Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    20. Listopad 2021. 18:55

Sanjarka

petra30

Sanjarka

Ma veze, ja sam i s tim zadovoljna 😊 to su moje bebice 🥰

Ma naravno da si zadovoljna sa svojim bebicama🥰🥰.
    Iskreno nisam ocekivala takav rezultat, i da me neko pital prije postupka odma bi potpisala dvije❤️.

A tko ti je doktor u Petrovoj? Moja je prof. Dinka Pavičić Baldani.

Dr. Lana Škrgatic... Nju mi je preporucil moj soc.ginic i odmah me narucil k njoj na konzultacije. 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

iris_iris
    20. Listopad 2021. 18:56

Sunny_

Iris imam ja knjigu u pdfu, mogu ti poslati na mail ako želiš

Jojjjj, hvala ti! iris676.iris@gmail.com 🙆🏼‍♀️🤗❤

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    20. Listopad 2021. 18:58

Lita.1234

Iris pokusavam naci u mobitelu ali nema. Znam da sam i ja downlodirala i logirala se i svasta 😂😂

Registrirala se na 2 mjesta i šipak, pa odustala. 🤣😅

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• Sanjarka
    20. Listopad 2021. 18:59

M_G💕

Sanjarka jesam 😊 6 smo ih dobili i bila bi najsretnija kad bismo nesto mogli i zamrznuti, ali mislim da je mala vjerojatnost za takav scenarij. Kako god…lezim, odmaram i planiram nastavit tako dalje i odmorit i pripremit tijelo za transfer 💪

Ma ja vjerujem da će to biti sve dobro! Samo pozitivno treba razmišljati. Ja sam stvarno bila pozitivna i sve je bilo super. Čim sam malo popustila u pozitivi odmah je krenulo u krivom smjeru.  
    Zato, cure, glavu gore i idemo dalje!!!!!!🥰🥰🥰🥰

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

iris_iris
    20. Listopad 2021. 19:03

Rainbow_Hope

Testići su super 🥰🥰🥰 Sad nek vas više ni krvarenja ne zezaju da možete u miru uživati 💪
    M_G super rezultat, nek se samo sve oplode! 🤞
    Anci, Ribicozdravite što prije, Anči, kako napreduje edukacija, ništa nisi dugo pisala?
    Meni je covid test negativan i danas krećem s pikanjem, prvi put mi je i baš sam uzbuđena 🥳
    Ja vam inače imam dosta literature osim THE knjige u pdf-u, ako netko želi, podijelim, imam recimo i englesku verziju knjige koja je nedugo izašla u Školskoj knjizi (Preuzmite odgovornost za svoju plodnost), nije toliko fokusirana na MPO, ali je ok za mjesece pokušavanja između 🤷

Joj, super, ako ti ne bi bio problem meni šibnuti: iris676.iris@gmail.com 
    Hvala 🥰❤ 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

Lita.1234
    20. Listopad 2021. 19:22

Rainbow, moze meni na mail🥰🥰 literature nikada dosta 😂😂 hvala ti puno. vukovic1211@gmail.com

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Anči 💕
    20. Listopad 2021. 19:25

Rainbow_Hope

Testići su super 🥰🥰🥰 Sad nek vas više ni krvarenja ne zezaju da možete u miru uživati 💪
    M_G super rezultat, nek se samo sve oplode! 🤞
    Anci, Ribicozdravite što prije, Anči, kako napreduje edukacija, ništa nisi dugo pisala?
    Meni je covid test negativan i danas krećem s pikanjem, prvi put mi je i baš sam uzbuđena 🥳
    Ja vam inače imam dosta literature osim THE knjige u pdf-u, ako netko želi, podijelim, imam recimo i englesku verziju knjige koja je nedugo izašla u Školskoj knjizi (Preuzmite odgovornost za svoju plodnost), nije toliko fokusirana na MPO, ali je ok za mjesece pokušavanja između 🤷

Super za test 🎉
    Pa eto bili smo dva puta i bas smo oduševljeni oboje...bas te neke stvari bocnu u dubinu da se zapitas i dobro razmislis..a vjezbe i radionice te tjeraju da zaviris duboko u sebe i da izbacis ono sto ti je na dusu..mene je par pitanja bas dirnulo da sam se skoro rasplakala 🙈 ali stvarno fora je i dobra priprema za roditeljstvo i prirodnim putem...trebali smo i danas ić ali sam javila da ne ćemo doć jer smo oboje nesto bolesni 😏 
    Sve u svemu super je 💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    20. Listopad 2021. 19:27

Maslačak stalno ti oću napisat da sam se pokidala na onu tvoju izjavu "valjda ce mu još narast" 😂😂😂😂 i sad se smijem kad se sjetim 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Sanjarka
    20. Listopad 2021. 19:32

Mariaa94

petra30

Sanjarka

petra30

Sanjarka

Iskreno nisam ocekivala takav rezultat, i da me neko pital prije postupka odma bi potpisala dvije❤️.

Dr. Lana Škrgatic… Nju mi je preporucil moj soc.ginic i odmah me narucil k njoj na konzultacije.

I meni je moj soc. nju preporucio i kao da odem sestri pa ce me ona odma k njoj narucit i na kraju me sestra dr. Strelecu narucila. Ali kaze gin. da je i on jako veliki strucnjak

Ja stvarno mislim da su svi oni stručnjaci I da razgovaraju između sebe i savjetuju se. Bas imam taj osjećaj, nadam se da ga nitko neće opovrgnuti 🙈

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

petra30
    20. Listopad 2021. 20:22

Mariaa94

petra30

Sanjarka

petra30

Sanjarka

Dr. Lana Škrgatic… Nju mi je preporucil moj soc.ginic i odmah me narucil k njoj na konzultacije.

I meni je moj soc. nju preporucio i kao da odem sestri pa ce me ona odma k njoj narucit i na kraju me sestra dr. Strelecu narucila. Ali kaze gin. da je i on jako veliki strucnjak

Mislim da su svi oni strucnjaci. I jos ako ti doktor "sjedne" onda je to to 😊. Iskreno meni ih se kroz ovaj postupak izmjenilo valjda 4. Hvala Bogu,nemam zamjerke niti za jednog.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.