,ne brini se.🧡
    U kojoj si ti poliklinici?

Ja sam u b+. Ti? Ja nisam nikome ni govorila da idemo jer ništa ne kuže pa me samo iznerviraju komentarima 🙈
    A kužim te skroz s hormonima, mene isto psihički unište, posebno utrogestani pa se već sad pripremam na to, oni me baš bace u depru...
    Nadam se da će narasti, prošli put sam imala samo 3 antralca i u tom ciklusu prije postupka ostala spontano trudna, tako da mi je sad 12 antralaca bilo šok. Danas ih je dr od tih 12 nabrojao 10, ali su jako sitni, vodeći su 8 mm. I endometrij je tanak pa sam navalila na ananas, ciklu (svježu i sok). Prvi mi je put pa ne znam kojom brzinom trebaju rasti, znam samo otprilike kako mi je u prirodnom ciklusu...

4/21 Missed ab
    11/2024 FET 💔

petra30
    23. Listopad 2021. 14:36

Anči, Miss_Ivy hvala vam cure❤️. Biti ce drugi puta, kaj je tu je 🙃...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.