Ja sam negativna (pcr) al trebam pomoc oko upita ranije i da li je ubrizgan rekovelle ili ne. Pen je na 0, a u tekucini ne vidimo da je palo s 72 na 60.
Koji ti je danas dan ciklusa? Neću ništa tvrditi, ali napisala sam ti gore, imali smo sličnu situaciju, na kraju je ispalo da smo vjerojatno taj 1. puta ubrzigali duplu dozu, jer nam isto nije nešto pokazivalo dobro. Pa ako ti je 2dc radije pričekaj do sutra, nazovi ih i pitaj što da radiš.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ma2013 nemoj zezat da si i ti imala taj problem?! Pa to treba onda negdje prijaviti, to fakat nije ok, ne znaš dal' si se piknuo ili nisi (vjerojatno jesi ali taj mjerač doza krivo pokazuje)
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
kolega s posla pozitivan na onaj kucni test na koronu, sutra ce radit pcr test... tak da se bojim da nista od mojih ugo ocekivanih konzultacija iduci tj 😔
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Lita nazovi sutra kliniku i pitaj da li se može sa ešerihijom u postupak, po mogućnosti probaj da te i spoje da dr. Š. ili G., reci da želiš drugo mišljenje. Možda nije isto kretanje u postupak ili FET ..iako sumnjam. Ja osobno ne bih išla s bakterijama nigdje .
AuroraB Ovo nam 2dc (prvi dan pikanja). I ono, Gon to nismo ni gledali. Samo bi da je na 0 i to je to. I ovo isli pogledat i onda nam nis nije bilo jasno. Eto…
Ma2013 Znaci i vama tak bilo. Da, ne kuzim. A ne znam sta mi gore. Ne uspricat ili duplu dozu🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Kod Gonala*
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Malala ma ne u urinu, vaginalni bris.
Aurora B nisam vise u toj klinici hvala bogu, kod njih sam i sa streptokokom i e coli odradila 3 transfera jer su rekli ma kakve bakterije idemo 🤯🤯 tek sad mi je Alebic rekao da idemo u postupak al na freez all ako mi sad bide pozitivno i nema vracanja dok se ne rijesim.
Ribic i aurora i ja sam imala problem taj sa rekovele, mislila sam da sam krivo , ali kada sam dosla do kraja inekcije ostalo je tocno koliko je trebalo ostati.. e sada sto se dogodilo pojma nemam. Nisam nikoga ni pitala jer mi je bilo dosta inekcija 🤯🤯🤣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Arnoldica, čestitke na beti!!! 🥳🥳🥳🥳
Lita, baš za poluditi s tim dr. 🤯🤯 Nisam povezala, gdje imaš e coli, u urinu ili??
Elois, nadam se sa nemaš koronu. 🤞🤞
Avocado, sad sam i ja zabrinuta. Ja nemam dijagnosticiranu autoimunu, ali moja sestra ima. Tako da bih i ja trebala provjeriti to, ali ne znam hoće li mi dr dati uputnicu.
I pitanje, od prekjučer me peče dolje izvana, jučer zvala svoju gin i preko tel mi pustila samo vagisan. Danas je malo bolje, što znači da imam gljivice?? 😔 Smijem li u postupak u 11. Mj i trebam li ponoviti bris ili nešto? Moja gin će reći da ne treba ništa, vjerojatno. 🙄 Kao što nije trebao ni pregled jučer. 🤦
Meni moj dr opce prakse sad nije htio dat uputnicu da ponovim ana nego me poslao reumatologu internistu 🤷♀️ pa tek ako on kaze da treba
Kontaktirala sam i betu+ pa cemo vidjet sta se moze napravit vezano uz to prije iduceg transfera.
Vj su gljivice ako te peče, ne znam kako to utjece na postupak. Ali trebalo bi od kreme relativno brzo proci
Sad sam se i ja zamislila. Morat cu i ja napraviti ANU ja imam oduvijek groznih problema sa zglobovima. Ali nikad nitko nije obracao paznju na to a ja sam nekako to prihvatila da je to tako kod mene. Mama mi ima reumatoidni artritis a kako sam citala moze biti nasljedno. Bas me zanima sta ce ti rec i sta se moze u vezi toga poduzeti.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Avocado to je glupo. Moja doktorica mi je kada sam ju pitala rekla da mi ona po zakonu mora dati uputnice ako imam ooravdan razlog za to. Ja sam joj rekla da nakon tri neuspjela eta, u klinici sumnjaju na ti zbog psorijaze i odmah mi je dala. Cak i za ove 4 dodatne pretrage sto mi je Alebic dao, bez da je pitala. Samo je napisala na uputnicu postupci u vezi sa oplodnjom. Izbori se, i reci da ti je Ana prije bio pozitivan i da je to veliki priblem u ivfu i to je to
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ribic onda si ubrizgala lijek, kao i mi ostale... samo taj dozator šteka.
Lita pisala si o dr. M pa sam nešto krivo povezala...
Sortiraj odgovore
Najstariji