Arnoldica i Roxy, testici su super, neka tamne..i Roxy 🤞 da stane krvarenje 😊
Meni su danas izvadili 6 oocita...jako sam zadovoljna obzirom na AMH i nadam se da ce se lijeoo razvijet sve 🙈
U petak cu zvat da mi kazu kad je transfer...kazu da tek kad dodem na transfer ce mi reci sve detalje, da ne smiju preko telefona. To mi sad stvara jos vece iscekivanje 😀
Ugl, dobila sam neki koktelcic, ne mogu rec da bije boljelo, pogotovo poslije dok nisam zaspala.
Sad odmaram doma...boli me i dalje, al nije neidrzivo. Dragi skuhao rucak, kupio mi najdrazi sladoled...razmazit ce me sad 🤩
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Roxy nadam se da ce stat iscjedak 🙏❤
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Arnoldica i Roxy, testici su super, neka tamne..i Roxy 🤞 da stane krvarenje 😊
Meni su danas izvadili 6 oocita…jako sam zadovoljna obzirom na AMH i nadam se da ce se lijeoo razvijet sve 🙈
U petak cu zvat da mi kazu kad je transfer…kazu da tek kad dodem na transfer ce mi reci sve detalje, da ne smiju preko telefona. To mi sad stvara jos vece iscekivanje 😀
Ugl, dobila sam neki koktelcic, ne mogu rec da bije boljelo, pogotovo poslije dok nisam zaspala.
Sad odmaram doma…boli me i dalje, al nije neidrzivo. Dragi skuhao rucak, kupio mi najdrazi sladoled…razmazit ce me sad 🤩
Super rezultat, 🍀 da se sve oplode 🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
M_G super rezultat🥰 a muzic neka te razmazi to mu je posa hehehe 😊
Tinaa 💗 kako si ti, jeli secer pod kontrolom? ☺️
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
M_G neka se sve oplode 🥰🥰🥰🤞🤞🤞🤞
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Pozdrav svim ženica lavicama!
Čitam vas već jako jako dugo i divim vas se svima!!!!!!!!
Evo mene u vaše odaje ako me primate 😊
Moja borba počinje već prije, ali evo od 10 mjeseca službeno u Petrovoj.
Ja sam bila u petak na aspiraciji, 10 js, na kraju ostale 2 blastociste za zamrznuti.
Razlog zamrzavanja je taj što mi je bio zadebljan bas dosta endometrij i ginekologica zajedno sa kolegama i embriologom je ipak odlučila da idu na freez all.
Sad mene zanima da li ima neka cura sa istim problemcicem?
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Mislim nije to problem. Dapače draže mi je da se zamrznu nego da se ide glavom kroz zid.
Ne znam da li mi se od injekcija toliko zadebljao ili prirodno.
Je li možda znate mogu li ja već sljedeći ciklus u postupak ili moram pričekati da se tijelo malo očisti od svega i oporavi?
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Iris imam ja knjigu u pdfu, mogu ti poslati na mail ako želiš
Hej jel bi mogla i meni poslat molim te 🤗
naravno❤️ samo mi daj mailili se javi na sunnysparkle7@gmail.com
molim te i meni ❤ leky333@gmail.com
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Testići su super 🥰🥰🥰 Sad nek vas više ni krvarenja ne zezaju da možete u miru uživati 💪
M_G super rezultat, nek se samo sve oplode! 🤞
Anci, Ribic ozdravite što prije, Anči, kako napreduje edukacija, ništa nisi dugo pisala?
Meni je covid test negativan i danas krećem s pikanjem, prvi put mi je i baš sam uzbuđena 🥳
Ja vam inače imam dosta literature osim THE knjige u pdf-u, ako netko želi, podijelim, imam recimo i englesku verziju knjige koja je nedugo izašla u Školskoj knjizi (Preuzmite odgovornost za svoju plodnost), nije toliko fokusirana na MPO, ali je ok za mjesece pokušavanja između 🤷
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Pozdrav svim ženica lavicama!
Čitam vas već jako jako dugo i divim vas se svima!!!!!!!!
Evo mene u vaše odaje ako me primate 😊
Moja borba počinje već prije, ali evo od 10 mjeseca službeno u Petrovoj.
Ja sam bila u petak na aspiraciji, 10 js, na kraju ostale 2 blastociste za zamrznuti.
Razlog zamrzavanja je taj što mi je bio zadebljan bas dosta endometrij i ginekologica zajedno sa kolegama i embriologom je ipak odlučila da idu na freez all.
Sad mene zanima da li ima neka cura sa istim problemcicem?
Pozdrav i tebi😊! Dobro nam dosla😊!
Kod mene je isto bilo upitno dali idemo u ET ili na freez all zbog zadebljanog endometrija. Na kraju je doktorica ipak odlucila da bude transfer. Kako i zasto, pojma nemam, to mi je prenesla biologica, nije mi moja dr. bila na transferu. Ni meni niko nije objasnil zast mi je endometrij deblji. Doktorica mi je jednom prilikom rekla da kod žena koje inace imaju obilniju mjesecnicu se i endometrij vise zadebljava. Iskreno ja sam se bas toga i pribojavala,inace imam jako obilne mjesecnice,a bas ova prije postupka mi je bila nikakva. Pa se mozda se nije niti "oljuštil" kak se spada. To ja sad nagađam, mozda je nekaj sasvim deseto u pitanju 🙈. Moj je na zadnjoj folikulometriji bio na 11. Tvoj?
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji