Ma veze, ja sam i s tim zadovoljna 😊 to su moje bebice 🥰
Ma naravno da si zadovoljna sa svojim bebicama🥰🥰.
Iskreno nisam ocekivala takav rezultat, i da me neko pital prije postupka odma bi potpisala dvije❤️.
A tko ti je doktor u Petrovoj? Moja je prof. Dinka Pavičić Baldani.
Dr. Lana Škrgatic... Nju mi je preporucil moj soc.ginic i odmah me narucil k njoj na konzultacije.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Iris imam ja knjigu u pdfu, mogu ti poslati na mail ako želiš
Jojjjj, hvala ti! iris676.iris@gmail.com 🙆🏼♀️🤗❤
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Iris pokusavam naci u mobitelu ali nema. Znam da sam i ja downlodirala i logirala se i svasta 😂😂
Registrirala se na 2 mjesta i šipak, pa odustala. 🤣😅
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Sanjarka jesam 😊 6 smo ih dobili i bila bi najsretnija kad bismo nesto mogli i zamrznuti, ali mislim da je mala vjerojatnost za takav scenarij. Kako god…lezim, odmaram i planiram nastavit tako dalje i odmorit i pripremit tijelo za transfer 💪
Ma ja vjerujem da će to biti sve dobro! Samo pozitivno treba razmišljati. Ja sam stvarno bila pozitivna i sve je bilo super. Čim sam malo popustila u pozitivi odmah je krenulo u krivom smjeru.
Zato, cure, glavu gore i idemo dalje!!!!!!🥰🥰🥰🥰
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Testići su super 🥰🥰🥰 Sad nek vas više ni krvarenja ne zezaju da možete u miru uživati 💪
M_G super rezultat, nek se samo sve oplode! 🤞
Anci, Ribicozdravite što prije, Anči, kako napreduje edukacija, ništa nisi dugo pisala?
Meni je covid test negativan i danas krećem s pikanjem, prvi put mi je i baš sam uzbuđena 🥳
Ja vam inače imam dosta literature osim THE knjige u pdf-u, ako netko želi, podijelim, imam recimo i englesku verziju knjige koja je nedugo izašla u Školskoj knjizi (Preuzmite odgovornost za svoju plodnost), nije toliko fokusirana na MPO, ali je ok za mjesece pokušavanja između 🤷
Joj, super, ako ti ne bi bio problem meni šibnuti: iris676.iris@gmail.com
Hvala 🥰❤
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Rainbow, moze meni na mail🥰🥰 literature nikada dosta 😂😂 hvala ti puno. vukovic1211@gmail.com
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Testići su super 🥰🥰🥰 Sad nek vas više ni krvarenja ne zezaju da možete u miru uživati 💪
M_G super rezultat, nek se samo sve oplode! 🤞
Anci, Ribicozdravite što prije, Anči, kako napreduje edukacija, ništa nisi dugo pisala?
Meni je covid test negativan i danas krećem s pikanjem, prvi put mi je i baš sam uzbuđena 🥳
Ja vam inače imam dosta literature osim THE knjige u pdf-u, ako netko želi, podijelim, imam recimo i englesku verziju knjige koja je nedugo izašla u Školskoj knjizi (Preuzmite odgovornost za svoju plodnost), nije toliko fokusirana na MPO, ali je ok za mjesece pokušavanja između 🤷
Super za test 🎉
Pa eto bili smo dva puta i bas smo oduševljeni oboje...bas te neke stvari bocnu u dubinu da se zapitas i dobro razmislis..a vjezbe i radionice te tjeraju da zaviris duboko u sebe i da izbacis ono sto ti je na dusu..mene je par pitanja bas dirnulo da sam se skoro rasplakala 🙈 ali stvarno fora je i dobra priprema za roditeljstvo i prirodnim putem...trebali smo i danas ić ali sam javila da ne ćemo doć jer smo oboje nesto bolesni 😏
Sve u svemu super je 💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Maslačak stalno ti oću napisat da sam se pokidala na onu tvoju izjavu "valjda ce mu još narast" 😂😂😂😂 i sad se smijem kad se sjetim 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Iskreno nisam ocekivala takav rezultat, i da me neko pital prije postupka odma bi potpisala dvije❤️.
Dr. Lana Škrgatic… Nju mi je preporucil moj soc.ginic i odmah me narucil k njoj na konzultacije.
I meni je moj soc. nju preporucio i kao da odem sestri pa ce me ona odma k njoj narucit i na kraju me sestra dr. Strelecu narucila. Ali kaze gin. da je i on jako veliki strucnjak
Ja stvarno mislim da su svi oni stručnjaci I da razgovaraju između sebe i savjetuju se. Bas imam taj osjećaj, nadam se da ga nitko neće opovrgnuti 🙈
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Dr. Lana Škrgatic… Nju mi je preporucil moj soc.ginic i odmah me narucil k njoj na konzultacije.
I meni je moj soc. nju preporucio i kao da odem sestri pa ce me ona odma k njoj narucit i na kraju me sestra dr. Strelecu narucila. Ali kaze gin. da je i on jako veliki strucnjak
Mislim da su svi oni strucnjaci. I jos ako ti doktor "sjedne" onda je to to 😊. Iskreno meni ih se kroz ovaj postupak izmjenilo valjda 4. Hvala Bogu,nemam zamjerke niti za jednog.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji