https://ibb.co/v37xf85
Cure ne znam kako ovo izgleda 11dnt? U pon beta i jos malo kidanje zivaca 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Bole me grudi, leđa i stalan osjecaj kao da cu dobiti. 🤦♀️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Arnoldica, čestitke na beti!!! 🥳🥳🥳🥳
Lita, baš za poluditi s tim dr. 🤯🤯 Nisam povezala, gdje imaš e coli, u urinu ili??
Elois, nadam se sa nemaš koronu. 🤞🤞
Avocado, sad sam i ja zabrinuta. Ja nemam dijagnosticiranu autoimunu, ali moja sestra ima. Tako da bih i ja trebala provjeriti to, ali ne znam hoće li mi dr dati uputnicu.
I pitanje, od prekjučer me peče dolje izvana, jučer zvala svoju gin i preko tel mi pustila samo vagisan. Danas je malo bolje, što znači da imam gljivice?? 😔 Smijem li u postupak u 11. Mj i trebam li ponoviti bris ili nešto? Moja gin će reći da ne treba ništa, vjerojatno. 🙄 Kao što nije trebao ni pregled jučer. 🤦
Meni moj dr opce prakse sad nije htio dat uputnicu da ponovim ana nego me poslao reumatologu internistu 🤷♀️ pa tek ako on kaze da treba
Kontaktirala sam i betu+ pa cemo vidjet sta se moze napravit vezano uz to prije iduceg transfera.
Vj su gljivice ako te peče, ne znam kako to utjece na postupak. Ali trebalo bi od kreme relativno brzo proci
Sad sam se i ja zamislila. Morat cu i ja napraviti ANU ja imam oduvijek groznih problema sa zglobovima. Ali nikad nitko nije obracao paznju na to a ja sam nekako to prihvatila da je to tako kod mene. Mama mi ima reumatoidni artritis a kako sam citala moze biti nasljedno. Bas me zanima sta ce ti rec i sta se moze u vezi toga poduzeti.
Roxy kako sam ja dobila pozitivnu ANU malo sam citala o tim reumatskim bolestima. Posebno ako imas u obitelji i bolne zglobove obvezno to napravi. Mene su boljeli zglobovi stopala ovo ljeto kad bi se digla iz kreveta, ali prestali pa nisam obracala paznju. U pon idem kod reumatologa pa javim sta kaze, posebno s obzirom na ostvarivanje trudnoce 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Arnoldica, čestitke na beti!!! 🥳🥳🥳🥳
Lita, baš za poluditi s tim dr. 🤯🤯 Nisam povezala, gdje imaš e coli, u urinu ili??
Elois, nadam se sa nemaš koronu. 🤞🤞
Avocado, sad sam i ja zabrinuta. Ja nemam dijagnosticiranu autoimunu, ali moja sestra ima. Tako da bih i ja trebala provjeriti to, ali ne znam hoće li mi dr dati uputnicu.
I pitanje, od prekjučer me peče dolje izvana, jučer zvala svoju gin i preko tel mi pustila samo vagisan. Danas je malo bolje, što znači da imam gljivice?? 😔 Smijem li u postupak u 11. Mj i trebam li ponoviti bris ili nešto? Moja gin će reći da ne treba ništa, vjerojatno. 🙄 Kao što nije trebao ni pregled jučer. 🤦
Meni moj dr opce prakse sad nije htio dat uputnicu da ponovim ana nego me poslao reumatologu internistu 🤷♀️ pa tek ako on kaze da treba
Kontaktirala sam i betu+ pa cemo vidjet sta se moze napravit vezano uz to prije iduceg transfera.
Vj su gljivice ako te peče, ne znam kako to utjece na postupak. Ali trebalo bi od kreme relativno brzo proci
Kod mene jucer jos bolja situacija. Dobila taj nalaz i prijateljica mi odmah sredi pregled. Zovem dr opce prakse da mi treba upitnica za reumatologa i hematologa, a ona meni ma kako? Zasto sam vadila ANU? Sta da pise pod dijagnozu? Ono pa nisam ja lijecnik, valjda prvi pregled. Uglavnom zvala sam cijelo dopodne dok mi nije dala 😁😐
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Lijepo izgleda 🙏🙏❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Vjerujem da je ok,piše na tom testu da je bitno da su dvije crte te da nije bitno da li su blijede ili tamne.
Meni je isto 11 dnt, jutros sam ponovila test, ali onaj s plusom i minusom, imam + i piše 2-3 tjedna.
Iskreno se nadam da će nam bete biti super.
Od simptoma neka ko knedla u grlu, grudi me boluckaju nekako sa strane samo i taj neki čudan feeling u trbuhu, povremeno ko grčevi pred mengu, ali stalno je prisutan neki pritisak.
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
M_G 23.10 transfer - sretnoo 🍀🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Vjerujem da je ok,piše na tom testu da je bitno da su dvije crte te da nije bitno da li su blijede ili tamne.
Meni je isto 11 dnt, jutros sam ponovila test, ali onaj s plusom i minusom, imam + i piše 2-3 tjedna.
Iskreno se nadam da će nam bete biti super.
Od simptoma neka ko knedla u grlu, grudi me boluckaju nekako sa strane samo i taj neki čudan feeling u trbuhu, povremeno ko grčevi pred mengu, ali stalno je prisutan neki pritisak.
Joj sretno nam 🍀🥰 ja vise ne radim testove 😂
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
M_G 23.10 transfer - sretnoo 🍀🤞
Sretno, PUPO 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Aurora i ribic, da i kod mene bilo tak. Vjerojatno je do tog mjerača doza. 😅
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji