Moj je 11dc bio 18, a onda 12dc napisala je za endometrij 15/1. Meni je ovo sve prvi put i dosta toga na razumijem, a oni nisu baš pričljivi 😚
Držim fige za tvoju malu blasticu!!! 🥰🥰 a ove druge koji dan su zamrznute? Da li su sve došle do 5tog dana ili?
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Hvala cure, ja se nadam da ce sve biti dobre, a za oplodnju sam nekako mirna, jer dragi ima dobre nalaze 🤞 iako sam vec naucila da nista to ne mora znacit i da mogu zbilja ocekivati svasta.
Sanjarka dobrodosla! 🤗 Ja sam isto u Petrovoj i evo danas bila na aspiraciji 😊
Sto se tice zafebljanog endometrija koliko sam ja shvatila, lijekovi koje dobivam ne utjecu sam na jajnike i stvaranje veceg broja folikula, vec i na zadebljanje endometrija...ne znam nakon koliko se onda moze u FET, odmah nakon jednog ciklusa ili treba proci vise, ali to svakako ovisi o tome kakav ce tvoj endometrij biti nakon ciklusa
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Hvala cure, ja se nadam da ce sve biti dobre, a za oplodnju sam nekako mirna, jer dragi ima dobre nalaze 🤞 iako sam vec naucila da nista to ne mora znacit i da mogu zbilja ocekivati svasta.
Sto se tice zafebljanog endometrija koliko sam ja shvatila, lijekovi koje dobivam ne utjecu sam na jajnike i stvaranje veceg broja folikula, vec i na zadebljanje endometrija…ne znam nakon koliko se onda moze u FET, odmah nakon jednog ciklusa ili treba proci vise, ali to svakako ovisi o tome kakav ce tvoj endometrij biti nakon ciklusa
Da, tako sam nekako i mislila. Svakako sam imala u planu pauzirati ovaj mjesec i ici kod svog ginekologa da on malo poprati endometrij, pa da znam na čemu smo.
Jesi ti zadovoljna kako je prošla aspiracija? 😍
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
Moj je 11dc bio 18, a onda 12dc napisala je za endometrij 15/1. Meni je ovo sve prvi put i dosta toga na razumijem, a oni nisu baš pričljivi 😚
Držim fige za tvoju malu blasticu!!! 🥰🥰 a ove druge koji dan su zamrznute? Da li su sve došle do 5tog dana ili?
Kuzim te skroz, oni nest pricaju vise sebi nego nama,a mi pokusavamo poloviti dok oblacimo gace i žurimo van🙈😂. Kaj se tice smrzilca, da, pustili su ih sve do 5-tog dana i onda zamrznuli.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sto se tice zafebljanog endometrija koliko sam ja shvatila, lijekovi koje dobivam ne utjecu sam na jajnike i stvaranje veceg broja folikula, vec i na zadebljanje endometrija…ne znam nakon koliko se onda moze u FET, odmah nakon jednog ciklusa ili treba proci vise, ali to svakako ovisi o tome kakav ce tvoj endometrij biti nakon ciklusa
Znaci ipak je i do lijekova, logično... Sad i to znam🙃.
Drzim palceve da ti sve sveee oplode🤞🤞🤞🤞❤️!
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Sanjarka jesam 😊 6 smo ih dobili i bila bi najsretnija kad bismo nesto mogli i zamrznuti, ali mislim da je mala vjerojatnost za takav scenarij. Kako god...lezim, odmaram i planiram nastavit tako dalje i odmorit i pripremit tijelo za transfer 💪
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Kuzim te skroz, oni nest pricaju vise sebi nego nama,a mi pokusavamo poloviti dok oblacimo gace i žurimo van🙈😂. Kaj se tice smrzilca, da, pustili su ih sve do 5-tog dana i onda zamrznuli.
Ajmeeeee, pa onda si ti baš dobila puno puno!!!!! Ja sam na kraju samo 2 blastice i njih su zamrznuli.
Petrova Zagreb
Ma veze, ja sam i s tim zadovoljna 😊 to su moje bebice 🥰
Petrova Zagreb
Ma naravno da si zadovoljna sa svojim bebicama🥰🥰.
Iskreno nisam ocekivala takav rezultat, i da me neko pital prije postupka odma bi potpisala dvije❤️.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Ma naravno da si zadovoljna sa svojim bebicama🥰🥰.
Iskreno nisam ocekivala takav rezultat, i da me neko pital prije postupka odma bi potpisala dvije❤️.
A tko ti je doktor u Petrovoj? Moja je prof. Dinka Pavičić Baldani.
Petrova Zagreb
Sortiraj odgovore
Najstariji